שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo24.gif

ראיתי שדודי עדכן אתכם (תודה לכל המברכים) אבל בכל זאת ...... אחרי 9 חודשים עם הרבה חששות ובדיקות (מה שמסביר את ההעלמות שלי בתק' האחרונה) נולד נהוראי
ילד שלישי אחרי הפסקה של 10 שנים לידה רגילה וקלה ממש כמו תרנגולת
(מאחלת לך חגיתוש כזו לידה) (אולי בגלל שעוד הספקתי לפני הלידה לעשות שעת ספור חדשה "מי ידגור על הביצה?") אז עכשיו ברוך השם אחרי כל הבלאגן, הפחד, הלידה והברית אני בפסק זמן נהנית לי בבית והאמת...... שאני רואה את ההתארגנות שלכם למפגש אני די מבואסת הייתי מאוד שמחה לקחת בו חלק ולהכיר אתכם, עכשיו אני אצטרך לחכות שנה שלמה......
אי אפשר להשתתף און ליין
מסנג'ר
סקייפ
טוב אז לפחות תעדכנו אותי.... תשלחו תמונות..... ספרו חוויות.... ואני... מבטיחה להציץ פה בתדירות גבוהה יותר, לפי מה שמסתמן אני מצטרפת לציפורי הלילה בתקופה הקרובה. מאחלת לכם מפגש מהנה ופורה ענבל

../images/Emo24.gif ענבלון שלנו ../images/Emo24.gif

מתנצל שרק עכשיו עונה...עבודה, עניינים אישיים, תפעול הפורום השוטף ,האירגון וההכנות למפגש ועוד כמה דברים שמתחממים על האש
לחברי הפורום - פרטים בקרוב... למרות שברכתי אותך בהודעה וגם דרך הפורום מוסיף שוב ברכות להולדתו של נהוראי
שם יפהפה!!!!!! יש לו משמעות כלשהיא? שמח שהלידה עברה בשלום ובקלות ועוד יותר שאת כבר בבית ונהנת. כמו שאמרתי לחגית מהמדבר אני מקווה שנתפתח ונגדל כך שבעוד כמה שנים נוכל לשדר שידור לוויני לכל מי שלא יוכל להגיע ( אבל רק לאלה שתהיה סיבה מוצדקת להעדרותם
) נצלם, נשתף ונספר ואל תתבאסי יותר מדי כדי שזה לא יבאס אותנו שאת מבואסת
כייף שחזרת אלינו ולשמוע שאת מתחייבת להציץ לנו בתדירות גבוהה
תני לי לעבור את המפגש, לנוח יום יומיים ואני מבטיח להיות לך שותף ללילות ללא שינה אולי אפילו נייסד פינה חדשה:
ציפורי לילה בפורום בובות
בהנחיית: ענבלון מהצפון, דודון מהסלון ונארח גם נהוראי כשלא ירצה לישון תודה על האיחולים

../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gifענבלוש מקסימה

צר לי לשמוע על ההריון מלא החששות והבדיקות
אבל כמה נפלא שהסתיים עם ידיים מלאות
הפסקת של 10 שנים ??! ואני חשבתי שאני הגזמתי
(בין בתי בכורתי לקטן חיכיתי למשיח 7.5 שנים). מאחלת לכם שוב אושר ובריאות ושמחה !! נשיקות חגית

למעלה