שלום לכולם

daryali

New member
שלום לכולם ../images/Emo22.gif

אם אפשר , אני מחפשת המלצות לספרות ילדים , שתתאים לילדה בכיתה ב' ואם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע על הספר "המשולש הורוד שלי" זה יעזור לי מאוד .
, ותודה מראש

perhay

New member
../images/Emo91.gif מכל ה-../images/Emo23.gif

על הספר "לו יכלתי לבקש לי משאלה" מאת פרנץ הולר. גיבורת הסיפור היא תלמידה בכתה ב'. עוד פרטים על הספר המקסים הזה כאן

daryali

New member
תודה ../images/Emo140.gif

עוד המלצות ? זה במסגרת פרוייקט חונכות שכזה לעידוד קריאה

sigalit33

New member
לכתה ב'

קודם כל, האם הכוונה היא שהילדה תקרא לבד או שאת תקריאי לה? זה מאד משנה, כי רמת הקריאה בכתה ב' שונה מהרמה שהילדה יכולה להקשיב ולהבין אותה. שנית, ידוע לך אולי מה היא כבר קראה ואהבה? שיהיה איזה כיוון... אם את מקריאה לה, אז אפשר ספרים של רואלד דאל, אולי "דני אלוף העולם" , "מטילדה" וכדומה. אולי את "מעשה בקערה ובמצקת" של מיכאל אנדה היא תוכל לקרוא לבד.

daryali

New member
הכוונה היא

ספרים שהילדה תקרא ותקריא ושיהיו לה מעניינים קראה כבר את "אני לא קנאית" ו"סיפורים שאני קורא בעצמי"

dawn35

New member
ספרים מומלצים ../images/Emo63.gif../images/Emo91.gif

עוד מספריו של שלמה אבס מסדרת "ספריה ראשונה שלי" לדוגמא: "סיפורים שמצחיקים אותי" "סיפורים שאני אוהב לקרוא" "ספורי לילה טוב שלי" "סיפורים שמספרים לי למה" ועוד יש לו גם כמה סיפרי בדיחות מוצלחים כמו: "הבדיחות המטריפות ביותר בעולם" "בדיחון החיות הגדול" ועוד והנה כמה ספרים שתוכלי לקרוא בהם אולי יחד איתה-וכך לעודד אותה לשתף אותך בחייה (כמובן אם זה יתאים לה ולך): האם אגלה למור?-רבקה מגן קונכיית הסודות-תמר ברגמן ילד חמוץ מתוק-יעל בן ברוך

daryali

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

זה עוזר ויעזור לי מאוד . שוב , תודה רבה

עוד המלצות ל-ב

,"אני ברק" של עוזי בן-כנען ובכלל הרבה מסדרת "ראשית קריאה" הישנה של כתר.ספר מיוחד ולא כל-כך ידוע-"מר תפוחון ןיוסיפון" ואפשר לנסות ספרים של אריך קסטנר-יש תרגומים חדשים.וכמו שכבר אמרו כאן לפניי-העיקר שהיא תתחבר לספרים והרבה תלוי בטעמה.אישית אני בעד לחשןף ולהציע אבל ממש לא להכריח-זה שלב נכון להתחיל לגבש טעם אישי.בהצלחה ובכייף!

למעלה