שלום לכולם...

Another Girl

New member
שלום לכולם...../images/Emo141.gif

היי,אני חדשה כאן ולמרות שאני לא עובדת מהבית(חוץ מניהול פורום בתפוז
) חשבתי לכתוב לכם בכל זאת. ככה: אני בת 20,חיילת משוחררת משוחררת מזה מספר חודשים שלא מצליחה למצוא עבודה ובקרוב תתגלגל לעבודות נקיון אם המצב לא ישתפר
שאלתי: אם כדאי לי לנסות לעבוד מהבית? האם זה באמת מסתדר ומשתלם לכם? ואם כן,איפה אני מתחילה? (תמיד רואים את הפרסומות האלו בעיתונים של "עבודה מהבית" כשבסוף מתברר שצריך להזמין ערכת הסברה הביתה -בתשלום כמובן...
)איך מתחילים את זה באופן יותר רציני? תודה ובהצלחה עם הפורום

bell2002

New member
קודם כל ולפני הכל, ברוכה הבאה

ולעינייננו, מה הכשרתך? באיזה תחום תרצי לעסוק? האם את אוהבת מה שאת רוצה לעסוק בו? והכי הכי חשוב, האם בוער לך בעצמות לפתוח עסק בתחום מסוים? תעני לעצמך על השאלות ותראי אם כדאי לך להכנס לזה. תספרי לנו כאן מה התשובות ואשתדל לעזור לך יותר.

Another Girl

New member
תודה לשתיכן על קבלת הפנים...

הכשרה? הייתי פקידת לשכה בצבא כל השירות, ככה שאני מתמצאת ביישומי מחשב ובשאר השטויות. כמובן שנסיונותיי למצוא עבודה כמזכירה עלו בתוהו.אבל העיקר הוא שיש לי הכשרה באמנות: 6 שנים בביה"ס לאמנות. בעיקרון יש לי כישרון לצייר ולעצב דברים,אבל אני לא יודעת איך לנתב את זה ולהפוך את זה לעבודה...

bell2002

New member
היי ילדה

בפתיחת עסק את צריכה שיהיה לך ייחוד על פני שאר המתחרים שלך. הריי בשוק יש עוד 1000 כמוך (לפחות) ואת צריכה יתרון ייחודי שמעמיד אותך טיפונת מעליהם. אם לא יהיה לך רעיון מוגבש לחלוטין, במצב השוק היום, אנשים לא ישושו להוציא את כספם דווקא אצלך. לכן דבר ראשון שאת צריכה לעשות זה שיעורי בית. לבדוק את הרעיון שלך מכל הכיוונים, אפילו להעלות אותו על כתב ולבחון אותו. רק אחרי שתהיה מגובשת לחלוטין בכל הפרטים תוכלי לחשוב על פתיחת עסק... ודבר אחרון, אוליי כדאי לך ללמוד משהו ממשי בכיוון אומנות? יש בכל מיני מכללות לימודים גבוהים להוצאת תעודת מדריך לאומנות, כדאי לך להתעניין ולחשוב אם לא כדאי לך.

למעלה