שלום לכולם.

שלום לכולם.../images/Emo141.gif

נכנסתי לפורום זה כי אני מחפשת תשובות לבעיות הממורי שלי. תשמעו, אני כלכך נהניתי לקרוא את הודעתכם. אנשים מעניינים,מרתקים וחמים. יישר כוח. אני קרובה לגיל חמישים. פניתי לרופאתי בנושא הכאוב וכל שהיא עשתה היה לתת לי תרופה B12 . אני לא יודעת אם כדאי לאבחן את מצבי כי הבנתי שתרופות לא ממש עוזרות לשפר זיכרון.

ענתי44

New member
שלום יונה לבנה

עצוב לקרוא. קטונתי מלהגיד לך מה לעשות ולכן אני יעלה רק כמה נקודות מחשבה את לא ממש מפרטת מהן בעיות הממורי שלך, כי אם את שוכחת דברים מידי פעם, או אם כשאת בדרך לעבודה את נלחצת האם נעלת את הבית? אז תרגעי. זה קורה לכולנו. אחותי ואני צוחקות על זה, שכל פעם כשיש איזה שיכחה טבעית אנחנו כבר חושבות שהנה גם לנו זה מתחיל. תהליך טבעי של שיכחה, לחצי החיים ומשברים גורמים לנו לפעמים לשכוח. אבל, את כותבת שאת קוראת את הפורום אז לבטח קראת וראית מתי סתם שיכחה או בלבול הם חמורים יותר ומהווים תמרור אדום. אם את חשה שכך מצבך, אז ראשית, תקחי את התרופה לביי12 כי יתכן שיש לך מחסור בויטמין הזה . גם אני קיבלתי. אם את שואלת האם כדאי לבדוק סימן שהנושא מפחיד ומציק לך. לכן, אולי כן כדי לגשת למרפאת זכרון, או לנירולוג ולבדוק. יכול מאוד להיות שהסימפטומיים שיש לך הם לא נובעים מאלצהיימר אלא מבעייה שניתן לפתור כי יש גם מצבים כאלה. ובואי לרגע נחשוב על הרע מכל, שאכן יש אפשרות של דמנציה. הידיעה אינה רק בשביל לקבל כדורים מעכבים, כי נכון את צודקת, נכון להיום אין תרופה שמרפאת את הדמנציה. אולי בשל גילך הצעיר והשלב תרופה כן תועיל? ובכלל, יש הרבה דברים שצריך להערך לקראתם אם יודעים. החלטה לא קלה ורק את תדעי מה הכי טוב עבורך. שולחת לך חיבוק של כוח ומתפללת בשבילך שזו רק תופעה זמנית.

כבר החכמתי.

לא ידעתי שיש מרפאת זיכרון.ו אני אפנה לנוירולוג לבירור. השיכחה שלי הרבה יותר גדולה מתהליך טבעי. אני מרגישה שמשהו לא נכון.תודה.

שלום לך,

בהתחשב בכך שאת מודעת לכך שיש לך (כמו למרבית האנשים) בעית זכרון, מעידה שיש לך רק בעיה של זכרון ולא נראה לי שזאת אלצהיימר. כמעט רציתי לומר שאת צעירה מדי, אבל אז יביאו לי הוכחות שיש נפגעים, ר"ל, גם בקרב צעירים. (לא הרבה, ב"ה) את הויטמינים שהרופאה רשמה, סביר להניח, היא רשמה בגלל שהיא גילתה חוסר בדם שלך. אם את רוצה לשמור על עצמך בנושא המנטלי, כל מה שאת יכולה לעשות זה להפעיל את המוח, כמה שיותר. תשבצים, משחקי חשיבה, קריאה וכולי. ותמיד אפשר גם להתפלל. עוד לא הגעת למחצית החיים שלך, אני בעד שתקווי, בכל ליבך, לעוד המון שנים בריאות ומאושרות.

תודה לך אפס שתיים

אכן יש משהו מאוד דומה "זן" נוסף של אלצהיימר שתוקף בגילאים צעירים יותר. וגם קראתי מאמר בנושא. נמצא קשר גנטי למחלה. וסימנים קטנים יכולים להופיע בגיל צעיר.

למעלה