שלום לכולם!

שירן41

New member
שלום לכולם!../images/Emo24.gif

היום היצטרפתי למעגל המובטלות. מה אומר לכם פשוט בושה להיות בלישכת עבודה,הטור,המחנק,ההמולה,ועוד,,, לאחר הרישום הבנתי שאני אצטרך למצוא בעצמי עבודה.
תודה לכם על התמיכה ההקשבה והעידוד כאשר הייתי זקוקה לכך
. ולהיתראות,
אני צריכה לעבור לפורום עקרות הבית חחחחחחחח
אים אין אני לי מי לי

beky1

New member
שטויות במיץ

זה שפיטרו אותך לא אומר שלא תעבדי או שאת לא אישה או שלא תהיה לך קריירה לכן אין צורך שתעופי למקום אחר , יש מקום בשפע לכולנו

siv30

New member
מ'פתאום פורום עקרות בית? ../images/Emo12.gif

לא שנתנגד שתכתבי גם שם, אבל אני בטוחה שתמצאי עבודה במהירות ונשמח אם תמשיכי לכתוב כאן. פעם אשת קריירה, תמיד אשת קריירה
בהצלחה מכל ה
וגם אם לא הולך ישר בהתחלה לא להישבר.

siv30

New member
אם כבר,כתבה לטיפים למציאת עבודה

טיפים בנושא מציאת עבודה מתוך ספר "התפקיד שלך" של שוקי שטאובר: http://www.wol.co.il/magazine/press.asp?categoryCode=150&id=3370 בין הטיפים :
אל תבוא עם תיק ראיון מסודר ובו תעודותיך ומכתבי המלצה ודוגמאות לפרויקטים שביצעת (אלא אם התבקשת להביאם), אתה עשוי להיראות כמרואיין מקצועי.
השתדל שפנייתך לא תגיע ביום א`. לאחר קריאת מודעות הדרושים של סוף שבוע הארגונים מוצפים בפניות בטלפון,בפקס ובדוא"ל. בעומס כזה יורד הסיכוי שהארגון שפנית אליו ייענה לפנייה מהר.
סקור את השינויים בחייך, בעיקר בתחום המקצועי, והכן הסברים מראיינים מקצועיים מקדישים זמן ניכר לשאלות הנוגעות לשינויים ומעברים בחיי המועמד.
פנה לאירגונים גם בדרכים לא מקובלות יש כאלו שמעזים ופונים ישירות למנהלים בארגון,ובכללם למנכ"ל.נכון שאתה עשוי להיתקל בסירוב מנומס (או סתם בחוסר תגובה), אבל לפעמים תופתע לגלות עד כמה אנשים מעריכים העזה ואסרטיביות ופותחים בפניך את דלתותיהם. ושוב בהצלחה.

למעלה