שלום לכולם!
|נשיקה

שלום לכולם! ../images/Emo24.gif ../images/Emo53.gif |נשיקה

אני חדשה בפורום! קוראים לי אנה אני בת 14+ פעם ראשוןנה שאני כותבת בפורום. יש לי בעיה, ואני מקווה שתוכלו לעזןר לי! אין לי חיים!!!!!!! אני במצב הכי גרוע שיכול להיות! אני וחברה שלי בדכאון!!! אין בחורים, אין בילויים, מסיבות, לא כלום!!! עזרה, מה לעשות??? שלכם: אנה

היי אנה :)

קודם כל ברוכה הבאה
!!! המממ.... מה אין חיים?? מה כבר קרה?? אז אין מסיבות אז מה??? זה אומר שאסור לצאת מהבית?? מקסימום תפגשי עם כמה חברים שלך ותצאו לאיזה סרט, לא יודע אולי תלכו לאיזה גן ציבורי תעבירו כמה צחוקים ודאחקות, החיים יפים צריך רק לדעת איך להנות מהם.... מקווה שאיכשהו הצלחתי לעזור לך...
^אלעד^

vampire_Girl

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

מה זה הדבר הזה אין בילויים??? ברור שיש אבל כדי לבלות צריך לצאת מהבית... למה את וחברה שלך בדכאון? מה זה אין בחורים, בטח שיש אולי פשוט לא מהסוג שבשבילך... אם אין מסיבות, אז תארגני אחת... מקווה שתמצאי דרך... אוהבת , ערפדונת.

עדןe

New member
לאנה...

אולי תצאי קצת עם החברות שלך שגם מדוכאות, אולי תכירו בנים ככה ביחד? יש גם בנים במצב שלכם,אולי אפילו פה בפורום...

אנה חמודה

קודם כל ברוכה הבאה לפורום חמודה שלי תני לי לתת לך עצה קטנה,או רעיון הכי חשוב זה גם אם שה וגם אם המצב לא הכי טוב הכי חושב זה לא לשקוע בתוך זה לא להיכנס לקטע של העצב יותר מידי כי אז בינתיים הזמן טס והימים עוברים לנו,וחבל פשוט מאוד להרים את הראש למעלה לחשוב חיובי לעשות דברים שעושים לך טוב.... ולהבין שהכל עובר
ענת

למעלה