שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!../images/Emo24.gif

אני חדשה כאן בפורום
,אז מגיע לי ברוכה הבאה ...(איזו סנובית אני....)ד.א.-זה היה בצחוק...
אני מתה על לינקין פארק
-אני רשומה במועדון המעריצים הרשמי של הלהקה ויש לי את כל הדיסקים שלהם-ועוד הרבה**אז כבר יש לנו נושא משותף אחד לפחות
** אני מקווה שנסתדר ושיהיה כיף פה
!!! ביי,נשיקוווות.

Linki

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo65.gif../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אני דיאנה בת 15 וחצי. קרית ביאליק!! שרופה על לינקין בדם!! השתלבות נעימה...! 179687370 זה האיציק שלי... וזייהו.. דברי איתי!! ביי

ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif

ספרי קצת על עצמך מי את מאיפה בת כמה? אני רותם ואני גם מתה על לינקין ויש לי את כל הדיסקים שלהם! אני מקווה שתהני פה! בעצם אני בטוחה שתהני פה!

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

אני אלה בת 15 מהרצליה |מלך|
גמני אוהבת את לינקין
תהנייייי

../images/Emo46.gif גם אצלכם הפורום עובד לאט.!!?!?!

בלעטטטטטט זה מעצבןןן לי ת'גבות!!!!!!!!!!!!!!!!! רשמתי 80 פעם הודעה עד שהצלחתי סוף סוף לשלוח

ככככככככככןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo46.gif../images/Emo60.gif

חשבתי שזה רק אצלי!!!!!!!! זה כזה איטי זה מעלה לי את הג'ננה!!!

kiticat

New member
לא רק אצלכם

הייתה בעיה בברק- שמאחסן את תפוז, ולכן כל תפוז היה איטי.

ParanoidLq

New member
ברוכים הבאים

ברוכים הבאים לפורום הכי שווה בארץ!!!
אני בטוח שיש לך לתרום הרבה לפורום אז יאללה תשתלבי ויהיה טוב
אגב שמי דימה מבת-ים

../images/Emo79.gifWELCOME../images/Emo79.gif../images/Emo94.gif

אני דנה בת 15 וחצי מהרצליה את רשומה בLPU
איזה כיף לך! מה קיבלת? תרשמי הכל! גם לי יש את כל הדיסקים{הייבריד הכי טוב
} אני בטוחה שתהני

תשובות../images/Emo66.gifלכל השאלות ששאלתם.

כודם כל תודה על כל ה"ברוכים הבאים"וכל זה. והנה התשובות לשאלות שרשמתם. על עצמי: שמי:ולרי עיר מגורים :בת ים בצפר:שזר גיל:14 על המועדון האל פי יו: יש כמה חבילות לכל אחת מחירים שונים. אני רשומה לגרסה השניה:בא אני מקבלת: דיסק בלעדי למועדון
חולצת לינקין מקורית ומגניבה
תמונה חתומה
מחזיק מפתחות
מפרט לגיטרה
מכתב מהלהקה
ועיתון חדשות שנתי
יש גם את האפשרויות אונליין, שהם כניסה חופשית לאפשרויות שרק החברים במועדון יכולים להיכנס אליהם באתר של LPU, אפשרות כניסה להופעות של הלהקה במיוחד לחברים במועדון, הנחה של 15% על כל המוצרים בחנות אונליין שיש באתר הרשמי, צפייה בקבצי אודיו / וידאו שיש באתר של LPU , שבלעדי לחברים במועדון, ועוד כמה דברים, לא זוכרת בדיוק מה. ההרשמה ל-LPU עולה 150 ש"ח

lgmtk

New member
שלווווווווווווווווווווווווום ולרי

מקווה שתהני פה אני ליאור בן 15 זהו הפורום LP הכי שווה עם האנשים הכי שאווים
. אני מקנא בך!!!!!!!! ההורים לא מרשים לי את המנוי.............יותר מדי יקר......אבל-יש לי עוד חודש וחצי יומולדת ואז נראה מי יצחק אחרון
אגב גמני מכור PAPERCUT וכל שיר אחר..............

../images/Emo2.gif../images/Emo94.gif

איזה דברים שווים! נראה אולי אני אצליח לשכנע את ההורים... בינתיים אנ אסתפק בחוצה מתומר
.

olly v

New member
אולי זה קצת באיחור..

אבל לא הייתי פה בגלל כל העומס של הלימודים ( שבוע ראשון - עברנו אותו!) אז.....ברוכה הבאה! שתהני בפורום ! ושהכל יהיה סבבה....

למעלה