שלום לכולם
עזרה..

שלום לכולם../images/Emo24.gif עזרה..

אני מאוד מתעניינת בטארוט, כרגע אין לי זמן ללמוד בגלל עומס בעבודה, אך אין ספק שאעשה זאת מתי שהוא. רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שיכול לפתוח לי בקלפים, יש שתי שאלות שאני מוכרחה לדעת!!! מי מוכן לעזור? זה חשוב לי, בבקשה...

בוקר טוב צוף../images/Emo140.gif

שנה לא קלה עברה עליי, אולי אפילו הקשה ביותר בחיי. יש שני דברים שהייתי רוצה לדעת, דברים שיכולים לעזור לי אולי לנווט את כיוון הדרך בה אני צריכה לנהוג..אולי זה יעזור לי ויקל עליי. השאלה הראשונה קשורה לעתידי המקצועי: האם אצליח בתחום התקשורת והפירסום ,מה שהתחלתי לעסוק בו והרי זהו התחום האהוב עליי.. השאלה השנייה קשורה לתחום הזוגיות: האם הבחור אותו אני אוהבת-ירון אוהב אותי באמת והאם יש סיכוי שאכן נהייה יחד. אודה לך מאוד, מסתורית

צוף3

New member
הי מסתורית :)

בואי נתחיל עם השאלה הראשונה: פירסי פריסה קלטית ושאלי - מה הפוטנציאל שלי להצליח בתחום התקשורת והפרסום בשנה הקרובה?

צוף היקרה

אין בידיי קלפים, לכן פניתי אלייך בשאלות, האם תאכלי לעשות זאת למעני? מסתורית

צוף3

New member
מסתורית

ביקשתי שתקראי את הודעת המנהלות. בראשית העמוד יש לינק לאתר פריסות ממוחשב, אנא השתמשי בו ושילחי אלינו את פריסתך.

אופס../images/Emo9.gif (צוף זו שוב אני)

צטערת, את צודקת, אכן לא קראתי את דבר ההנהלה... אם כן, באיזו פריסה עלי לבחור?

צוף זו הפריסה לשאלה

בסיכום,יכולת, כיוון הרוח יצא:10-תשע חרבות, בבונוס לשואל יצא: 4 קוסם, רוצה אבל פוחד:9-שני גביעים, עתיד קרוב כארבעה חודשים:6-אביר המטבעות, מה עוזר או בעד:1- אס המטבעות, עבר קרוב כארבעה חודשים:5-שבעה מטבעות, זווית ראייה של החברה:8-ארבע מטבעות,מה חוסם או נגד:2-מגדל, דימוי וזווית אישית:7-עשרה גביעים,שיעור רוחני לשואל בהווה:3-מלך המטבעות. זו הפריסה לשאלה הראשונה, מה זה אומר?

צוף היקרה,הנה הפריסה

בסיכום,יכולת, כיוון הרוח יצא:10-תשע חרבות, בבונוס לשואל יצא: 4 קוסם, רוצה אבל פוחד:9-שני גביעים, עתיד קרוב כארבעה חודשים:6-אביר המטבעות, מה עוזר או בעד:1- אס המטבעות, עבר קרוב כארבעה חודשים:5-שבעה מטבעות, זווית ראייה של החברה:8-ארבע מטבעות,מה חוסם או נגד:2-מגדל, דימוי וזווית אישית:7-עשרה גביעים,שיעור רוחני לשואל בהווה:3-מלך המטבעות. זו הפריסה לשאלה הראשונה, מה זה אומר?

צוף3

New member
תשובה

ניכר לפי הפריסה כי את חוששת מאוד מהתהליך החדש בחייך למרות שיש לך את היכולות להצליח. זה בוודאי נשמע בנאלי ביותר, אבל את חייבת להתרוקן מהפחדים השליליים האלו ולהתמלא בביטחון עצמי לגבי היכולות שלך וכמה שיותר מהר יותר טוב. יש לך פוטנציאל להצליח, זה ייקח מעט זמן ולא יקרה ביום אחד, אולם ככל שתפקחי את עינייך ותראי את המציאות במשקפיים ורודים יותר כך גם תגיע ההצלחה מהר יותר. בהצלחה לך :)

../images/Emo39.gifצוף היקרה

בהקשר לשאלתי השנייה האם x אוהב אותי והאם תהייה בינינו זוגיות באיזו פריסה עליי לבחור? (אציין שלא הייתה בינינו מערכת יחסים רצינית)

batgalim

New member
../images/Emo142.gifלמסתורית

תשאלי - מה עלי לדעת על רגשותיו של איקס כלפי? 5 + קלף סיכום

בתגלים....

כלומר עלי לבחור בפריסת פנטגראם? מה הכוונה לקלף סיכום? לא מצאתי...

צ ל י ל 8

New member
מסתורית...

הכוונה לפריסת שאלה ולא פנטגראם. בחרי את מס' הקלפי שבת גלים כתבה לך. קלף הסיכום יוצא אוטומטית.

batgalim

New member
צלילית../images/Emo24.gif

אני בהלם משתינו... איזו טלפטיה......... איזה דיוק של שניות.......

תוצאה:

שמונה גביעים, שישה מטות,מלך המטות, מלכת המטבעות,מוות וקלף סיכום: שבעה מטות אני רוצה לדעת את כל מה שזה אומר, למרות שנראה לי שזה יהיה משהו שלילי....

batgalim

New member
מסתורית../images/Emo29.gif

תבחרי בפריסת שאלה, צייני את מספר הקלפים - קלף הסיכום יוצא באופן אוטומטי.

למעלה