שלום לכולם

CowLover

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

היי אני אליזבת. אני כותבת בפורום זכויות בעלי חיים פה אז אמרתי שכדאי גם להכנס לפה. ת´אמת שזה נורא מוזר שעדיין לא נכנסתי לפה כי אני טבעונית כבר כמה חודשים וצמחונית כבר כמה שנים טובות. מקווה שאוכל לתרום ולהיתרם גם פה. אליזבת.

Weird Eyal 21

New member
אהלן וברוכה הבאה!!!

הפרה הכי יפה שראיתי בחיים שלי
אגב אכלתי היום בבית קפה בחיפה שבו יש מזנון חופשי ולקחתי לי פלאפל.... אחריי שתיי קציצות יצא לי להביט לתוך הקציצה ונהיה לי שחור בעינים... מסתבר שזה היה קובה....עם בשר...........!!!! נורא התרגזתי והפסקתי לאכול בכלל עד עכשיו אני עצבני.... לא נורא... העיקר שאליזבת היפה הצטרפה
אגב מותר לקרוא לך ליז?

CowLover

New member
וואי איזה קבלת פנים../images/Emo6.gif

תודה רבה על קבלת הפנים החמה. אתה יכול לקרוא לי איך שאתה רוצה
ואיך לקח לך 2 קציצות להבין שאתה אוכל בשר? לא שמת לב להבדל המשמעותי בטעם?

Weird Eyal 21

New member
חוש הטעם שלי דיי דפוק

מה גם שבדיוק לפניי זה אכלתי סחוק תימני אז מהחריף לא מרגישים שום טעם אחר.....וזה היה נראה כמו פלאפללללללללל לכל מי שגר בחיפה...בגראנד קפה במיזנון החופשי...זה לא פלאפל!!!!זה קובה עם בשררררררר אכיסססססססססססס אגב ליז מאיפה את?מי את?בת כמה את? צ´או

CowLover

New member
אז ככה...

אני מדרום השרון, מקום קטן כזה שנקרא מתן (או כמו שהחברים שלי מכנים אותו - חו"ל
) מי אני? אני מה זה לא יודעת... אני עוד מעט בת 17. אני בסוף כתה י"א (ולמרות שאני גרה בסוף העולם שמאלה אני לומדת בפ"ת). אני טבעונית, אני מתנדבת במד"א ובאנונימוס, אני חברה באגודה הישראלית נגד ניסויים בבעלי חיים, אני לומדת פיסיקה וביולוגיה ומשתדלת למצות כל יום למקסימום. עניתי על הכל? אם לא כנס לפרטים שלי... אם עדיין יש שאלות אתה (וכל אחד אחר) מוזמן לשאול....

adipo

New member
אייל

מה זאת אומרת אכלת בשר? ספר על הפאדיחה...

Talia E

New member
הי...

זה היה מכוון ל-CowLover... (רואים לפי הסידור הגרפי של השרשור, שהודעתי היתה משורשרת אליה...). בכל מקרה, גם החתימה שלך חמודה

Talia E

New member
זה מאד פשוט

כאשר אנו מגיבים להודעתו של מישהו (כמו שאני מגיבה לך עכשיו), התגובה מופיעה מעט שמאלה יותר מן ההודעה שמעליה. כאשר אני קוראת הודעה וגם את ההודעות שהגיבו אליה, אני אחזור להודעה שאליה אני רוצה להגיב, ואלחץ "הוסף תגובה" (זאת בניגוד להוספת תגובה לבנאדם האחרון בשרשור, כי הרי לא אליו רציתי להגיב). לסיכום, אם מציירים קו ישר בדמיון, מהנקודה הכחולה כלפי מטה, יודעים בדיוק מי הגיב למי, לפי הצורה הגרפית של השרשור (זאת מלבד המקרים בהם אנשים לא מודעים לעניין זה ומגיבים לכותב האחרון...). אם עדין יש שאלות - אני אשמח לענות עליהן. טליה

ashmash

New member
נשמח לפרסומת שלילית..

מהו אותו בית קפה סורר בחיפה למען נדע לא להכנס אליו (למרות שבעצם אני כמעט לא יוצא לכאלו מקומות ובטח שלא מזמין פלאפל)

Weird Eyal 21

New member
טוב אז ככה

אמא צילצלה אליי אמרה תהיה מוכן אני באה לקחת אותך לגראנד קניון אמרתי אוף..למה???? אבל יאללה שיהיה ישבנו בגראנד קפה שזה בית קפה שם ליד ענק הווידאו יש להם מזנון חופשי כזה אז לקחתי לי כל מניי שטויות...(טבעות בצל,אגרול,פתיתים,פטוצ´יני,ו..."פלאפל") בקיצור ישבנו לנו בשולחן אוכלים ומדברים... ואני אכלתי שתיי קציצות "פלאפל" ואז בקציצה השלישית בטעות עם המזלג פתחתי אותה לשניים במקום לראות בפנים משהו זהוב כצבע הפלאפל אני ראיתי משהו חום שחרחר.... התחלחלתי....הרגשתי את העצבים עולים....אמרתי לאמא שלי שתטעם שתגיד לי מה זה היא טעמה וישר אמרה בשר... לא רציתי להשלים עם הידיעה המרה אז שאלתי את המלצר מה זה והוא אמר לי זה קובה עם בשר... אני כולי הייתי אדום מעצבים וישר קראתי למנהל שאני מכיר אותו אישית ואמרתי לו שעל דבר כזה שנראה בדיוק כמו פלאפל חייבים לכתוב מה זה!! הוא הסכים איתי ומיד הדביק שם פתק שכתוב "קובה" ואני ניסיתי בכוח לנקות את הגרון עם 4 כוסות לימונדה..... בדיוק מתי שיש לי 5 חודש צימחוני אני חייב בטעות לשבור את זה.....איזה גורל אכזר.... זהו..זאת הפדיחה

smochkin

New member
זה כל העניין בלהיות צמחוני לא?

לבדוק ולבדוק ולבדוק מה אוכלים...
שבוע שעבר הייתי בבית מלון ושיגעתי אותם בשאלות, "מה יש על התפוחי אדמה? מה יש במרק?..." כבר מזמן למדתי שאוכל שלא מכירים צריך לפרק לפני שאוכלים ולבדוק רכיבים... בסוף מקבלים מין פירורים או עיסה שלא ממש בא לאכול אבל זה מה שעוזר בסוף לא לאכול דברים שאנחנו לא ממש רוצים לאכול. אף אחד לא אמר שלהיות צמחוני זה חיים קלים... לא ככה?

Weird Eyal 21

New member
עד עכשיו

הצימחונות הייתה חיים מאוד קלים בשבילי אין לי שום בעיה עם זה אני תמיד ידעתי שיש להם פלאפל פשוט.... וכשראיתי פלאפל לקחתי פלאפל.... להבא אני יידע יותר טוב...

CowLover

New member
אין מה לעשות../images/Emo4.gif

אם באמת רוצים לאכול בלי לפגוע באף בעל חיים הפתרון הוא או לאכול רק במקומות טבעוניים, או לבדוק כל רכיב ורכיב ממה שאוכלים. או פשוט לאכול בבית - שזאת האופציה שאני מעדיפה כי היא פשוט הכי קלה... אבל שוב, צריך לבדוק ממה החומרים עשויים וכולי וכולי... מה עוד, שחברות מנסות להחביא חומרים בתוכם אז הם מביאים את אותו החומר עם שם שונה, או שמים אותו באריזה יפה של E ואז מספר כלשהוא....

אוי מסכן... ../images/Emo10.gif גם לי זה קרה!

אז ככה: אצלנו בבית יש שני סוגי אוכלים:
אוכל צמחוני בשבילי
אוכל לא צמחוני לשאר הבית רוב הזמן סוגי האוכלים די ברורים: אומרים לי מראש מה בשר ומה לא. אבל
יש המון דברים שכאילו נועדו כדי לבלבל! כמו לדומגא, שווארמה צמחונית. כאחת שמאוד אהבה שווארמה פעם אני נהנית מאוד משווארמה צמחונית. הבעייה היא... שקצת קשה להבדיל בין הסוגים. אז יופי, הלכתי לי למיקרו, חיממתי, ואני אוכלת ופתאום אני חושבת, "איכס, זה לא שווארמה צמחונית!" למזלי הרב אכלתי רק איזה אחד או שניים, אבל עדיין הרשתי פשוט חרא , אבל ממש חרא, שתיתי איזה מליון כוסות מים. והבטחתי לעצמי תמיד לבקש ממישהו שיבדוק לי קודם. זו הייתה התקרית היחידה (אני בדעה שזו הייתה קונספירציה נגדי) שקרתה לי במשך שנה שלמה שבה אני צמחונית. חגגתי את זה ממש לפני יומיים (בל"ג בעומר...)
יום צמחוני נטול רציחות ויפה שיהיה לכולכם

Weird Eyal 21

New member
אצלי זה לא ממש ככה

אני פשוט אוכל רק מה שבתוך הקופסאות של הטיבעול שלי ואף אחד לא נוגע לי בזה

למעלה