שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!! ../images/Emo20.gif

אני חדשה כאן ואני מקווה שתקבלו אותי בברכה לפורום הזה. יש ל בעייה שאני מקווה שתעזרו לי אני בת 18 ונראית טוב אפילו יותר מזה וכל פעם שאני יוצאת עם בן יש לי הרגשה שהוא מעוניין רק בדבר אחד. ואז אני נתקפת במין פחד שכזה ולא מוכנה לצאת איתו יותר. דרך אגב אני עדיין בתולה. אנא, עיזרו לי סנדי.

פומיקית

New member
לסנדי

שלום לך, וברוכה הבאה. למעשה, גם אני חדשה פה וזו ההודעה הראשונה שלי פה... בכל מיקרה, בקשר לבעיה שלך כל הבנים רוצים רק דבר אחד רק שיש כאלה שמראים את ויש כאלה שעושים את זה באלגנטיות... בכל מיקרה, אני לא חושבת שאתה צריכה לפחד מזה פשוט תזרמי עם זה. מקווה שעזרתי, דנה

פומיקית יקרה.....

שלום לך... וברוך הבא לפורום... אני אשמח להיות כאן בשבילך..... וכך גם כולם.... שלך.......חוקרת

פומיקית

New member
לחוקרת

שלום גם לך חמודה וכמו כן, ברוכה הבאה. עלי והצליחי בתפקידך החדש. דנה

royik

New member
ממש לא נכון...

אני מוחה, אתן מתארות אותנו הגברים כמו מפלצות - למה אתן מכלילות? שאני יוצא עם מישהי אין לי מטרה אחת ויחידה. אני יוצא כדי להכיר מישהי, להנות איתה (שוב, לא רק בקטע אחד), לעשות איתה דברים ביחד וכו´. אני לא יודע מה עבר עליכן שאתן חושבות ככה, אבל אני מקווה שלא תישארו בהרגשה הזאת לתמיד. רועי

המרחפת

New member
רועי צודק

נעשו כאן כמה הכללות לא יפות. נכון שכולנו מונעים לפעמים ע"י החרמנות ולא בהכרח ע"י השכל או הלב, אבל מפה עד להתבטאויות האלו, הדרך ארוכה. סנדי- שימי מבטחך בבן זוגך, אך היזהרי. אין שום דבר רע בהנאה גופנית, כל עוד שומרים על גבולות. נסי גם פגישה שניה, גלי אם הוא באמת מעוניין להכיר אותך. אם את מעוניינת ביותר מדבר פיסי, דאגי שזה יהיה ברור (אבל בלי להבהיל...) עדי. אם מתביישים- מתייבשים.

פומיקית

New member
לרועי,

נכון, אתה צודק אולי אתם הגברים לא מפלוצת... אבל, אתה לא יכול להכחיש שזה לא אחת ממטרותיך כשאתה יוצא עם מישהי... דנה

שלום לך סנדי........

וברוך הבא לפוורם.. אני מקבלת אותך בזרועות פתוחות
חמודה.... יש כל מיני סוגי בני אדם,,, וכל אחד אבל מהם בסופו של דבר רוצה את אותו הדבר.. וזה אהבה... חלקם משחקים,וחלקם רצינים.. את פשוט תסתכלי לתוך עצמך,ואז לתוך האדם שאת יוצאת איתו.. ואת תדעי מה הוא רוצה... אל תפחדי,אל תחששי... לא כולם רוצים בדבר אחד.... תהייה בטוחה בעצמך.. ואם תיראי שהבחור שמולך לא רציני,אז תפרדי ממנו... אבל תנסי ... אני בטוחה שאת אדם חזק.. ויודעת מה את רוצה,, את חכמה.. ואת תצליחי.... שלך.....חוקרת

אלתית14

New member
לסנדי המתוקה.

מתוקה :) תקשיבי. הרבה בנים, רובם, רוצים סקס, צרכים... את פשוט יכולה לזרום עם הזרם, ומקסימום לעצור את זה כשאת מרגישה לא בנוח. מקווה שעזרתי. לאב... לילוש.

סנדי

תיראי אין ספק שזה מעלה תפיוזים ואפילו מדכא שבנים יתחילו איתך ו"יאהבו " אותך רק בגלל מראה חיצוני. תצאי עם כאלה שאתרוצה. תאמיני לי יהיה יותר טוב. גלית

תודה לכולם....

תודה לכולכם על קבלת הפנים החמה ותודה על העיצות שנתתם לי עכיו אני יוצאת לפאב עם בחור שהכרתי הבוקר בים מחר אספר לכם על הכל מקווה שיצליח סנדי

למעלה