שלום לכולם

nana17

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

אוקיי, אין לי מושג עם זה קשור או לא אבל אני אספר בכל זאת....: אני מודה!!! אני ביישנית!
ומאוד קשה לי לחיות עם זה ! כל החברות שלי חושבות שאני אמיצה ומסוגלת להכל ,נגיד בבית הספר חברה שלי נדלקה על בחור בכיתה יא והיא יום אחד אמרה לי בצחוק לכי תשאלי למה הוא לא לבש היום חולצה עם קטפיות קצרות! , אז אני בצחוק אמרתי לה טוב אני אשאל אותו ופניתי לכיוונו ואז היא עצרה אותי ואמרה "לא לא אל תעשי את זה אני מאמינה שאת מסוגלת לזה" בהתחלה צחקתי ואחרי כמה שעות חשבתי על זה וזה ממש היציק לי ,אינני יודעת למה אבל זה ממש ישב לי על הנשמה!!! כי כולן חושבות שאני מסוגלת ואני אמיצה אבל אינני כזאת! אף אחת מהן לא יודעת שכשהייתי בת 9 התביישתי ללכת לחנות כדי לשאול "כמה זה עולה?!" מהמוכר ואף אחת מהן לא יודעת שכשה הייתי בת 11 רציתי ללכת לחוג כדורגל אבל לא הלכתי כי היתביישתי אפלו חברתי הטובה שאנו מכירים מגיל 4 וגדלה איתי שנים רבות לא יודעת שאני עדיין ביישנית זה מאוד מפריע לי בחיים מאוד! עכשיו אנחנו עברנו לקיבוץ ואני גרה פו שנה וחצי עם לא יותר ואני עדיין לא מכירה פו חבר´ה כי אני מתביישת לגשת אלהם ולהתחיל לדבר איתם על נושא מסויים הביישנות משטלתת עליי מאוד ואיינני יודעת איך לעצור אותה!!!! אנא עיזרו לי עייצו לי או תעירו לי תודה ננה

liran b

New member
ננה חמודה....

בעייתך מציקה להרבה אנשים.. (נראה לי ) היא מציקה לי ולעוד הרבה שאני מכיר.... מה אפשר לעשות עם ביישנות? דבר אחד : לרכוש ביטחון עצמי רק זה יכול לנצח את הביישנות איך עושים את זה... נגיד אם דלוקה על מישהו תתחילי איתו ואל תפחדי מהלא..(מזכיר לי דברים שקשורים אליי...למה אני לא עושה את זה...גאון שכמוני) רק ככה אפשר לנצח את הביישנות... מקווה שאני עוזר 007 לירן (בשירות המלך שאק הראשון.) נ.ב. יש לך איי סי קיו?

nana17

New member
../images/Emo93.gif

אוף הלוואי והיה לי את הביטחון הזה!!! אבל כשאני רוצה להתחיל עם מישהו אני הולכת חצי דרך אליו מהרהרת ומשכנעת את עצמי ללכת וללכת "אל תתביישי!!" אני אומרת לעצמי אבל כלום!! את החצי השני היא הדרך חזרה מאותו מקום שהיגעתי ולא לאן שמבטי נודד!!! לא אין לי איי סי קיו ננה

לירן אח שליייי ../images/Emo6.gif

אם אתה בשירות המלך שאק הראשון (שמעת שג´ורדן הפסיד...?
) אז אני בשירות המלך נייט ויורשו חוסי! יחי נייט

למה לך??? ../images/Emo58.gif

למה לך להיות ביישנית? את יודעת שלהיות ביישנית חלקו קשור בך ובהחלטה שלך??? גם אני הייתי פעם ביישנית, ומי שמכיר אותי עכשיו, יכול לצחוק עליך אם תגידי לו שאני ביישנית, עכשיו אני ה"BAD GIRL" של הכיתה. לך דוקא שיחק הקלף, וכולם באמת חושבות שאת לא ביישנית, בצורה כזאתי לא תהיה לך שום בעיה להחליט שאת לא ביישנית יותר בלי שזה יראה לכולם כ"מוזר". תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב, חיים רק פעם אחת, ויש סיכוי לזכות בדברים בזמן רק פעם אחת, אז לכי על זה. כי אחרי הכל הביישנים הם הכתובת הראשונה לדפיקות (במובן אחר ממה שאת חושבת) אוהבת תמיד אני

ננה.

שלום חמודה. אני חושבת שיש לך אומץ בדברים מסויימים ובאחרים לו. כמוני. בעניין של אהבה אניי מאוד ביישננית. אני חושבת שאת צריכה להכיר עוד אנשים דרך החברות האלה שרכשת. יהיה טוב ותספרי לנו מה קורה... גלית

../images/Emo58.gif

גלית, שמחתי לעזור, אבל מעניין אותי לדעת מה את מתכוונת לעשות אם זה... PLEASE LET ME KNOW רות סוף

wildflower!

New member
Long time ago....... ../images/Emo36.gif

גם אני הייתי מ-א-ו-ד ביישנית....{בעצם זה היה לפני שנתיים חחחח...} ואחת החברות היותר מטורפות שלי הוציאה אותי מזה... איך?! אוקי, הלכנו שתינו ברחבי המוסד שלנו {הב"ס}ופשוט התחלנו לדבר עם אנשים... עברנו והתחלנו להגיד שלום לאנשים שאנחנו לא מכירות. והאמת,שזאת הייתה פאדיחה אחת גדולה בהתחלה,אבל אחר כך פתאום הבנתי שאין לי ממה להתבייש. שלא אכפת לי מאנשים שאני בכלל לא מכירה. והפנמתי את זה חזק! ומאז.... אין לי שום בעיה לדבר עם אנשים חדשים...!{ולהתחיל עם בנים..חחחחח..} אז...מתוקה:) זה הכול פסיכולוגי..תכניסי לעצמך לראש.. שהדבר הכי חשוב זה איך שאת מרגישה ומה שאת רוצה לעשות.. ואם את רוצה להכיר אנשים חדשים------אל תתביישי! תפגיני בטחון עצמי! אוהבת בר:)

nana17

New member
היי בר

, גם אני הולכת עם חברה שלי ברחוב ואנחנו שואלים כל בן אדם "מה נישמע?!" אבל לאנשים שאני רוצה להכיר אישית אין לי אומץ פשוט הביישנות תוקפת אותי ואני כן מאוד מנסה להכניס לראשי שאני יכולה לעשות את אבל אינני יכולה .... ננה

wildflower!

New member
אל תגידי "לא יכולה".....

תגידי שאת כן יכולה! ומקסימום מה כבר יכול לקרות? אז הוא יגיד לך "מה את רוצה מהחיים שלי"... או...ייצחק עלייך... אבל את לא תראי אותו יותר בחיים..וגם אם תראי אז מה?!!!!?!!!!! נננננההההההההה..תנצלי את החיים!תעשי מה שאת רוצה! אוהבת בר

ננה יקרה

זאת בעיה מוכרת שיש אותה לכמה וכמה אנשים נו מה לעשות לא כולנו נולדנו בעלי בטחון.... זה דבר שלא משתנה מהר לאט לאט, את צריכה לעבוד מתוכך להאמין בעצמך. לתת לעצמך צ´אנס יקירתי ענת

Brit

New member
שיחה מהלב..../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif

כדי לפתח ביטחון עצמי צריך מישהו לאהוב...אין לי את מי לאהוב. כל האנשים שאהבתי אהבת אמת הלכו, עזבו את חיי כל כך מהר וזה קשה ואלי אתם תחשבו שאני תינוקת אבל אני לא מיתביישת להזיל דימעה. הם הלכו..ג´ון, יניר ו...מישהו אחר.

חמודה שלי

זהו שאני חושבת שזה בדיוק ההפך לא צריך לחכות למישהו שייתן לך חיזוקי את צריכה להיות חזקה בזכות עצמך ורק אז לחפש את אהבתם של אחרים, אחרת אם לא חזקה עם עצמך אז הסוף הוא יהיה להתאכזב מאחרים.... ענת

moonkiss

New member
ננה וBRIT....

קודם כל שלום... פעם ראשונה פה... רק רציתי לומר לכן שאני כ"כ מבינה אותכן וכ"כ מיזדהה איתכן... גם אני סובלת מאותה הבעייה, אויש כמה שאני סובלת... ניראה לי שאני הבן אדם הכי ביישן בעולם... ואני כבר בת 18...... ושה הדבר שאני הכי לא צריכה בחיים- הביישנות הזו... מה אומר לכן... מיצטערת שאני לא יכולה לעזור- אני בעצמי צריכה עזרה!!! MOONKISS

למעלה