שלום לכולם ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif
אוקיי, אין לי מושג עם זה קשור או לא אבל אני אספר בכל זאת....: אני מודה!!! אני ביישנית!
ומאוד קשה לי לחיות עם זה ! כל החברות שלי חושבות שאני אמיצה ומסוגלת להכל ,נגיד בבית הספר חברה שלי נדלקה על בחור בכיתה יא והיא יום אחד אמרה לי בצחוק לכי תשאלי למה הוא לא לבש היום חולצה עם קטפיות קצרות! , אז אני בצחוק אמרתי לה טוב אני אשאל אותו ופניתי לכיוונו ואז היא עצרה אותי ואמרה "לא לא אל תעשי את זה אני מאמינה שאת מסוגלת לזה" בהתחלה צחקתי ואחרי כמה שעות חשבתי על זה וזה ממש היציק לי ,אינני יודעת למה אבל זה ממש ישב לי על הנשמה!!! כי כולן חושבות שאני מסוגלת ואני אמיצה אבל אינני כזאת! אף אחת מהן לא יודעת שכשהייתי בת 9 התביישתי ללכת לחנות כדי לשאול "כמה זה עולה?!" מהמוכר ואף אחת מהן לא יודעת שכשה הייתי בת 11 רציתי ללכת לחוג כדורגל אבל לא הלכתי כי היתביישתי אפלו חברתי הטובה שאנו מכירים מגיל 4 וגדלה איתי שנים רבות לא יודעת שאני עדיין ביישנית זה מאוד מפריע לי בחיים מאוד! עכשיו אנחנו עברנו לקיבוץ ואני גרה פו שנה וחצי עם לא יותר ואני עדיין לא מכירה פו חבר´ה כי אני מתביישת לגשת אלהם ולהתחיל לדבר איתם על נושא מסויים הביישנות משטלתת עליי מאוד ואיינני יודעת איך לעצור אותה!!!! אנא עיזרו לי עייצו לי או תעירו לי תודה ננה
אוקיי, אין לי מושג עם זה קשור או לא אבל אני אספר בכל זאת....: אני מודה!!! אני ביישנית!