שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo24.gif

כתבתי לכם פה לפני שבועיים על בחור קצין שאני מעוניינת בו והוא לא מחפש כרגע קשר ולכן אני לא יודעת מה לעשות..שאלתי מה עלי לעשות כדי שיהיה וצליל, ענית לי שהוא כרגע בקיפאון רגשי אבל להמשיך להתקשר אליו ולפעול בחוכמה ורכות, לדעת מה להגיד ולתכנן את השיחה מראש. הוא היה בסופשבוע האחרון בבית והוא לא יזם פגישה ואפילו לא התקשר!! וביום רביעי לפני שהוא יצא הביתה דיברנו והיתה שיחה ממש טובה דווקא, והוא אמר שהוא יהיה איתי בקשר בסופשבוע.. בכל מקרה נראה לי שאני צריכה לשנות גישה, אבל לא הבנתי כל כך את הפריסה.. אשמח שתעזרו לי...זה ממש ממש חשוב לי!!! מה-5 חרבות עלי-הירח לעשות-אביר הגביעים על מנת לקדם-מלך הגביעים קשר זוגי-8גביעים עם ..-10 מטבעות בשבועיים הקרבובים-7 מטבעות סיכום-מלכת המטבעות נראה לי שהפריסה לא אופטימית...אשמח מאד לקבל עזרה ותודה!!

צ ל י ל 8

New member
שימי ../images/Emo23.gif

מה כתבתי לך כאן. הפריסה שעשית הייתה עד סוף מרץ, ולכן עלייך לחכות עד סיום תקופת הזמן הנ"ל...

אופס../images/Emo3.gif

נכון..לא שמתי לב.. אז שאלה לידע כללי-כשאני עושה פתיחה מסויימת לזמן-כמו עכשיו, לא פותחים שוב עד שעובר הזמן וזה עדיין רלוונטי..נכון? כלומר, אם הפתיחה שעשיתי עכשיו היא שונה בתוכן זאת מבוטלת...כי ההיא הנכונה ולא זאת גם אם הן סותרות אחת את השנייה..הבנתי נכון?

צ ל י ל 8

New member
נכון

כשעושים פריסה עם זמן מוקצב מראש, לא עושים שוב פריסה באותו נושא בדיוק עד שמסתיימת התקופה או אם משהו חריג קרה וגרם לשינוי מהותי.

הפריסה הקלטית

כדאי לי לעשות? היא תעזור לי? אף פעם לא עשיתי אותה..וניסיתי עכשיו..אני אכתוב מה יצא לי..אולי זה יעזור
מה עוזר-השטן מה חוסם-5 גביעים שיעור רוחני בהווה-התלוי בונוס לשואל-אביר הגביעים עבר קרוב-הנזיר עתיד קרוב-אביר המטבעות זווית אישית-נסיך המטבעות זווית חברתית-4 מטבעות מה X רוצה אבל מפחד-אס המטבעות סיכום-יום הדין אני בכלל לא מכירה את הפריסה ולכן קשה לי לפרש אותה..אשמח לתגובה!! וד"א למה הכוונה בשיעור רוחני בהווה ובונוס לשואל? תודה

batgalim

New member
ניקוללל...???? ההללווואאא ../images/Emo149.gif

אולי לא הבנת... תקראי שוב את ההודעה של צליל לגבי פתיחה נוספת באותו נושא.

../images/Emo35.gif

זאת שאלה אחרת...אז זה היה מה אני צריכה לעשות...עכשיו זאת הפריסה הקלטית..זאת שאלה שונה.. או שאני לא מבינה פה משהו שעשיתי לא בסדר?

batgalim

New member
אולי אני פה המבולבלת...

שאלה ראשונה שאלת על בחור - ששאלת כבר לגביו, ונאמר לך להמתין עד מרץ. שאלה שניה??? לגבי בחור אחר? אנא הסבירי כי אני לא מבינה למה להתייחס.

שתיהן על אותו בחור

אבל אז שאלתי מה עלי לעשות כדי שיהיה לי קשר רומנטי איתו, לפני שבוע לגבי מרץ. עכשיו זאת הפריסה הקלטית..

צ ל י ל 8

New member
מקובל עלי לעשות פריסה קלטית

ניקול- אנא שאלי מה פוטנציאל היחסים ביני ובין X בשלושת החודשים הבאים? ועשי שוב פריסה קלטית.

תודה../images/Emo6.gif

עשיתי שוב את הפריסה הקלטית ושאלתי מה פונטנציאל היחסים ביני לבין... בשלושת החודשים הבאים. לא נורא ד"א שעשיתי פעמיים היום את הפריסה הקלטית? זה לא מקלקל את האמינות,נכון? כי על הקודמת ויתרנו.. אוקיי..אז זה מה שיצא: מה עוזר-הירח מה חוסם-10 חרבות שיעור רוחני בהווה-9גביעים בונוס לשואל-נער הגביעים עבר קרוב-אס המטבעות עתיד קרוב-8 מטבעות זווית אישית-השמש זווית חברתית-אס המוטות מה ..רוצה אבל מפחד-אביר החרבות סיכום-אס הגביעים תודה רבה רבה רבה!!!!!!!!

למעלה