שלום לכולם

אורית27

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

היי אנשים! אני שמחה להודיעה סוף סוף על הצטרפותי לפורום זה בשעה טובה.. עד יום שלישי הייתי בעיקר בפורום "הריון ולידה" הפורום שהכי דיבר אליי באותו זמן ומיום שלישי הכל השתנה.. נחשו למה?... נכון יום שלישי ילדתי את בני הבכור גלגל (הכי מתוק בעולם!) וא מ א ל´ ה!!!!!!!! קשה להאמין אבל אני אמא עכשיו
. אז זהו מהיום אני ישמח להצטרף לפורום ולהתייעץ ולייעץ.... שיהיה לנו יום טוב ושבת שלום אורית

מזל טוב!!!!!!!!!! כמה מרגש!../images/Emo24.gif

יופי שבאת! כל מה שתצטרכי, אנחנו פה! מזל טוב! ואיזה שם יפה....ברוכה הבאה למשפחת הגלגלים!

אורית27

New member
תודה!

בנות תודה לכן על האיחולים.. אתן באמת מקסימות. וכן אמא של שירה, יש לי זמן להתחבר למען האמת המון זמן להתחבר כי גלגל ישן כמעט כל הזמן ובין בכי לבכי שלו אני לא ממש מצליחה לישון אז אני פה וזאת גם דרך טובה להעביר את הזמן..(לא שאני מתלוננת חלילה) אני מאושרת מכל בכי הכי קטן שלו.

לא לא לא!

אורית, חמודה, תלכי לישון! אני מבקשת ממך! לא תאמיני כמה מצטברת העייפות הזאת. אני מתחננת...כשהוא ישן, תשני גם את!

אורית27

New member
ואווו

תודה טלי מותק על הדאגה (איזה כייף לי). אבל אני לא כלכך במצב רוח של לישון אני עדיין מעדיפה לקום כל שניה לפיצפון ולהיות איתו אפילו שזה מתלווה בבכי

בבקשה! למה זה מלווה בבכי?

מה מטריד אותו? ואני מבינה, "לישון" זה חוכמה שאחרי כמה חודשים. גם אני, כמוך, לא עצמתי עין מרוב פליאה ואהבה, רק תנו לי לראות את הילדה שלי, מה לישון עכשיו??????????.

דני*דין

New member
מז"ט ../images/Emo65.gif

המון אושר ובריאות מקווה לתרום מהידע והניסיון ביי גיא

מזל טוב!

אנחנו כאן. נשמח לשמוע, להשמיע ולחוות ביחד איתך גידול של ילד ראשון (כמה מרגש!!! וגם כמה רחוק ממני...)

רותי ע

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif וברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אני בטוחה שתוכלי להעזר הרבה בפורום. את מוזמנת לשרשר לכאן את תאריך הלידה של גל. תוכלי למצוא את רשימת ימי ההולדת של ילדים הפורום ומדריך למשתמש במאמרים שבראש העמוד.

למעלה