שלום לכולם
!

לילוש8

New member
שלום לכולם ../images/Emo163.gif !

היי, לאחרונה שמעתי שמועה ש.. יש איזשהוא סרט שמשתף את DARK SIDE אם עליסה בארץ הפלאות. הייתי רוצה לדעת יותר פרטים בבקשה.
תודה !

שלום לילוש! ../images/Emo140.gif

התשובה לשאלה שלך נמצאת ב"שאלות נפוצות" של הפורום, תחת הקטגוריה "פילמוגרפיה". יום נעים!

trancelover

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ראיתי את זה

איזה שטויות זה היה מצחיק בטירוף לא יודע מי המציא שהם עשו פסקול לסרט אבל זה בעיקרון זיון שכל עכשיו בכללי ראיתי אתזה וזה ממש מצחיק, כי יוצא כמעט מעבר לקטע של פינק פלויד ושוב אני מדגיש "כמעט" באופן מדוייק, כל פעם שקטע של פינק פלויד באלבום חולף, חולפת מן סצינה בסרט, וזה מצחיק לעלה כי ה"תמונות" ומה שבעצם קורה בסרט איךשהו מתאימים למוסיקה באווירה שלה חח למשל יש תקטע שכל הגמדים מתחילים לרקוד ולשמוח או משהו כזה ואז מתחיל הקטע בריין דמאג' או מ'אני לא זוכר, וזה ממש ממש מצחיק חח ובכלמקרה גםככה כל האלבום דארק-סייד בכלל לא באורך של הסרט, אז אחרי שהוא נגמר בעצם חזרו עליו שוב וזה המשיך ליהיות מתאים בחלק מהסצינות בסרט לכל קטע באלבום..

edlessme

New member
יפה שבסוף נזכרת במילה סצנות..

ולא, זה לא רק בחילופים של הסצנות... רק שתי דוגמאות ממש קלות: 1)"לוק ארווונד, צוז יור און גרוונד"- דורותי מסתכלת על הנוף 2)"בלנסד און ת'א ביגסט וויו, פייד טוורדס א לונלי גרייב"- דורותי הולכת על מעקה (בשיווי משקל) ואז נופלת... זה לא, ואני מדגיש את הלמד ואת האלף... זה ל-אאאאאא זיון שכל!

emmily plays

New member
למה שאדם כמו ווטרס

שידוע במגאלומניות שלו (=שגעון גדלות) יכתוב יצירה כדי לפאר יצירה של אדם אחר? הוא הרי חושב שהוא הכי מוכשר .. אם כבר אז הוא היה כותב יצירה כדי לפאר את עצמו.. זה אומנם מסתדר לא רע אחד עם השני. אבל ווטרס הכחיש, וכל שאר החברה אמרו שזה נראה חהם מגוחך. אני בכל אופן חושבת שזה צירוף מקרים משעשע וחביב. ולא יותר.

edlessme

New member
the lord moves in strange ways...

and so does waters... למרות שאני לא אומר מי לדעתי עשה את זה.. בעיקר כי לי דעה בעיניין.. כל מה שאני אומר זה שזה ניראה כמו יותר מסתם.. צירוף מיקרים.. יש... וואחד צירוף...

edlessme

New member
יש עוד...

פשוט אני לא זוכר מה הם כרגע... אל אני זוכר שפעם מישהוא כתב פה את כולם... ובפעם אני מתכוון לשנה שעברה או משהוא כמעט כזה... אבל אם תשים לב יש קטעים סינכרון בין תנועה ונגינה (ליותר מ10 שניות בפעם) תנועות ראש מסונכרנות בקטע של הוויכוח בחווה... כל מיני בסיגנון... ועוד...

trancelover

New member
O-K LOOK

ת'אמת שראיתי אתזה פשוט הרצתי את הקטעים זה היה מדליק לא התחלתי לראות ממש את כל הסרט חח ולא ממש שם לב לתוכן.. אבל תבין זה כולה צירוף מקרים אז מצאת 2 צירופים ביג דיל.. תחשוב כמה אי-צירופים אתה יכול למצוא ובכללי התוכן של הקטעים לא ממש קשור לסצינות שרצות.. בכלמקרה אם אתה רוצה ללכת על בטוח אתה פשוט יכול להתחיל לקחת אלבומים שלמים מאיפה שבא לך ולהלביש אותם על הסרט תתחיל לעקוב טוב אחרי כל משפט כל שיר במקביל למה שקורה בסרט ותראה שאתה תמצא הרבה יותר צירופים ממה שיש לך כאן זה בסה"כ צירוף מקרים קטן, ודיי משעשע

trancelover

New member
אם יש עוד אז למה שלא תרשום..

אגב מתי בכלל עשו את הסרט הזה מה השנת הוצאה וכל זה..

Miss CB

New member
*הקוסם מארץ עוץ, כמדומני

אגב היה שרשור שלם לא מזמן, אז אם לסכם (את דברי בכל אופן) בקצרה: יש כמה דברים נחמדים, בגדול ראיתי די הרבה, בערך חצי סרט, ומצאתי את זה בזבוז זמן חלקי. חלקי, כי גם עם הבולשיטיות שבעניין, נהנתי לשמוע את האלבום ולראות חלק מהסרט

למעלה