שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo24.gif

זאת הפעם הראשונה שלי בפורום הזה. ורציתי להגיד איזה כיף זה לא להרגיש לבד, שיש עוד נשים באותו מצב כמוני, שרוצות להתלבש כמו שצריך למרות מימדיהן. למרות שכבר הרבה זמן לא עשיתי קניות, אבל בקרוב אני צריכה ללכת לקנות לי בגדים לחורף הקרב ובא (איזה כיף!!!!) אשמח לדווח לכן על מציאות מענינות אם אמצא. דרך אגב, מישהי כבר קנתה פעם בגדים בשוק "רמלה-לוד" אני מאיזור חיפה אז יש את השוק הזה פעם בשבוע יום שני בחוצות ביג.

לא ידעתי שיש בשוק רמלוד מידות גדולו

אבל נשמח לשמוע אם יצא לך להיות שם ולראות איזה משהו נחמד אני חולה על שמלות פשוטות ארוכות כאלה לבית ולא מוצאת אולי שוק רמלה-לוד זאת באמת הזדמנות

שוק רמלה-לוד

בבירור קצר עם חברה שלי שמומחית לשוק, יש את השמלות הללו בכל הדוכנים בכל הצבעים והגדלים, ובמחיר של 15 ש"ח. חיפוש נעים

z i s y l e

New member
כן, זה דיי זול...

הבעיה היא שלא תמיד השמלות האלה הן פרופורציונליות... יש גם בשוק בצלאל שמלות מדהימות וענקיות וגם טוניקות במחירים של 10-20 ש"ח בשוק יבנה (שאני מעריכה כי יש אותה סחורה גם ברמלה-לוד) קניתי חליפות מכנס מטריקו במחירים של 40 ש"ח לחולצה ומכנס או גופייה ומכנס. יש עד XXXXL, במבחר צבעים משגעים!

טוב מחר זה יום השוק בלוד ../images/Emo140.gif

אני אתן קפיצה למקורות מחר אני גם ככה אהיה בלוד רק שלא ירד גשם טוב נדבר אחרי אני מקווה לחזור עם אוצרות

z i s y l e

New member
בלוד זה לא ביום רביעי???

חבל שאני לא יכולה לצאת מהעבודה ולפגוש אותך שם... יש גם מסעדת חומוס מ-ע-ו-ל-ה ליד השוק. טוב, אל תשכחי לעדכן!

../images/Emo41.gifטוב עידכונים......./images/Emo41.gif

אז ככה השוק הוא אכן ביום שלילשי (ברמלה הוא ביום רביעי) אבל לא הצלחתי להגיע מוקדם הגעתי אחרי שלוש וכמעט כל הבסטות היו מקופלות אז באסה לא קניתי כלום!!! אבל למזלנו שבוע הבא יש עוד יום שלישי וזיסי יקירתי אולי תתארגני להתחמק לאיזה צהריים אצל סובחי באמת יכול להיות להיט

z i s y l e

New member
איך מתאים לי...

שלישי הבא הבוס שלי לא נמצא אז לא נראה לי שתהיה בעיה... עוד נדבר בנידון

may24

New member
סוזיסול..... ../images/Emo35.gif

את הייתי ביום שישי במפגש? איפה ישבת? כי לא שמעתי בבהירות את השמות

למעלה