שלום לכולם

©אילה

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

רק אתמול גליתי את הפורום שלכם... ואני עוסקת בדמיון מודרך. אבל אני בתחילת דרכי אז אני רוצה לשאול מס´ שאלות ואשמח אם תוכלו לענות לי???
מה הספר הכי טוב בנושא דמיון מודרך? שניתן ליישמו? (כלומר - שאפשר ללמוד ממנו טכניקות???)
אתם מכירים קלטות בעברית בנושא דמיון מודרך???
שאלה אחרונה- היכן אפשר לעבוד בתחום הספציפי הזה??? תודה מראש לכולם...

היי איילה! ../images/Emo13.gif

שמחה לראות אותך כאן ומקווה שתוכלי להיתרם מהפורום ממש כשם שתוכלי לתרום.... לטעמי האישי (ואולי הקצת משוחד) הספר הטוב ביותר ללימוד טכניקות הוא ספרם של דפנה ואמיר רטר שנקרא "תקשורת עם התת מודע". תוכלי למצוא אינפורמציה טובה אם תקפצי לקישור של מרכז רטר שבראש העמוד. מרבית הספרים שקיימים בשוק שאני מכירה הם תיאורטיים ברובם וגם אם יש בהם עצות טובות הן לא תמיד ניתנות ליישום מכיוון שלטעמי כדי להיות מסוגל ליישם משהו, צריך ליצור בסיס ראשוני של ידע. היה כאן פעם מישהו שהמליץ גם על הספר של אופיאל "אומנותו ותרגולו של דמיון מודרך יצירתי".... לגבי קלטות ודיסקים: אני נתקלתי בשני דיסקים שמכילים טראנסים לדמיון מודרך ושווה לך לנסות לחפש, כי זה קיים... עבודה בדמיון מודרך אפשר לשלב בהמון מקומות (בתי חולים, אולי הרצאות לקהל מתעניין עבודה במסגרת פרטית עם מטופלים), הכל נתון לבחירתך... מה היית רוצה לעשות? הגר

הייתי רוצה להמליץ על תרגום

טוב של ספר נפלא ופרקטי אם ניתן להשיג את הספר דרך אמזון אז עדיף הספר המקורי נקרא: Using your brain for a change התרגום בהוצ´ נורד נקרא : "הכוח הטמון במוח" גם התרגום הינו פרגמטי במידה והוא מבוא מעולה לנל"פ מיק.

mprb

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif

תודה על התשובות זה ממש עזר לי. והגר, בקשר לשאלתך-מה אני רוצה לעשות בתחום... אני מקווה להתמחות בדמיון מודרך לילדים. יש לך עצות???

©אילה

New member
אופס../images/Emo3.gif שלחתי את ההודעה בשם

של חברה שלי.... סליחה...... (מה לעשות, אנחנו יושבות על אותו מחשב!)

יש לי עצה ועוד איך....

קודם כל, קבלי עידוד גדול על הרעיון המצויין לעבוד עם ילדים... זה יכול להיות נהדר, כי לדמיון שלהם אין גבול! אני מצרפת לך כאן קישור לקובץ שמצאתי באינטרנט (מקווה שיש לך Acrobat Reader) שהוא בעצם e-book חמוד מאוד על עבודה בדמיון מודרך עם ילדים... אמנם יש בו מוטיבים בודהיסטיים פה ושם שייתכן שתמצאי שאינם רלוונטיים אבל תוכלי להשתמש בטקסטים להרפייה שיש שם (אחד מהם תרגמתי לעברית והוא מופיע במדור המאמרים תחת השם "דימוי הקשת בענן") ולקרוא קצת על איך מעבירים דמיון מודרך לילדים.... קריאה מהנה ואשמח כמובן אם תשתפי אותנו כאן ותספרי על איך את מתכוונת להגשים את השאיפה הזו ובכלל... המון בהצלחה!! הגר

©אילה

New member
רק רציתי לומר . . .

הגר היקרה , אני כ"כ מודה לך ..... אני ממש מרגישה איך כל היקום נרתם לטובת העניין. אני מבטיחה לעדכן אותך .... ב -
מירב אילה (השם המלא).

למעלה