שלום לכולם

sure16

New member
שלום לכולם../images/Emo153.gif

ברחתי מהסלון,שם החדשות בקולי קולות (כנראה ימשך עד הלילה..) אז ככה,אני במשטר נוזלים מהבוקר.לא אוכל רק שתיה. עכשיו פעם ראשונה אכלתי יופלי (פירות כאלו עם בעיות פסיכיאטריות..) וזהו עד מחר,מחר מרוסק. וזאת למה? כי הגזמתי באכילה בשישישבת והרגשתי לחץ בטבעת,נזכרתי בדברי חנה מאיכילוב (התמיכה..)שמיד להפסיק אוכל ורק שתיה... אני בלחץ!איך בטיפשותי לא שמרתי (החופש עלה לי לראש..) אם מחר ממשיך הלחץ אודיע לכם. אולי גם מחר אמשיך בשתיה... ביי שרה הפסיכית שלא מסוגלת להיות במשטר...

פסיכית..........אולי, אבל מה

הקשר בין משטר דיאטה לפסיכיות????????????????????????????????? הי שרה..אני מבינה את הבעסה....... ששששששששששששש בשקט בשקט אגלה רק לך.....שאף אחד לא ידע....... שאתמול במכולת גיליתי מוצר חדש על המדף (כזה שלא הביא אף פעם עד היום) של שומשום+גרעיני חמניות+דבש שכל 100 גרם שלו מכילים "רק" 430 קלוריות בערך. קניתי. (שיהיה לילדים..........- מכירה את התרוץ????????) אמרתי - טוב, נטעם אחד מה כבר יכול לקרות. ישבתי וכירסמתי לי באלגנתיות אחד........... ואחר כך עוד אחד ועוד אחד ועוד אחד........וכשסיימתי את השקית גיליתי שהיו בה רק 250 גרם. נכון שאני פסיכית?????????? (שששששששששששששש.........הילדים אפילו לא ראו את השקית)(אה..אה.....גם יונה לא ראה אותה) טוב......היום אני ממש במשטר של אוכל נכון בלבד. לא, לא לוחץ לי בשום מקום...... אבל אני מאמינה שהמשקל לא יאהב את שקית השומשום הזו. ואם דיברת על הפיגועים - איתי (שהבריא סוף סוף והלך היום לבית-ספר כבר) נכנס קודם הביתה - והדליק את הטלויזיה בFOX KIDS ולכן לא שומעים חדשות. אני מאמינה שכשיונה יגיע, לא ילך לי לא לשמוע. הי, תרגישי טוב אורית

כל הכבוד לך שרה.

חשוב לשמור על משטר, אבל אני לא משלה את עצמי - ברור לי שגם לי יהיו מידי פעם "התחלקויות". (וכבר היו...). ולכן חשוב מאד לדעת לתפוס את עצמנו בזמן ולא לתת למצב להתדרדר. אז היתה לך התחלקות, אבל את חכמה וחזקה ולקחת את עצמך בידיים - וכל הכבוד לך. אני מקווה שהכל יעבור בשלום. שלומית.

רוייקו

New member
גם אמא שלי נכנסה מהערב למשטר נוזלים

היא מספרת שבשבועיים האחרונים עולים לה חתיכות וגרגרי מזון לוושט ולאף וגורמים לה שיעול לילי ללא הפסקה. השיעול נירגע כשהיא שותה משהו חם ומעלה את הראש עם חמש עשרה כריות. יעני יושנת בישיבה. קיצר, אמרתי תיכף ומייד שהטבעת עשתה פניית פרסה ומי יודע לאם פניה מועדות. תיכף ומייד ´תקשרתי לסובחי שאשש את חששי והשבוע נעשה לה צילום לראות מה קורה. אם אכן זזה הטבעת יהיה צורך לפתוח אותה לחודשיים שלושה, על מנת להפחית את הלחץ על הפאוצ´ - מה שאולי עשוי להביא להחזרה של הטבעת למקומה הטבעי ולכיוון (זמני) של שרירי הפאוצ´.. בקיצור, משמעת, משמעת ושוב משמעת. לא לדחוס אוכל בכוח. להיות קשובים כל הזמן להגבלה שיוצרת הטבעת. הבעיה העיקרית של מנותחי הגבלת קיבה היא שעם הזמן מנותחים עשויים להתרגל ללחץ או לכאב שנוצר עם אכילת יתר והתוצאה היא הרס של הניתוח.

למעלה