שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo168.gif

זה נכון שלפני שנה בערך , הייתה שמועה שלד הולכת לעשות איחוד וסיבוב הופעות,וסולנה של פו פייטרס רצה מאד לתופף במקום דני בונהם, כל הקטע נכון מישהו אולי יודע? בברכה קולומביה

JIMMYPAGE

New member
כן ידוע.

תמיד היו סיפורים על איחוד... זה לא יקרה. וגם אם כן... לד זפלין הם כבר לא יהיו... יצא לך לשמוע את הקול של פלאנט לאחרונה בלייב? עדיף שנזכור אותם כמו שהיו... צעירים ויפים... למרות שלא הייתי מתנגד לקצת בלוז מגימי... אבל פלאנט יהיה מקרה עצוב מאוד.... ולא בא לי לבכות. :)

טוב תראה, הוא כבר

לא צעיר ,אבל בשביל נוסטלגיה ובשביל מעריצי לד זפלין העיקר הכוונה, לא?. בברכה קולומביה

JIMMYPAGE

New member
לא יודע...

באמת שקשה לי לענות על זה... חשבי על מצב שאתה הולכת להופעת האיחוד שלהם.. כולם במתח היסטרי, אנשים בוכים.. האורות כבים והם עולים על הבמה... גימי נותן בSINCE IVE... סולו עצבני שסוחף את כל המעריצים לHIGE טבעי... כולם מחכים לרוברט.. אבל זה פותח את פיו ומתחיל לצייץ כמה מילים שנראה כאילו עבר אסון על קולו... זה יהיה שובר לב. גם למעריצים וגם לו.. אני בטוח.. אבל... זה לא ימנע ממני להגיע.... אזזזזזזזז יאללה איחוד!

ThE RhythM

New member
אני לא חושב שפלאנט יעשה את זה

נראה לי (לפחות לפי אלבומי סולו שלו והעבודה שלו עם פייג' בשנים האחרונות) שפלאנט מודע לזה שהקול שלו לא כמו שהוא היה בסבנטיז, אבל הוא לא מנסה להפיק את אותם הצלילים, הוא מנסה להפיק איכויות חדשות מהקול הזקן שלו...וזה הרבה יותר טוב מכל כוכבי הרוק הזקנים שחיים רק על תהילת העבר ומנסים לחקות את פעם בצורה די פתאטית...

Speed King

New member
זה עצוב שיש כאלה שכן מנסים...

כמו הסולן של דיפ פרפל: איאן גילאן בשיר highway star הוא מנסה להגיע בהופעות לאוקטבות שהוא הגיע אליהם בסבנטיז והוא לא מצליח מסכן... ולעומת זאת פלאנט לא מנסה להגיע לקולו הגבוה מהסבנטיז כמו שאפשר לראות באלבוםno quarter.

אני באמת מאמינה

שרוברט פלנט מחובר לעצמו וכל מופע שהוא יעלה יביא את מערציו לאקסדות רוחניות,והאנרגיה המחושמלת של ג'ימי יחד אולי יהיה זה מופע האיחוד המרגש ,מדהים ואווירה שמילים לתארה יהיו עליה קטנות מידי. בברכה קולומביה

אני לא מסכים עם הטענה

שאם הלהקה תתאחד יהיה אסון. רוברט הוא אמנם לא סולן כמו דילן שמסוגל לשיר גם בגיל 60 באופן קבוע, מכיוון שהקול שלו בזפלין תמיד היה מאוד גבוה. למרות זאת, יש הרבה סולנים שהיה להם קול גבוה בצעירותם ובצורה הדרגתית הם התאימו את המוזיקה לקול החדש שלהם. וחוץ מזה, הגיל לא אומר כולם... ויש משפט יפה של דילן שנאמר על זה (מופיע בחתימה מתחת
)

למעלה