שלום לכולם

שרון123

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

אז אנחנו מתחילים במתכונת החדשה-ישנה כפי שכתבתי, אני רוצה שהמקום הזה יהיה בית חם ותומך לכל ההורים שאיבדו ילדים, כמובן שגם לסבים וסבתות, ובכלל לכל מי שמרגיש שהמקום הזה טוב ומתאים לו - אחים שכולים, בני זוג, חברים, וכל סוג אחר של קשר. הייתי רוצה שהקשר ביננו יהיה יומיומי, אני מאד מקווה שנצליח ליצור כאן קהילה שגם תשתתף ברגעים הקשים, אבל גם תחלוק שמחות, סיפורים קטנים של יומיום, עזרה ותמיכה ביצירה שגרה חדשה עבורנו, שעולמנו התהפך עלינו. המתכונת החדשה היא מתכונת ניסיונית. הלוואי שתצליח לעזור לכולנו. אם נרגיש שיש צורך, היא תשתנה, ואולי יפתח פורום מקביל אם יהיו אנשים שלא ימצאו כאן את מקומם. מאחלת לכולנו ימים של נחמה ובריאות

אחשל

New member
בהצלחה שרון ../images/Emo140.gif

מקווה שהשינוי שאת מובילה יהפוך את הפורום למקום משמעותי הרבה יותר עבור אלו שזקוקים לו ולתמיכה שאפשר לקבל בו.
ניר

ליהיS

New member
../images/Emo50.gif אני רואה ששינו את שם הפורום..למה?

לצערי, גם השם החדש משתלב בחיי..אבל זה מקום בשכול שבכלל עוד לא הגעתי אליו..רק על פניי השטח.

eaz1514

New member
../images/Emo140.gif בהצלחה שרון

אני מקווה מאוד שהפורום יהיה פעיל ו יתן מענה לכל מי שמחפש תמיכה, הקשבה ומילת נחמה. אשמח לראות כאן שוב את ה"ותיקים" שאני בטוחה ישנם ברקע. אילנה, אמא של רונן

natalieov

New member
אם זה ככה אז אני נאלצת לפרוש...

תודה על תקופה ארוכה בה תמכתם בי... אני מקווה שתתחזקו... ובאמת שתחסרו לי. שרון שיהיה בהצלחה.

בהצלחה למנהלת החדשה

תאמת איל לי מה לחפש פה ותמסרו "להנהלת תפוז", מי שהם לא יהיו שכשפונים לקהל רחב ומבקשים שאנשים שמוצאים עיניין יציעו עצמם.. ואותם אנשים אף עונים..בפתיחות.. ובגילוי לב נהוג לענות "תודה על פנייתכם, אך X Y Z..." חן חן ושבת של אור ואהבה ושלא נדע עוד מלחמות.

shlish2004

New member
את לא חייבת לפרוש

כפי ששרון כתבה כל אחת ואחד יוכלו למצוא כאן בית חם נסי קודם ואז תחליטי שבת שלום עמית

natalieov

New member
הייתי מאוד רוצה להישאר ולכתוב אבל זה לא המקום

בשבילי ואין לי דרך לחזק אתכם... האובדן שלנו הוא אומנם אותו אובדן אבל עדיין שונה... אני תמיד נכנסת לקישורים שלכם וקוראת על הילדים המדהימים שהיו לכם... על הבת שלך שרון, על הבת של עמית והבת של דליה ועוד... אני מבינה את גודל הכאב שלכם והלוואי שהייתה לי דרך לעזור איכשהו ולהגיד שאני מבינה... אבל אני לא... אני לא איבדתי ילדה... אני איבדתי אבא ומרגע שהפורום הזה מיועד להורים שאיבדו ילדים אז לי נשאר רק מידי פעם להכנס ולקרוא את מה שאתם כותבים ולנסות להבין... אבל לא תצליחו לחזק אותי ולהבין את הכאב שלי כי ההתמקדות כרגע היא פחות בהרגשת האובדן על אדם קרוב שבהרגשה הזאת יכולתי לקחת חלק... אלא על הילד שלא סיים את חייו... והכאב וההתמודדות היא שונה... התאכזבתי מהנהלת תפוז ומהשינוי ובמיוחד מהגיבוי שרובם נתנו לשינוי והבנתי שאני לא שייכת... אבל אני באמת אוהבת את כולכם כי בעבר ניסתם לעזור לי ומצאתי את מקומי כאן... ואני מאחלת לכולם שלא תדעו עוד צער... שתצליחו להתמודד עם החסר והגעגוע ותחזקו אחד את השני... ואני תמיד אקרא את מה שתכתבו. נטלי.

שרון123

New member
כתבת כל כך יפה../images/Emo140.gif

אני מודה לך על המילים שלך, ומקווה שתמשיכי למצוא כאן את מקומך

למעלה