שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo163.gif

שלום אני נטע, נכנסתי לפורום בוואלה לפני יומיים, יש שם אחלה אנשים אבל כאן נראה, שיש יותר אקשן, על פניו נראה לי שאני קשישה עבורכם לפי תוכן ההודעות לא נראה לי שמישהו כאן עובר את ה 30 וזו מחמאה.....שאף אחד לא יפגע אני אהיה בת 40 בעוד חודשיים ויש לי ילדה בת 9.5 מקסימה, אני גרה ברחובות, גרושה, ועומדת לעבור ניתוח לקיצור קיבה, ביום שישי הקרוב הולכת לפגוש את ד"ר רובין. האם יש כאן מנותחים שלו??? האם מישהו יכול לספר לי מנסיונו עם ד"ר רובין ו/או הטבעת הצרפתית??? יודעת שאני נשמעת כמו איזה
ופתאום מציפה בשאלות עדיין לא התבשלתי כאן לא התקבלתי אבל זה באמת מאוד חשוב לי אז ביי לכולם ומקווה שזוהיא תחילתה של ידידות מופלאה

דיתוש

New member
שלום לך אהובה

שלום לך אהובה אכן יש ויש כאן מבוגרים אני בת 48 נותחתי לפני 10 ימים ואני ממש בראשית הדרך מאחלת לך בהצלחה בדרכך דיתוש

באיה

New member
היי דיתוש, מה שלומך../images/Emo35.gif

איך את מרגישה, ואיך את מסתדרת עם האוכל. אני מקווה שאת עדיין על תפריט הנוזלי. אם כן, תמשיכי כך כל עוד את מסוגלת, והתוצאות ידברו בעד עצמן. כל טוב לך והמשך יום נעים באיה

דיתוש

New member
היי באיה

היי באיה אני מסתדרת נהדר עם האוכל ד"ר אבינוח אמר כי עלי לעבור לתזונה רגילה ואכן עשיתי זאת (למרות זאת ירדתי כבר 8 ק"ג) הטבעת שלי פתוחה והאוכל עובר בקלות בחודש הבא הוא יסגור אותה ואז נראה איך יתנהל ההמשך בכל מקרה תודה לך על ההתעניינות האתר הזה עוזר לי מאוד מבחינה נפשית להתראות דיתוש

באיה

New member
נטע שלום.

זה נכון שהפורום שלנו מאוד מעניין. היות ואת עומדת לעבור ניתוח של קיצור קיבה, אז כאן זה המקום הנכון בשבילך. אני לא נותחתי ע" ד"ר רובין, ולא טבעת צרפתית. אני בטוחה שאלה שנותחו על ידו יענו לך בקרוב, וימסרו לך יותר פרטים. אני לא יודעת למה הטרשמת שכאן אין יותר מבוגרים מגיל שלושים. יש לי הפתעה בשבילך. אני בת 63 , ותאמיני לי שברוחי אני פחות מ 30. נכון שיש כאן הרבה צעירים, אבל יש כאן גם מספר לא מבוטל מעל גיל 30. בעצם, אנחנו אסופה של מגוון גילאים ומכל הארץ. הפורום שלנו מעופין לא רק בשובבות, אנחנו גם מאוד רציניים כאשר מגיעה העת לדברים רציניים, אנחנו גם בית חם מאוד, וכולם מי שמעונין מתקבל אצלנו בברכה. אני בגילי המופלג, התקבלתי כאן בחום בל יתואר, ותמיד אהיה אסירת תודה לכל הפורום על הדבר. תרגישי חופשי לשאול כל דבר, כי רק כאן תמצאי תשובות ועצות כנות. בברכה האמא של הפורום באיה

תודה לך באיה וגם דיתוש../images/Emo6.gif

האמת שאחרי שכתבתי את ההודעה ראיתי הודעה אחרת של באיה בה היא היזכירה את גילה....וקצת נבוכתי תודה על קבלת הפנים החמה...מקווה שאוכל להחזיר כאן אהבה.....לכולם

ronnymp

New member
שוב ברוכים הבאים לך נטע - ../images/Emo140.gif

ולמה שוב
כי כבר ברכתי אותך גם בפורום של ואללה ...... - כן , אותו רוני אז ברוכה הבאה - ומאחלים לך שאכן תמצאי כאן תשובות לכל שאלותייך ואגב - אני בן 42 - ככה שיש פה גם בני גילך ומם צעירים יותר - כמו גם מבוגרים יותר אז תהני בחברתנו רוני

שרה16

New member
היי לאהובת......./images/Emo140.gif../images/Emo68.gif../images/Emo66.gif

תוסיפי 30 למספר המחובר לשם שלי....זהו גילי! אז את מאד צעירה ובכלל כולנו פה צעירים ברוחינו.. ברוכה הבאה לפורום ותרגישי פה בבית. אולי אפשר לעשות שידוך? לא לנו ה"זקנות" חחח בין הילדים! יש לי בן בן 11 מקסים אף הוא..... אז נשמח לשמוע יותר פרטים עליך. להשתמע.

Ofericko

New member
וולקָאם וולקָאם. . . ../images/Emo140.gif

היי נטע וברוכה הבאה לפורום מס´ 1 בתפוז. מה זה משנה 15, 24, 36, 40, 58, 62, 79, 81, 99. . . עד 120!!! זה מה שחשוב. אז שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך ולהתראות בשמחות. Ofericko & Michal

שלום לך וברוכה הבאה.

אני לא יודעת אם יש לנו כאן בפורום מישהו שנותח עם הטבעת הצרפתית. היא לא כל כך מקובלת. למרבית המשתתפים בפורום יש טבעת מתכוננת מסוג lap-band או שוודית. מדברים של ד"ר סובחי - אחד המובילים בארץ בניתוחים נגד השמנה - הבנתי שהוא ממש לא ממליץ על הצרפתית. בכל מקרה אני ממליצה לך לא למהר, לאסוף מידע, ובלי קשר לסוג הטבעת והמנתח - ללמוד על הניתוח, מגבלותיו, השינויים הצפויים בחייך בעקבותיו. מציעה להתחיל בקריאת המאמרים של הפורום, יש בהם המון מידע. חשוב לזכור: הניתוח משמש כעזר לתכנית הרזיה, אך ההרזיה והשמירה על המשקל דורשות שיתוף פעולה והרבה מאמץ. בהצלחה, וד"ש לספן, שלומית. (בת 45.)

רונה 29

New member
פתאום כולם אומרים את גילם....../images/Emo6.gif

חברייייייייייייייייים נא להירגע הכל בסדר, בין אם תהיו בני 10 ובין אם תהיו בני 100 אנחנו (נכון ח´ברהלך?!?...) מקבלים את כולללללללללללללם שווה בשווה ממני ... (טוב אז אם אתם מתעקשים... עוד 3 ימים בת 30....
).

רונה 29

New member
תודה באיה ../images/Emo140.gif

בינתיים אני רק 29 שנים,11 חודשים ו-28 ימים....
מתכחשת לי להנאתי....
שבת שלום

רוייקו

New member
שלום לאהובת הספן ../images/Emo140.gif

כבר נכחת לדעת שיש מבוגרים ממך בצאט. אגב, גמני מרחובות. ברוכה הבאה, שכנה יקירה. הטבעת הצרפתית עדיין לא אושרה, על פי מיטב המידע שבידי. רוב המנתחים משתמשים בטבעת האמריקאית או השוודית. בטבעת הצרפתית החלו להשתמש לא מזמן בו בעת שבאמריקאית החלו לפני למעלה מעשור. דר´ רובין מבצע את הניתוחים במיסגרת בלינסון או במיסגרת פרטית: אסותא או מדיקל סנטר הרצליה, פרט לכך אני לא יודע הרבה עליו כמנתח. אני מציע לך לקרוא מידע מתוך המאמרים, למעלה. רוייקו

ronnymp

New member
רוייקו - קבל תיקון ... ../images/Emo88.gif

דר סובחי ענה לי על שאלתי מלפני שבוע בצורה חד משמעית .... שלושת הטבעות הנפוצות פה בארץ (האמריקאית , השבדית והצרפתית) הן כולן באישורו של משרד הבריאות הישראלי
אז לא יודע מה אושא ע"י ה-FDA או כל גורם זר אחר אבל פה הן מוכרות ומאושרות . ולאבובת הספן .... נכון - גם דר´ סובחי וגם פרופ´ חרוזי שוללים את הצרפתית - מסיבות טכניות (הם טוענים שהיא מתנפחת כלפי חוץ - ובעצם לא מתהדקת אחרי הניפוח על הקיבה) אבל מי שכן מנתח בעזרתה - עדיין פועל בצורה חוקית . כבר אמר לי מישהו שמנתח איתה - שזה שטויות - הטבעת מצויינת ..... אז תעשי את השיקולים שלך בשאלה זו - אני אישית מאמץ כמובן את דעתם של שני המנתחים המובילים בארץ בתחום זה , שהם הכי מנוסים בעניין , נטלו כבר חלק במאות כנסים והרצאות בתחום זה - ולהם מן הסתם יש את מיטב הידע בכל הכרוך בניתוחים אלה . רוני

OBY

New member
ברוכה הבאה! גם אני ממתין לדר´ רובין

אני אמור להיות מנותח אצלו בשבועות הקרובים בבלינסון, גם כן עם הטבעת הצרפתית. כמו שהמליצו לך, שווה לקרוא ולאסוף מידע. לגבי עניין הטבעת, אני הבנתי מבירור שעשיתי שזה עניין בהחלט משני. בכל מקרה, הרבה בהצלחה ! OBY

למעלה