שלום לכולם

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

הודעה ראשונה בפורום...
יש לי 2 שאלות: 1. איך קוראים לשיר הפתיחה המקסים של הסדרה "משפחה וחצי" ששודרה בערוץ 2? באיזה דיסק שלי סי ניתן להשיגו והאם הוא אמור להיות כלול באוסף המתוכנן? 2. האם מתוכננת בעתיד הקרוב הופעה דומה להופעה ששודרה לפני חודש בערוץ 2 ביום רביעי בלילה בשני חלקים? הכוונה להופעה שקטה עם הרבה שירים באנגלית... איפה אפשר למצוא פרטים על מיקום ותאריך? תודה מראש ויש לכם אחלה פורום ! מאור

actress

New member
../images/Emo168.gifשלום גם לך ../images/Emo103.gif

או קי אז הנה 2 תשובות 1. לשיר קוראים "תגיד תודה" והוא מתוך הדיסק החדש של סי שקוראים לו "תחלמי בגדול" 2. לגבי ההופעה ששודרה אתה בטח מתכוון למה שהיה בתאטרון תמונע אז זה חלק מההופעות של סי וההופעה הקרובה היא ב 30 ביולי במרכז ענב בת"א בשעה 21:30 פרטים יבואו בהמשך....

ט י נ ה

New member
|כsoak אהלן כאן סי עם תשובות משמחות

1.לשיר הפתיחה קוראים משפחה וחצי או תגיד תודה שיש לך עינים כתבה אותו חנה גולדברג ללחן של יובל שרים אני מבצעת אותו בכל המופעים שלי 2.ההופעה ששודרה בערוץ 2 לפני כחודש וחצי וכל הכבוד לך על הצפיה ... מתקיימת למשלך ביום ג´ עוד שבועיים בתל אביב !!!!!!!!!!!!! מררכז ענב וכרטיסי ידיד אפשר להזמין דרך משרד ההפקות שלי ואז הם עולים רק 60 במקום 80 והמתנה שאנו נותנים היא סינגל של ???????????????? תגיד תודה !!!! שיחקת אותה. אגב הדסיק השלם ימכר באולם ההופעות של ענב בערב המופע מספר במשרד 6052226 ולבקש את און רונן המפיק שמוכר את הכרטיסים עבורי שלך ולהית בענב וברוך הבא לפורום סי

eranmc

New member
אני חולה על השיר והסדרה!!

היו שמועות שהיא עוברת לערוץ 11 או משהו. בכל אופן סי זה שיר ענק ונתת לו חיים!!! איפה ניתן לרכוש אותו? יש מצב שאת באה לבאר שבע או הסביבה?

actress

New member
היא מוציאה דיסק אוסף וגם יש את

הדיסק של "תחלמי בגדול" שאתה יכול לרכוש אותו ולגבי ההופעות היא מידי פעם מעדכנת ובקרוב אני ידכן את הלוח הופעות שלה פה למעלה בקישורים

למעלה