שלום לכולם

roya9

New member
שלום לכולם ../images/Emo20.gif

שלום לכולם שמי רועי, ואני זקוק לעזרה דחופה.. אני ואימי עושים כל שנה תחרות מי יעשה לשני יום-הולדת יותר מיוחד ויפה והשנה אחרי שמיציתי כמעט כל אפשרות קיימת עלה לי רעיון אבל אני אודה לכם אם תעזרו לי לגבש אותו.. החלטתי לעשות לאמי מסיבת הפתעה קלאסית עם נרות דולקים ובלונים בצבעים של ורוד סגול לבן וכסף לפזר תמונות שלה בחדר להניח כלים יפים עם עוגות וכדומה אבל אין לי כל כך הרבה רעיונות.. למשל: איזה עוד קישוטים יש במסיבת יום הולדת קלאסית שקלים להכנה .. איזה רעיונות יש לכם להוסיף .. איזה שירים להוסיף ברקע וכל דבר שיעלה בדעתכם .. זוהי פעם ראשונה שאני מארגן יום-הולדת בעצמי ואני לא יודע איפה משיגים חומרים או מאכלים.. אז באמת כל דבר שיעלה בדמיונכם.. בתודה מראש, רועי..

נו עה

New member
תחרות? עוד עם אמא שלך ? ../images/Emo6.gif

פשששש... לראשונה אני שומעת דבר כזה אבל אחלה
קישוטים להכנה? תקנה את הדברים הקטנים האלה שמפזרים כמו טיפות של גשם מנייר קישוט תפזר עליה שהיא מגיעה לבית
ותפוצץ בלון שהיא נכנסת שתזדעזע מהיום הולדת
בקשר לבלון המתפוצץ זה רעיון מקורי של פאצנגה
הקרועה הזו פלקטים של
לא חסר בקיצור לך לחנות של מתנות ימליצו לך המון קישוטים ומזל טוב אגב

לוטמניה

New member
עוד רעיון....

אתה יכול גם לפזר פרחים בכל הבית,שלטים של מזל טוב על הדלת ולקנות שלטים מוכנים אם אתה חסר כישרון בכל חנות כמו קרביץ או היפרטוי וכאלה.... אתה יכול לגשת לכל מיני חנויות משחקים כמו "הפנינג" ולנפח את הבלונים עם הליום ככה שהם יעמדו יפה... יש מלא שירי יומולדת - אתה פשוט יכול לקנות דיסק בכל חנות דיסקים רגילה, או בחנויות ילדים, ואתה גם יכול לשלוח לה שיר בפלאפון.... ואתה יכול להדפיס על עוגה תמונה שלה שזה גם מגניב לאללה.... יאללה.... המון מזל"ט ובהצלחה.

למעלה