שלום לכולם!!!!!!!!

שלום לכולם!!!!!!!!../images/Emo24.gif

מה קורה?????? אז ככה אני לא יודעת אם אתם זוכרים אותי אבל... אני פעם הייתי כותבת כאן כל הזמן ואז בלי להודיע פשוט עזבתי....אבל לא ממש עזבתי אלא פשוט הגיעו המורדים ועברתי לפורום שלהים אבל אני כל יום ואפילו כמה פעמיים ביום ניכנסת לכאן ופשוט לא כותבת!!!!! אז עכשיו החלטתי סופית שאני חוזרת לכתוב כאן ולהתעדכן בכל מה שקורה!!!!! אז אפשר להגיד שאני חשה א ולהגיד לי ברוכה הבאה אבל יהייה יותר נכון להגיד לי ברוכה השבה!!!!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif|סופגניה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

בטח שאנחנו זוכרים אותך
ברוכה הש!!ה
Welcome Home (
) התמכרות נעימה (מחדש...
)

gsh10

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo11.gif../images/Emo6.gifבורכה השבה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

תיראו משהו מדליק!!!

תיראו את התמונה הזאת... נכון זה ניראה כאילו בתמונה יש גם את מרי-קייט וגם את אשלי אז לא... אם מחברים את התמונה הזאת פעמיים זה יוצא פנים של אחת מהן... תיראו את ההבדלים...

../images/Emo3.gifברוכה הבאה../images/Emo85.gif

פעם ראשונה שאני רואה אותך אולי כתבת בתקופה שהייתי באיזה טיול או בתקופת המבחנים יותר אולי מידי פעם כן יצא לי לראות אותך...
מקווה שתמשיכי להנות בפורום שלנו
כי אין עוד פורום כזה נחמד בעולם נכון או לא???? הא:)
ות
נועה

כעיקרון...

היום נישארתי בבית בגלל שאני חולה ואז ניכנסתי לעדכן את האתר וראיתי שיש מלא דברים שלא עובדים שם ואין לי מושג למה ויש כמה דברים שזקוקים לשיפוצים כך שעכשיו כל יום נעלה איזה שניי עמודים ככה ותוך איזה 5-6 ימיים האתר יחזור לקדמותו....

למעלה