שלום לכולם!

שלום לכולם! ../images/Emo24.gif

שלום לכולם! מה שלומכם? מזמן לא הייתי כאן ובאתי לבקר ... ולראות איך כולם מרגישים? החורף מתקרב ... (אני אישית אוהבת חורף...) , אז תשמרו על עצמכם !!
קארין

ל3

New member
הי קארינוש´

ברוכה הבאה. שמחה לראות אותך פה. תגידי, קיבלת את האימל שלי? אני דווקא לא אוהבת את החורף ומעדיפה להיות ב 40 מעלות ולא בגשם ובקור אבל כמובן שזו העדפה אישית. עם חורף או בלעדיו נחמד לראות אותך שוב אוהבת, שירי

שירי!

לא קיבלתי את המייל שלך את שולחת לי מייל ואני מקבלת אותו ללא תוכן , זה ממש מוזר :(

gaia20

New member
הי קארינוש´

שמחה לראות אותך... חורף הוא אכן התקופה האהובה עלי.... הריח שאני הכי אוהבת הוא ריח של גורי כלבים, אחרי זה הוא הריח של הגשם... הכי כיף לקום בבוקר , לצאת למרפסת ולהריח את הגשם של אתמול בלילה.... אצלנו הגשם זה ממש חוויה כי אצלינו בבית של מרפסת שנכנסת ממש בתוך הבית ואז אפשר לשבת בחוץ... מתחת לתקרה... לראות את הגשם... מידי פעם הבחור למעלה מחליט לצלם אותנו...... שימרו על עצמכם ואל תשכחו לעשות חיסון שפעת כשיגיע הזמן.

היי מותק!

אכן ריח הגשם הוא ריח מרענן במיוחד , ריח נקי שכזה.... ואם הבחור מצלם , תעשי לו פוזות :)

1ט ל י

New member
זה יותר מזה.

הצבעים שהכל מקבל, האווירה הנעימה, האוויר שנקי אחרי השטיפה. והכי כייף- ללבוש את הבגדים הנעימים והרכים של החורף. אתמול קניתי 3 סריגים כל כך נעימים... שכחתי לציין את נפלאות הפוך. אני כל כך אוהבת להתכרבל בתוך הפוך כמקפיא בחוץ.

gaia20

New member
אוי... להתכרבל בתוך הפוך......

צריך להתחיל להרגיל את גאיה... כל חורף היא הופכת לשמיכה כלבית... כל כך כיף לחבק אותה.... כזאת פרוותית.............

למעלה