שלום לכולם

baz22

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

נעים מאוד קוראים לי שלומי ואני בן 22 מכפר-סבא, קורא הודעות בפורום אבל לא השתתפתי עד עכשיו... אני רק מתחיל בדיג ויש לי כמה שאלות, מחר אני הולך לדוג עם חכה של 3 מטר וחוט 0.5, שמתי קרסים של 5 ו 8 אני חושב, אני הולך לדוג בזריקה בפלמחים אבל אני לא יודע איפה לעמוד על החוף? לעמוד על הסלעים ולזרוק או על החוף? יש למישהו עצה טובה ? לפתיון לקחתי גמברי וריסקתי אותו במיקסר וערבבתי את זה עם בצק דביק... זה טוב בשביל זריקה מהחוף? כי אני יודע שזה עובד באגמים ונהרות... תודה רבה לכל מי שעונה לי וכל הכבוד על הפורום! שלומי

אוהד ה2

New member
שלום לך דיג יקר...

ראשית חוט 50 לא טוב לדייג בוס וגם לגבי הקרסים.אתה צריך לשים חוט 25 מ"מ בערך וקרסים תלוי לאיזה דג אתה מתכוון לתפוס... לבורי קרסים מ10-12 ומעלה.לדגים האחרים טלויזיות סרגוסים מרמירים וכו´ שים קרסים מס"7 או 8 או10 או 9.רצוי שתקנה קשורות הקרסים. מקווה שהבנת אם יש לך שאלות תשאל וזכור אל תשתמש במשולשות וזרוק כל דג קטן למים... !!!!!!

אוהד ../images/Emo26.gif

אינני חושב שהוא התכוון שהוא הולך לדוג עם בוס. הוא ציין שיש לו חכת 3 מטר ולכן אני מאמין (רוצה להאמין) שזו חכת זריקה, מה גם שהוא אמר שהוא מתכוון לדוג בזריקה. ועוד דבר - מרמיר הוא דג אוכל קרקעית, כלומר הוא ניזון מהקרקעית ולכן לא תתפוס מרמירים על בוס אלא אם תדוג על רגש ללא מצוף ועם משקולת כבדה יחסית למשקולות הבוס הרגילות. מה גם שאינני בטוח אם הוא יאכל בצק. ולדעתי, כדאי שילמד לקשור קרסים. אחרי מעט אימון הדבר הוא פשוט וקל ועדיף על קרסים קשורות - אתה יכול לבחור את אורך החוט שאתה רוצה והעסק הוא זול בהרבה - חבילה של 10 קרסים קשורות עולה כמו חבילה של 100 קרסים לא קשורות.

למעלה