שלום לכולם...

מאוהבת16

New member
שלום לכולם...../images/Emo24.gif

מה שלומכם? יש לי קצת מה לספר בקשר להילי.. ביום חמישי הייתי אצל רון, והלכתי קצת להילי... והיא כ"כ שמחה לראות אותי! ביום שישי רון היה אצלהם ואיך שהילי ראתה אותו היא שאלה אותו "איפה לירז, לירז באה איתך?" והוא אמר לה שלא אז היא שאלה אותו למה ושהיא רוצה שאני אבוא אלייה
איזו בובה היא!!! כשרון סיפר לי את זה אני כ"כ נהייתי מאושרת. אח"כ, כשהוא הלך היא ביקשה להתקשר אלי... ובשיש-שבת אני לא הייתי בבית, אז ביום שבת בערב כשחזרתי הביתה התקשרתי אלייה והיא כ"כ שמחה לשמוע אותי, ואניעוד יותר שמחתי לשמוע אותה
אני כ"כ אוהבת אותה
היום, רון שוב הלך אליהם ואז היא שאלה אותו למה אני לא באה איתו. והיא ביקשה שאני אבוא אלייה. יוווווו, אני כ"כ מאושרת, אין לכם מושג אפילו עד כמה
טוב זהו נראה לי, ביום חמישי אני נוסעת לרון אז אני אראה אותה
אשמח לקבל תגובות, אוהבת, לירז

לירז יקרה

כל-כך חיכיתי לסיפור שלך על הילי. איזו חוויה מרגשת. היא באמת מתוקה ובובה כמו שכתבת, המשיכי לעשות כיף על הלב, לי ולכל חברי וחברות הפורום. אשמח אם תעדכני אותנו, קבלי
, ליאת.

מאוהבת16

New member
ליאתי...

אשמח להמשיך לעדכן אתכם כל עוד זה מעניין אתכם...
כייף לדעת שיש מי שמקשיב...

מאוהבת16

New member
aya28 ....

גם את קוראת את ההודעות שלי על הילי...? איזה כייף.... :)) נחמד לדעת...

לירז

הילי היא ילדה מדהימה, איך אפשר שלא להתעניין בה, ולהתרגש כל פעם מחדש? אני יכולה להגיד לך בוודאות שאפילו לב של אבן היה נמס לנוכח סיפורים מרגשים אלו, המשיכי לרגש אותנו כל פעם מחדש, ליאת.

aya28

New member
היי מאוהבת

אני די חדשה פה, אבל כשהצטרפתי הלכתי כמה דפים אחורה וקראתי עלייך ועל הילי. אני מקווה שזה בסדר מבחינתך.
לילה טוב, איה

מאוהבת16

New member
קודם כל קבלי ../images/Emo24.gif חם../images/Emo70.gif

זה בסדר גמור מבחינתך ואפילו כייף
לילהטוב... ואם יש לך שאלות כלשהן עלי או על הילי שאלי-אשמח לענות... לירז

גם אני אשמח לירז ../images/Emo24.gifלסקיטוש יש

לך 2 מסרים ממני ב
לילה טוב
אם יש כאן מישהו עדיין ער...ואם לא אז... בוקר
שיהיה יום ניפלא לכולם חברים

למעלה