שלום לכולם!!

שלום לכולם!!../images/Emo18.gif

אני חדשה פה.. רק היום ראיתי שפתחו את הפורום הזה..:) קוראים לי ענת אבל אתם יכולים לקרוא לי ג´קי:) אני בת 16 מהצפון.. אני מתה על היהודים ובכלל על רוק ישראלי..אביב גפן, איפה הילד, כנסיית השכל(לפני שהם הפכו ללהקה מזרחית..),מוניקה סקס.. ועוד ועוד... אממ אני ישמח לדבר עם כולם
אוהבת ג´קי
*בתוך קירות הלבנים בחדר הזה, היא חולמת על שמיים אולי היום הדם יפסיק לזרום והיא תעוף מפה לאן שרק תרצהההה*

קודם כל שלום

ואני מוחה על דבריך לגבי כנסיית השכל.הם בפירוש לא להקה מזרחית.הגיטרה החשמלית שולטת מאוד בשירים שלה,וזהו אלמנט מובהק של רוק.המקצבים שלהם אכן אתניים אבל הם בהחלט לא מזרחית. ההגדרה שלהם היא:"רוק אתני". וזהו סיגנון מיוחד מאוד ונדיר מאוד. אגב,היהודים אחלה להקה.

היי ג´קי בובה ../images/Emo13.gif

ואני עוד יותר מוחה על דבריכ.. ומסכימה מאוד עמ זה שעושה שוק תהני בכל אופנ

peace n love

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif

אני נגד דעתכ על כנסיית השכל!! זה שהמ חידשו את טיפת מזל זה לא הופכ אותמ למזרחיימ וגמ מוניקה סקס חידשו את בדד זה הופכ אותמ למזרחיימ?? בכל מקרה...המ לא מזרחיימ וזהו!

אתם שכותבים בלי אותיות סופיו

תגידו.... נכונ יש לכמ את קרקר לוי ברשימה!? SATLA FORE EVER SUTUL FORE LIFE

TerminalFrost

New member
מה באמת עם הסופיות האלה?

לא מצאתם אי-צדק יותר פיקנטי להתרעם עליו חוצ´מאותיות סופיות? זה כלכך ילדותי-צפוני-המעמד-הבינוני-גבוה-תלאביבי-שיינקינאי-איכסה-פיכסה-הייתי-יכול-להמשיך-ככה-שעה ! תנסו אולי, איך זה ששלשולים (תולעי-עפר) תמיד שורדים אחרי שכורתים חצי מהם, ושבלולים לא יכולים? לא שאני פרו-שבלולי או אנטי-שלשולי, אך תבינו אותי לא נכון

למעלה