שלום לכולם!!!

aya28

New member
שלום לכולם!!! ../images/Emo23.gif

מצטערת שנעלמתי...(מסיבות אישיות). עכשיו אני כאן, מתעדכנת וקוראת את הכל. מקווה שכולכם מרגישים טוב. לי ולבעלי היה היום יום נישואין רביעי וחזרנו לא מזמן ממסעדה. הבטן מפוצצת והעיניים נעצמות מעייפות. דודה של גלי עשתה עליה בייביסיטר ויש כאן בלאגן עצום בבית (הבנות חגגו, כנראה). אז אלך לסדר את הכל ולישון!!! התגעגעתי מאוד לכולכם ואני שמחה לחזור! את סקיטוש אני רואה פעמיים בשבוע, אבל בכל זאת קבלי ממני
במיוחד בשבילך. וגם כמובן חיבוקים
לכולכם! לילה טוב, שלכם, איה

היי איה יקרה

סולחת על ההיעלמות המפתיעה משהו. איזה כיף שאת קוראת ומתעדכנת, זה מאוד מרגש אותי, ומראה על המשך התעניינותך בפורום. מזל-טוב על יום הנישואין. מקווה שנהניתם. אם אתה רואה את סקיטוש, אז תגידי לה שאנחנו מתגעגעים אליה, לי באופן אישי היא מאוד חסרה, אני מקווה שהכל בסדר אצלה. גם אנחנו שמחים שחזרת לבית החם שלנו. קבלי את הצל"ש היומי+ה
[זוהי מסורת חדשה שהתחלתי כאן בפורום, כדי לפנק אתכם הגולשים.], מסורת יפה, לא? מקווה לראותך שוב בקרוב, ליאת.

סקיטוש

New member
היי איה וליאת!!

איה יקרה!! איזה כיף לראות אותך כאן. אני מקווה שתשארי כאן, כי אני באופן אישי קיבלתי ממך המון. אז אני שמחה מאד מאד מאד שאת כאן. קבלי
גם ממני. ליאת, אני כאן כמעט כל הזמן, פשוט לא היה לי מה לתרום כל כך לפורום, בזמן האחרון, אבל אני קוראת את ההודעות של כולם.. אז
גם לך.

סקיטוש

New member
איה!!

שכחתי לאחל לך יום נישואין שמח!!!!!! לא כל כך יצא לי בכיתה.. מאחלת לך ולטל המון שנים של אושר, אהבה, וכל מה שתירצו (וכמובן אח או אחות לגלי..)

איה וסקיטוש איזה כייף לראות אתכם

כאן... למרות שעם סקיטוש אני בקשר גם מחוץ לפורום קבלי
ואני מקוה שנדבר שוב בלילה... איה שמחה שחזרת אלינו
היית חסרה כאן...
ליום הנישואין שיהיו חיים מאושרי מלאים ב
ורק טוב...וכל מה שאת מאחלת לעצמך שיתגשם!!! ולכל שאר החברים שיהיה ערב טוב

aya28

New member
תודה על הברכות יקירתי ../images/Emo51.gif

ובקשר לאח או אחות...יש עוד זמן...

aya28

New member
סקיטוש חמודה ../images/Emo140.gif

אני גם שמחה להיות כאן. גם אני מקבלת פה המון, ממך, מליאת, מנשמה פצועה ובכלל מהפורום כולו. קבלי גם את
ושלחתי לך גם מסר מצהבסזעכיחעיחטויחטו - את זה גלי הקלידה. מכתב אהבה לסקיטוש מגלי
שלך, איה

היי סקיטוש יקרה

איזה כיף לראות אותך איתנו בבית החם. אני בטוחה שאיה תישאר איתנו לאורך זמן. כל הכבוד שאת עוקבת וקוראת את כל ההודעות של כולם. ובהתאם למסורת החדשה שהחלטתי עליה, קבלי את ה-
+הצל"ש היומיים. ליאת.

היי סקיטוש יקרה

איזה כיף לראות אותך איתנו בבית החם. אני בטוחה שאיה תישאר איתנו לאורך זמן. כל הכבוד שאת עוקבת וקוראת את כל ההודעות של כולם. ובהתאם למסורת החדשה שהחלטתי עליה, קבלי את ה-
+הצל"ש היומיים. ליאת.

aya28

New member
ליאת יקרה ../images/Emo142.gif

גם אני מאוד שמחה על חזרתי לפורום. אני אוהבת להיות פה. תודה על הברכות ליום הנישואים היה כייף מאוד לבלות ערב רק שנינו... סקיטוש חזרה עוד לפני שהספקתי להגיד לה משהו
בקשר למסורת החדשה, היא מחממת את הלב. כל תגובה שלך ושל אחרים, בפורום הנפלא הזה, מחממת את הלב.
שלך, איה

איה

בבקשה, אני מקווה שיהיו לך עוד הרבה ימי נישואין כאלה. ותודה גם על התגובות בקשר למסורת החדשה, ועל התגובה בקשר לבית החם, ליאת.

סקיטוש

New member
איה!

ותמסרי לגלי תודה רבה על ההודעה, אפשר לשכור את שירותיה לכתיבת עבודות??

למעלה