שלום לכולם...

שלום לכולם...../images/Emo171.gif../images/Emo155.gif../images/Emo24.gif

אז אני רוצה לספר לכם על חוויה שעברתי בסוף השבוע האחרון ונראה לי שכדאי לעבור לפחות פעם בחיים.... (לכל אוהבי התיאטרון שבינינו) הייתי במצוקי דרגות (ליד ים המלח) ועשיתי סדנת "פלייבק" עם קבוצה של סטודנטים מהחוג שלי (תיאטרון באוניברסיטת ת"א) - זו טכניקה מעניינת בה אתה מספר סיפור ושחקנים מציגים בפנייך את הסיפור שלך לפי האינטרפטציה שלהם. בתום ההצגה אתה מודה להם ונשאל אם ככה חשבת שזה יראה או איך והיכן היית משפר. הנושא של הסדנה במסגרת הקורס היה "תנ"ך כתאטרון" אז בשלב הראשון נתבקשנו לבחור דמות ופסוקים שאנו מזדהים איתם. שלחו אותנו להיתבודד עם הטקסט במדבר. אח"כ עושים נסיון ראשון של פלייבק עם קבוצות. בשלב הבא אתה מתבקש לביים את הקבוצה לאחר שהם מציגים בפנייך ובשלב האחרון חוזרים למשחק אישי או אינטרפטציה אישית שלך לדמות- וכאן אתה יכול לעשות כרצונך- לשחק, לביים וכו'- כל עוד משתמשים בטקסט התנכ"י ומכוונים לתוצאה שבאה מבפנים. היו שלושה ימים עמוסים בפעילות, הרבה כישרון של אנשים טובים ומעניינים, מוסיקה טובה
ואוכל טוב ובסופה של הסדנה - תחושה חדשה של איזון גוףנפש, שהיה לי חסר מזה זמן רב. אח"כ נשארתי לטייל באיזור ים המלח- מאוד מומלץ לטייל בבוקר המוקדם (6:00 עד 9:00) אחרת חם מאוד וכבד. טיילנו בעין בוקק והיה ממש מיוחד. אז עם איחולי פסח שמח אני אסיים את פינת השיתוף שלי... תהנו בחג וטיילו הרבה, יש לנו ארץ מדהימה ביופיה!||פירמידה
יפעת

גליתוי

New member
איזה כייף לך!!!!!!!../images/Emo46.gif

גם אני רוצה סדנא כזו! אולי נתארגן לסדנא כזו במדבר לאנשי הפורום? איזה סופשבוע מפנק כזה בחיק המדבר,.....

יפעת - חבובית נשמע מדהים ../images/Emo99.gif

מהכתוב את בהחלט מצליחה להעביר את הרושם שעברת חוויה מדהימה לנפש ולנשמה וזכית להעמקה בהתנסות בתהליכי עבודה מרתקים ועל הדרך להנות מהסביבה. הדרך שבה תארת זאת גרמה לי לראות את הדברים בעיני ואפילו ל "ראות" אותך מספרת את זה בעינים נוצצות ובורקות! שמחתי להוסיף סוף סוף לכינוי חבובית גם שם בפורום
2 שאלות לי אליך: סיפרת שאת הסדנה עשית עם קבוצה של תלמידים מחוג תיאטרון מאוניברסיטת ת"א - האם את תלמידה שם? מרצה??? והשניה, אני מנסה להזכר כבר המון זמן ( ואפילו שלחתי לך פעם מסר בנושא ): איך קוראים לסוג החייה המקסימה שאת מגדלת? זו שתמונותיה מופיעות בדף שלך ( ולא, אני לא מתכוון לגבר הנאה שבתמונות
) שמח שנהנת תודה ששיתפת ואת בהחלט מוזמנת לספר ולשתף בכל עניין ונושא במסגרת " פינת השיתוף של יפעת החבובית " - הפינה החדשה של פורום תיאטרון בובות
שאת הימצאת ואני אימצתי...הסתבכת זהו אבוד לך!!! בזה גוייסת לצבא הפורום!!! אין חופשות ואין שיחרורים
חג נפלא מלא אהבה וצחוק

הי דודי...

אני תלמידה באוניברסיטת ת"א, שנה שלישית ואחרונה... בחוג לתיאטרון ובחוג לספרות. לחיה קוראים ג'יזל והיא חמוסה, בת 3 שנים... יש לי גם כלבה (העונה לשם אלמה) בת שנה ועשרה חודשים. וכן, שתיהן מסתדרות מעולה יחד. שום בעייה, מעכשיו תהיה פינה. חג שמייח!!!

איזה כייף לנו... פינה חדשה בפורום

אז את ממש לקראת סוף הלימודים...בטח מתחילה להרגיש את ההקלה לא תאמיני אבל אחרי שכתבתי לך הלכתי לקניות לחג ובתור הארוך בקופה עמדתי ופתאום זה קפץ לי בראש עד שכמעט צרחתי בסופר: חמוסססססס זה חמוססססס מקסימה ג'זל וגם את התמונות של אלמה המתוקה ראיתי בעבר אני משוגע על בעלי חיים
בעבר היו לי ( ביחד ) 2 כלבות וחתולה שגרו יחדיו שנים ארוכות עד שהלכו לעולמן
בהתחלה הן רבו נוראות, אח"כ זה הפך לסובלות אחת השניה ומשם למחבבות עד שזה הגיע למצב שהן היו ישנות יחד ומודאגות אם אחת מהן חלתה. היום יש לי חתולה, במבי, שגם לה כמו לכל החיות שהיו לי בחיי ( ארנבים, שפנים, עכברים, אוגרים, תוכים, ציפורים ואפילו קופיף ) אני פשוט מכור, עבד שלהם. איזה כייף לנו שנולדה לנו פינה חדשה בפורום ותודה שהתנדבת בכזו מהירות וקלות
מחכים ל " הפינה של יפעת החבובית " \ " פינת השיתוף של יפעת החבובית " איך שתירצי, הבאה... חג מאוווד שמח

למעלה