שלום לכולם !!!

שלום לכולם !!! ../images/Emo24.gif

נרשמתי למועד פברואר הקרוב וזאת לאחר שלא ניגשתי לבחינה הקודמת ביולי 02. אני לומד לבחינה לבד (לאחר קורס מועד יולי שעשיתי השנה) הבעיה הרצינית היחידה שלי היא במתמטיקה. משום מה, בנושא הזה שום דבר לא נקלט ושום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיונות? שיטות מקוריות ללימוד מתמטיקה לפסיכומטרי? יש לציין כי אין לי ממש תקציב למורה פרטי כרגע. בעיה נוספת היא כמות המילים העצומה שיש ללמוד. משהו כמו 2,500 אם אני לא טועה. איך עושים את זה? אשמח לשמוע גם פה שיטות מקוריות לשינון ולמידה. בבחינה הקודמת ניסיתי סיפורים אסוציטיביים (עזר קצת) ושינון ללא הפסקה (עזר פחות). כמו כן, אשמח לשמוע כל מיני עצות ותחבולות כלליות.
לכל מי שנבחן בקרוב - כנראה שאבלה פה עוד הרבה
אלעד

שלום וברוך הבא! ../images/Emo24.gif

אתה מוזמן לחפור קצת בפורום ולשאוב הרבה טיפים ועצות בנושאים רבים. ואתה לא צריך מורה פרטי אם אתה גולש פה בפורום! נוכל לעזור לך לתכנן את הלימוד, לעזור לך עם שאלות קשות או סתם תמיכה נפשית ! אני אשמח אם תהיה יותר ספציפי ותכתוב באיזה נושאים אתה לא בדיוק מסתדר בכמותי ואנחנו ננסה לתת לך טיפים ושיטות להתמודד עם סוגים שונים של בעיות. מקווה לראות אותך פה גם בהמשך ילד חורף

איפה בעצם מתחילים?

איך לתכנן את לוח הזמנים? כמה אתם מציעים להקדיש ביום ללמידה? (הגזמתי, הא?) מה עושים עם כמות המילים העצומה? בנוגע לכמותי - הכל ואני לא מגזים. (לא למדתי דבר במועד הקודם ובעיקר בגלל זה לא ניגשתי) טוב, אני אהיה יותר ספציפי כשאתחיל ללמוד ביתר רצינות.

איך עוד לא התחלת ללמוד??

ועוד יש לך בעיה עם מתמטיקה... אני אישית הייתי ממליץ בחום לדחות את ההרשמה לאפריל אם יש לך אפשרות

OoלילךoO

New member
ילד!!!

למה סתם להלחיץ אותו?! זו לא בעיה. גם אני לא ידעתי כלום במתמטיקה ואחרי חרישה אינטנסיבית ביותר של שבועיים, לא רק שהצלחתי לפתור את התרגילים בכמותי, עוד החרשנים של הקורס בקשו ממני עזרה
נ.ב
כולם ראו את הלוח אירועים של הפורום?

למעלה