שלום לכולם
-המלצה חמה לטיול

missGS

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif-המלצה חמה לטיול

לפני כשבוע נולד הרעיון-טיול אופניים לאור ירח מלא. אט אט ככל שחלפו הימים לקראת המועד המיוחל ( יום שישי בלילה, דהיינו אתמול ) נשרו אותם אנשים חדורי היתלהבות ( ובתירוצים עלובים משהו...) מהרעיון ונשארנו אנו, גרעין של ארבעה אנשים איכותיים ( אמתכם הנאמנה בינהם ) נחושים בדעתינו להוציא לפועל את הטיול, כך שביום שישי בערב העמסנו את האופניים ושמנו פעמינו למישור עמיעז ( בקירבת ים המלח ). הדרך מאיזור השרון למחוז חפצנו היתה מלווה בייסורים ( למצוא בית-קפה פתוח אחרי השעה תשע בערב באיזור הדרום זו משימה בילתי אפשרית - מסתבר ), ובזיכרונות מתוקים ( רוכב מדהים,אני ואופנוע שמימי על כביש ערד-סדום ) לקראת חצות הגענו. יש לציין שבדימיוני ראיתי ארבעה רוכבים מטורפים ( אנחנו ) בלילה באמצע שום מקום, אולם מהר מאוד התבדתי (גיליתי שלא אנו המצאנו את הגלגל.....) במקום היו מספר טיולי ג'יפים, טרקטורונים ומשפחות שהגיעו כמונו להנות מאור הלבנה, המקום היפיפה והרוח המידברית המלטפת. יצאנו לדרך.... רכבנו כשעתיים וחצי + ( יפה יחסית לרוכבים בתחילת דרכם, לא? ) ובסביבות השעה שתיים וחצי לאחר חצות מצאנו ( בסופו של דבר ) את הרכבים. יאללה גזיה, קפה וחזרה הביתה. לסיכום: היה מדהים. מסקנות והפקת לקחים מהאירוע: אז ככה.... 1.מישור עמיעז - בגדול מדובר על מישור. 2.אם אתם מגיעים מאיזור השרון מומלץ להישאר וללון במקום. 3.לוותר על חוטיני ברכיבה על אופניים ( אני יודעת עשיתי טעות של מתחילים ). זהו , שמחתי לחלוק עמכם את החוויה.

alonaski

New member
חחחח... ../images/Emo13.gif))) גדול!! ../images/Emo45.gif

אהבתי את ההמלצה של החוטיני!
))) אז מה?... הטיול הבא את עוברת ל- "בליקיני"?...
=הכי מומלץ!!! בלי תחתונים בכלל!!!!
ולא אני המצאתי את זה!
ככה רוכבים בכל העולם!!! גברים ונשים!!
אגב... את יודעת מי היה המעצב האיטלקי המוכשר שהמציא את החוטיני?... שמו היה: קרלו בטוסיק
(=בדיחה ישנה!
) לגבי מישור עמיעז = נחל פרצים/מערת הקמח... כדאי באמת לציין את זה שכולם ידעו - בלילות ירח מלא - זה אחד היעדים הפופולאריים ביותר לטיולי ג'יפים, טרקטרונים, אופנועים ושאר מרעין בשין
לא ממש מומלץ לבחור במסלול הזה לטיול ירח מלא בקיץ...

missGS

New member
למה מרעין בשין????

מפגש עם אנשים במהלך טיול יכול להיות מעודד וממלא את מאגרי המוטיבציה. למשל במהלך עליה כאשר כמעט החזרתי את נישמתי לבורא ניתקלתי בטרקטורוניסט שאמר: "כל הכבוד, זה גם לא עולה לך דלק"

גם אני רכבתי את המסלול אתמול../images/Emo70.gif

ואכן היה מלא במטיילים...
למערת הקמח לא נכנסו, כי בדיוק נכנסה קבוצה גדולה... לפחות זכינו לקריאות עידוד בנוסח "או-פ-נ-יים!"
, וגם לירידות כמו "אחי, אין לך כסף לטוסטוס?" או "ואוו - יש גם בחורה רוכבת!" הנסיעה הלוך וחזור אכן מעייפת... קצת יותר משעתיים לכל כיוון, אבל אין כמו לישון
ב
והנה קישור לטיול שלי, שלא זכה לתגובות

עוד מעט יבנו שם מחלפים ../images/Emo8.gif

הבנתי שבלילות ירח מלא יש פקקים בצומת מערת הקמח ובמחלף מישור עמיעז - נחל פרצים. השר ליברמן, לאחר שהבעיה הובאה לשולחנו אמר שמיד יש להקים במקום מחלפים לטובת רוכבי האופניים/הטרקטורונים/ג'יפים וכו'.

mtbRider

New member
אחלה לשמוע שנהנת ! ושמחים

שחלקת עימנו את החוויה ! הפורום הוא מקום חביב ואוהב, welcome home ! עכשיו 2 שאלות ברשותך: ה R1100 שלך?? נייס ! על שום מה ה GS בניק שלך? על שום G string או שמא Gsx (סתם שתי אופציות שעלו לי בראש
) שבוע טוב ומלא רכיבות מוצלחות לכולם! איתי AKA MtbRider (mountain biking rider)

alonaski

New member
אוי וויי!!!! ../images/Emo10.gif הבחורה חובבת...

אופנועים!!!!!
טוב אז אם כבר...
רק תגידי - יש לי מישהו להכיר לך... מבטיחה לך אהבה ממבט ראשון!!!!
(=מצידו!!!
) (אני רצינית!!!
)

למעלה