שלום לכולם!!!!!!!!!!!

שלום לכולם!!!!!!!!!!! ../images/Emo23.gif

שלום מה העניינים?! יודעים מה? מי שלא יבוא למסיבת ערב הפיספוסים יקבל ממני מכות חה חה בקיצור תבואו לאללה מה יש בבית בכלל חה ממני ממני אתייייייייייייייי

NATI AND BAR

New member
שלום לכולם!!

שלום.. אני חושבת שצוות TLP הם צוות לעניין הם בעצמם אירגנו אירועים בהצלחתו רבה... המון באו לאירוע שלהם אז דיי כבר לבלבל את המוח שהם זה ושהם זה.. והם לא רק מסביבתה ישנה אחת שגרה בגוש דן..!! ואין קשר לרווקה או לא פשוט מאוד הם מעודדים את קהילת החירשים ובזוכתם מתקדם הקבילת חירשים ומתפתחת!! אנא ממכם חישבו אחרת קצת וחישבו על הצד הטוב גם.. זה זכותם לחשוב על מה שאתם רוצים אך מבלי לפגוע ומבלי כלום חישבו גם על הצד הטוב.. מקווה שהעולתי במשו.. צוות TLP אתם בעיניי בסדר גמור!! המשיכו כך גאה בכם על המאמץ והעל הכל!!! יש לי משמה חברות וחברים שאני רואה שהם ממש משקיעים את כל רובם ואת כל הזמן הפנוי לכבוד המסיבות והאירועים אז לא מגיע להם שידברו כך עליהם!! תודה ולהיתראות!! NATI AND BAR

M o t t i

New member
שלום לך NATI AND BAR

קודם לכל, שירשרת את ההודעה לראש הודעה שאינו מתאים להודעה עצמה. שנית, אמרתי שרוב חברי צוות TLP הם מחיפה וסביבתה, ולא כולם מחיפה וסביבתה, שהיא מגוש דן, אני, כמעט בטוח לחלוטין, מכיר אותה.
שלישית, אני משבח את צוות TLP בהפקת אירועים, אשר יצאו, ללא ספק, מרשימים ביותר. רביעית, בימים אלה מתעוררות שמועות שאינן מסבירות בעין יפה על צוות TLP, שמועות אלה התעוררו בגלל אירוע אחד כלשהו, וברצוני להגיד, מתוך כל מהומה, קשה לדעת מי דובר אמת ומי לא, ומי צודק ומי לא, יש הרבה גירסאות סותרות זה את זה, לאלה שחשיפ פגועים בגלל צוות TLP, יש להם זכות להתלונן על פגיעה בהם. כדי להכריע את העניין, מוטב לפנות למערכת משפט והם יכריעו את העניין. בברכה, -מוטי.

NATI AND BAR

New member
שלום לך מוטי..

נכון לפי שאמרת... אך.. אני לא מבינה מה יש להיפגע ומה לא. אבל אלא שחשו פגיעה יכולים לדבר איתם ולסגור איתם עינינים!!!

M o t t i

New member
שוב שלום לך

אינני רוצה להיכנס לתוכן העניין, כלומר אינני רוצה לדבר על מה ויכוח, למה מאשימים את צוות TLP, וכו´...אם תבררי בין חברים או בין פורום "וואלה", תביני, למה אנשים נפגעו, ואי אפשר סתם לסגור עניינים עם צוות TLP, מפני, לפי מה שטוענים, שהם עשו משהו שפגע בהרבה אנשים, בין אם זה במודע ובין אם זה לא במודע, לכך אי אפשר סתם לסגור איתם עניינים. בברכה, -מוטי.

אני בא אני לא רוצה מכות../images/Emo25.gif

אני בא לערב פספוסים אני לא רוצה מכות ממך סתם בשביל הכייףףףףףףףףףףףףףףףףף

NATI AND BAR

New member
לאתי!!:)

אתי... לא נורא אם טעית ישנם טעויות יותר גרועות!!:) טעותך פשוט סתם טעותך.. וזה לא טעות זה סתם בדיחה נחמדה חחח ממני את יודעת מי כבר?:)

NATI AND BAR

New member
שלום לכולם!!

אהלן חבר´ה!!:) מה נשמע?? הכל טוב?? מקווה לשמוע שכן.. אז יאללה בואו לפיספוסים כדיי שנהנה מצחוקים ונתפקע עד השמיים אני בטוחה בכך... וגם כך אפשר להיפגש עם כולם ולהינות בערב המקסים הזה!! ואני מאמינה שתהנו מי שיגיע!!:) אני אגיע ומקווה שאפגוש אותכם!:) להיתראות לכם ניפגש במסיבה למי שבא:) ממני באהבה NATI AND BAR

למעלה