שלום לכולם

Octobia

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

היי! אני חדשה בפורום הזה, משבט מצדה, גדוד יזהר וגאה להיות הסאנג´רית של השבט! אז מקווה שתהנו מחברתי! חחח ד"ש לכל חברותי מהפורום: גלי, נעם ואורית ה-
אתם מוזמנים להתכתב איתי! טוב אני אתחיל נושא לשיחה: מישהו רואה פה שידורי המהפכה?

יעל!

שמעת על להציד את עצמך כפרה? מה המצב??? יופי טופי שהצטרפת אאאאאאחלה מה את עושה שנה הבאה בשבט??? מחסן? טוב.... אז ברוכה הבאה לפורום..... ביי ביי!

MajorGad

New member
היי!

היי אני גד מגדוד כרמל וכן, אני רואה שידורי המהפכה כאילו ראיתי שישי שעבר..

keren14

New member
היי!!!

אני קרן, שבט לביא האמת שיוצא לי אני רואה אבל ביום שישי הזה.. לא יצא לי לראות:)

היי...ברוכה הבאה

אני דניאל שישיסטית מדריכת ה´ בנים שבט ערבה גדוד אורן הנהגת ירושלים ואני גם (כמו כולם) רואה שידורי המהפכה אבל שישי הזה לא ראיתי... הייתי באילת (יותר שווה) טוב ברוכה הבאה... ופעם הבאה תפתחי שרשור שקשור (לפחות קצת) בצופים..

Octobia

New member
../images/Emo9.gif תודה!

תודה לכולם עם התגובות... באמת אחרי ששלחתי את ההודעה נזכרתי ששכחתי לציין את הדבר הכי חשוב, השם שלי! טוב אז קוראים לי יעל (נכון, שם חרוש, אבל יפה לא?) ואני בוועדת גינה, כן כן! (נעם אני לא עצלנית!!!) ואני לא טובה ממש במורל לכן לא כתבתי שיר אבל אם חייבים אז: צהוב עולה! צבוה עולה! צהוב הוא מעולה! צהוב עכשיו! צהוב תמיד! צהוב עבר, הווה עתיד! נכון שאני כלה?! טוב... כל מי שמכיר אותי יודע שאני התמכרתי לשידורי המהפכה ולקוקו האחד והיחד, אפילו קניתי ראש אחד שבוע שעבר, רק בשביל החוברת הזאת של השירים של קוקו! שאלה לי אלייך גלי: מה קרה שאת בפורומים של תפוז? חשבתי שאת רק בנענע... נעם: איזה מצחיק זה שמצאנו את התמונה בזמן שניקינו! כפרה עלייך!!! חחח טוב אז שלום לכולם ומי שמגדוד יזהר, נתראה מחר ביום עבודה

חח נכון.......שאלה לי אליכם:

מה התפקיד של החמשושים אצלכם?.............. בכל שבט הבנתי שזה שונה- יותר נכון בכל הנהגה-.... אצלינו החמשושים עובדים ומנקים וזה.... ואצלכם????

Octobia

New member
שכחת גם...

מוכרים בקיוסק, מלווים ילדים קטנים בלילה ומביאים להם ממתקים (חחח.. סתם, סתם), עוזרים להעלות מפקדים וכמובן מביאים הרבה כבוד לשבט (את זה המצאתי עכשיו
)...

לא נכון...

יש לי חברות וחברים מהנהגות אחרות ושם בכלל החמשושים רק אחראים לפעמים על המזנון וחוצמזה הם חניכים רגילים לגמרי....

יעל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איכסה נענע פעם אהבתי אבל בתפוז האנשים נחמדים בנענע לא!!! ו....גם אני אוהבת א קוקו-בעיקר את שוקו קוקו איזה רעיון ע-נ-ק!

למעלה