שלום לכולם

מושמושה

New member
שלום לכולם../images/Emo20.gif../images/Emo9.gif

אני מתכננת נסיעה לנאפה.. יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי עליהם:] 1.מה המטבע שם!? ומה הערך שלו בשקלים!? 2. יש שם אוכל כשר?! 3.אתרים מסויימים שאסור לפספס שם?! 4. מלונות או דירות או כל מקום צנוע שאפשר ללון בו אבל במחיר סבבה ושלא יהיה מקום" מסריח" כמו שכתבו פה.. 5. מה גודל המחירים לטיסות שם?! 6.שמתי לב שכולם רושמים פה על טרקטורונים..זו אטרקציה שם?! ואם אין לי רישיון..אני אוכל לנהוג בדבר כזה!?@ תודה רבה ! ושבוע מטורף! שיהיה לכולם! מור
מי שיוכל לעזור לי במסנגר מה טוב
[email protected]

just little

New member
תשובות..

1.מה המטבע שם!? ומה הערך שלו בשקלים!? המטבע לירה קפריסאית ערכה בשקלים כ10 שקל. 2. יש שם אוכל כשר?! אוכל כשר, בבית חב"ד כל השאר זה חברות כמו מקדונלדס וכאלה, לא כשר. 3.אתרים מסויימים שאסור לפספס שם?! לפי דעתי, פארק המים ומועדן האייס. 4. מלונות או דירות או כל מקום צנוע שאפשר ללון בו אבל במחיר סבבה ושלא יהיה מקום" מסריח" כמו שכתבו פה.. מאוס, אנתאה בעיקר. 5. מה גודל המחירים לטיסות שם?! תלוי באיזה תקופה, עכשיו בין ה350$ ל400$ 6.שמתי לב שכולם רושמים פה על טרקטורונים..זו אטרקציה שם?! ואם אין לי רישיון..אני אוכל לנהוג בדבר כזה!?@ זאת אטרקציה, אבל אם אין לך רישיון את לוקחת סיכון מאוד גדול, קחי בחשבון שהכבישים הפוכים שם (כמו בלונדון) המלצה שלי אם אין לך רישיון, לא כדאי.

sm18

New member
כמה תשובות

אני אומרת לא לפספס את פארק המים (water world) ואת מועדון הקאסל (הטירה)... בקשר לאוכל, את יכולה ללכת למסעדות/מזללות ופשוט לקנות אוכל כשר, אבל אם את מחמירה (צריכה שגם המטבח יהיה כשר וכו') אז רק בבית חבד לדעתי... אני הייתי במלון "קורפו" שהוא 3 כוכבים ומאד נהננו... מעט מאוד ישראלים מגיעים אליו, וזה מלון ולא בית דירות- שזה כבר יתרון גדול, הוא קרוב לים וגם קרוב ל"סקוור" (מרחק הליכה) ובקיצור היינו מרוצים מאוד. בקשר לטרקטורון, אני אישית פחדתי לחצות כביש (בגלל הבילבול עם העניין שהם נוהגים בצד השמאלי)- אז לנהוג שם?! חח, בכל מקרה רק אם ממש בא לך
תהני

למעלה