שלום לכולם

avital24

New member
שלום לכולם../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

נדמה לי שהסתבכתי עם עצמי קשה לי להסביר את זה אבל אני מחפשת עבודה ולא רוצה להתפשר על כל דבר תאמת חסר לי הקול הפנימי שלי שהנחה אותי כל חיי אני חיה מיום ליום בלי מטרה כלומר יש לי מטרה ללמוד תואר במשפטים וחשבתי למצוא עבודה לשנה ולשלב אח"כ עם התואר אני רוצה ללמוד בשערי משפט שזו מכללה בהודה"ש (אבל השכ"ל ממש יקר 24 אלף לשנה) בכל מקרה יש לי כל הזמן מחשבות על חדרה אם לחיות את החזון הכי גבוה שלי או לא נדמה לי שאני פשוט לא מרגישה אהבה וביטחון ובגלל זה כל דבר מאיים עליי אין לי את החום ששמר עליי פעם. באסה

אור ה101

New member
דבש מה קורה?

אביטל, אולי תתפסי לך עבודה ותחשבי על זה שהיום לא הכי קל למצוא עבודה . גם שיש סדר יום מסודר זה עושה באיזה מקום אירגון בחשיבה ולאט לאט הכל יסתדר.

גריני

New member
כאשר לא שומעים את הקול הפנימי

ייתכן שאת באמת בסערה גדולה - ובמצב כזה קשה לך לקלוט את הקול הזה. מצד שני - ייתכן שאת נמצאת בפרשת דרכים שאת אביטל - החלק הפיסי שלך - צריכה לקבל החלטה - ללא מעורבות של אותו קול פנימי. גם זה קורה וגם זה חלק מהצמיחה האישית שעל כולנו לעבור. נסי להרגע ולדחות כרגע את ההחלטה - עד כמה שניתן. ושיעבור לך הכי בקלות שאפשר

avital24

New member
אבל הקול הזה ../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo127.gif

ליווה אותי כל החיים שלי עד לנקודה שבה התאשפזתי ואז הוא די הודחק ונחלש וזה לא נראה לי הגיוני לחיות בלי הקול הזה. בקשר להחלטות אז הם גם יגיעו מתישהוא.

למעלה