שלום לכולם

BENBAR

New member
שלום לכולם../images/Emo23.gif

אני מעיינת בפורום זה די הרבה זמן..ורק עכשיו אוזרת אומץ ליכתוב, אומנם אצלי הסיפור פחות קשה אבל אני איתכן בכאב,וחוה אותו יום יום על עצמי. אני עברתי 5 הפלות בין שבוע 6-13 כל הפלה השאירה לי צלקת כואבת מאד. חוץ מיזה שיש לי 2 ילדים ניפלאים (בת 6 ובן 1.5} שגם ההריונות שלהם היו קשים {דימומים,כאבים,שמירת הריון} ולא די בזה גם הסתיימו בשבוע 32. הפורום הזה מאד מעודד.. אם יש למישהו המלצות על רופא או פרופסור טוב..אשמח לישמוע תהיו חזקים ובהצלחה לכולם!!!!

נצאב

New member
לא פחות קשה

הסיפור שלך הוא לא פחות קשה. כשכואב הלב זה כואב. אני שמחה בשבילך שיש לך ילדים מקווה שגם לי יהיו אי פעם. הילדים שלך נולדו פגים? באיזה משקל? באיזה איזור את רוצה המלצה על רופא? באיזה תחום בדיוק ברפואת נשים ?

BENBAR

New member
מחזיקה לך אצבעות

שלום לך!!! אל תתייאשי!!! אני בטוחה שיהיו לך גם ילדים..תחייה עם הרבה אמונה ותיקוה. והכי חשוב תמשיכי להלחם..תתמידי.. הילדים שלי נולדו בשבוע 33 פגים במשקל 1740 {קצת יותר מבקבוק קולה} אני רוצה המלצה של רופא מהמרכז{אני מפ"ת},רופא קוסם שמטפל בהפלות חוזרות,ברחמים מוזרים {דו קרני} שאולי יוכל להביא אותי להריון תקין ולידה בזמן...

היי בנבר! וכמה שמוזר לומר

"ברוכה הבאה לפורום".תמיד רצוי שלא יתווספו לכאן אנשים- אך למי שחווה את חוויות האובדן- הפורום משמש כר תמיכה נרחב. גם אני איבדתי 5 הריונות , מתוכם שני זוגות תאומים, גם אני ילדתי פעמיים אך בשבוע 31 לאחר שמירות הריון... אך בתי הבכורה נפטרה עקב סיבוכי פגות קיצוניים בגיל חצי שנה פחות ארבעה ימים (כן, גם לאחר 6.5 שנים ממשיכים לזכור כל יום..) והיום יש לי בת מקסימה בת חמש (בעוד שבוע!!!)כתוצאה מהפגות השנייה.. כיום אנו בהליכי אימוץ מתקדמים בארץ. יש לי רופא מעולה להמליץ עליו בתחום סיכון גבוה בהריון- אך השאלה היא באיזה איזור בארץ את מחפשת?

BENBAR

New member
שלומית יקרה

ליבי איתך..ממש קורע לב לאבד ילד אפילו שעבר זמן..זה כ"כ קשה ובילתי ניתפס. אם אפשר לשאול איזה סיבוכי פגות ניפטרה התינוקת?באיזה מישקל נולדה? מיצטערת להזכיר לך עבר שכזה..אבל אני כ"כ רוצה עוד ילד ופוחדת שהמזל שביקר אצלי פעמיים יפספס בפעם השלישית {מקווה שאת מבינה} אין בך כוחות לנסות שוב הריון? מה בידיוק הבעיה אצלך? מיצטערת על מבול השאלות..סוף סוף יש למי ליפנות בנושא.. אני מאיזור המרכז {פ"ת} אם יש לך רופא טוב אשמח לקבל פרטים. הרבה הצלחה בדרך אשר תיבחרי................

מענה לשאלותייך

ביתנו נולדה במשקל 907 גר´. היתה פחות מהאחוזון של ה-10% לשלב זה. היא סבלה מIUGR=פיגור בגדילה תוך רחמית ולכן יילדו אותי. מסתבר שבזמן שלא גדלה ברחם המעיים שלה נפגעו ובכל פעם שעלתה קצת במשקל, פיתחה דלקת נמקית של המעי (מחלה אופיינית לפגים קטנים). ביתי השנייה נולדה בהריוני החמישי ולאחריה היו לי עוד שני הריונות שנסתיימו בשבוע 11.5 ו-8.5 לאחר שלפתע לא נצפה דופק באולטרסאונד. אחד מהם היה עם תאומים. בשל הגרידות שעברתי נפגעה לי רירית הרחם ואני מלאה הידבקויות. יש דרך להסירן אך מכיוון שבמשפחתי יש היסטוריה של סרטן השד איני רוצה להכניס לגופי עוד הורמונים (והכנסתי הרבה בתקופות הטיפולים והשמירה על ההריונות) והדרך לשיקום הרחם היא גם בתוספת הורמונים לא מעטה.. כמו כן, הגענו למסקנה שילד הוא ילד הוא ילד גם אם הוא בא מהלב ולא מהרחם! וחבל לסכן את בריאותי הפיזית והנפשית! כרגע אני ב"סופר הריון" רק שהוא בא מהלב! יש את ד"ר ורדימון מבילינסון- אדם מקסים ורופא טוב שמומחה בהפלות חוזרת וכן את ד"ר קרפ מתה"ש. יש לו שם טוב אך אנו לא ממש התרשמנו מהאנושיות שלו... בהצלחה! ותשאלי חופשי- אני רואה בכך דרך עזרה גם לי, מעין עיבוד רגשי בכל פעם מחדש!

למעלה