שלום לכולם!

סיאמית

New member
שלום לכולם! ../images/Emo24.gif

קודם כל: אוריתוש!!! ברכות להולדת הנכדה!!
חמסה|
איזה יופי!!! אני בטוחה שאת סבתא מצטיינת...
איחולי לבתך וגם לאיש שלך שמן הסתם מבסוט עד הגג אף הוא... אני לא עונה לכל אחד בנפרד כי... אין לי אנרגיות בגרוש! הצלחתי להפיק היום ארוחת צהריים לכבוד היומולדת של ~א~ (שהיתה אתמול) ובשניה שכולם סיימו לאכול הודעתי להם שהמטבח באחריותם הבלעדית וצנחתי על הספה בסלון עד עכשיו פחות או יותר. עוד מעט באים אלינו חברים שנשבעו לי שזה יהיה קצר ושכל מה שהם רוצים זה לחבק לי את הבטן...
נו! מילא... נאווה, יש לי את כל הבדיקות והכל מתוייק למופת! אחד התחביבים של ~א~ (חוץ מלהכניס ילדות תמימות להריון, ז"א) זה לתייק ניירות בקלסרים המתאימים. כך שיש לי כבר קלסר הריון. היום קראנו עוד כמה פרקים בספר "המדריך הישראלי להריון ולידה" והתמקדנו בפרק שעוסק ב"מצבי רוח" כי בימים האחרונים נהיה לי אף אדום ודמעות בעיניים מכל שטות! ~א~ חושב שאני נורא חמודה ככה... אבל אני לא ממש מוקסמת מזה. בסה"כ אין מה להתלונן כל כך! אני מרגישה מצויין, אין לי בחילות. רק עייפות. ובכיינות. ביום שני אנחנו הולכים לרופאה הפרטית שתלווה אותי במקביל לרופאה של קופת החולים (שגם היא, ד"א, ממש בסדר אבל ~א~ ואמא שלי, שבימים אלה כל הזמן רק מסתודדים זה עם זה, עומדים על כך שאהיה במעקב נוסף. מ´כ´פת לי!!!). זהו, לא נעים להגיד אבל יש לי עוד עשר דקות עד שיגיעו החברים ואני הולכת לשכב קצת... אוהבת את כולכם!!!

RomiVais

New member
היי סיאמית ../images/Emo13.gif

המון המון המון מזל טוב ל~א~!!!!! למה לא אמרת לנו קודם? נו נו נו.....
אני שמחה שאת בסדר, וממש מקווה שהעייפות תעבור לאט לאט. לגבי הרגישות, מותר לך!!
שיהיה לך שבוע נפלא ותמשיכי לעדכן אותנו, רומי

למעלה