שלום לכולם

solerion1

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

לפני כשבוע ניתקפתי בסחרחורות דפיקות לב חזקות ומואצות זרמים בכל הגוף חושה רבה ואף הרדמות של החלק השמאלי בראשי אוסיף כי החלק השמאלי בגופי הוא חלש יותר וידי אף נוטה להרדמות. שאלתי היא האם יכול להיות מדובר בהתקף חרדה? גם מבלי לחשוש בזמן המקרה כלומר האם זה יכול לבוא גם כשרגועים אומר כי בשנתיים האחרונות נמצאתי במתח רב. תודה לכל מי שיענה.

שלום SOI

ממליצה לך ללכת לבדיקות, בכדי לשלול בעייה רפואית, אחכ, יהייה חכם יותר לבדוק אפשרויות :) בהצלחה.

בוזיקית

New member
ברוכה הבאה!

אני מחזקת את דבריה של נוצה החכמה, ואין לי מה להוסיף...

סולריון, ברוכה הבאה

ייתכן שהסמנים שאת מתארת מעידים על התקף חרדה וייתכן שלא. אני מצטרפת לאחרים שהמליצו על פנייה לרופא המשפחה (או לפסכאטר) כדי לאבחן את התחושות שחווית. התקף חרדה יכול לבוא כשאין כביכול שום גורם חצוני שמסביר זאת, כמו ביציאה לסרט או באמצע טיול, או בנסיעה באוטובוס שמתחיל להתרחק מהבית וכיוב' ארועים שגרתיים של החיים. מצב של מתח יכול להיות גורם מקדים להופעת ההתקפים. זו יכולה להיות הזדמנות לטפל לא רק בהתקפים עצמם (באמצעים תרופתיים או שחתיים) אלא גם בגורמים למתח, בין אם הם חצוניים (אורח חיים) ובין אם הם פנימיים (גישה כלפי החיים, תפיסה עצמית וכו'). אני מזמינה אותך לקרוא במאמרי הפורום את המאמרים הרלוונטים, כמו התקפי פניקה והמאמר על שנוי גשות וכן את לוח ההתמודדות שיכול להוות מקור להשראה ועידוד.

solerion1

New member
תיקון קטן ברוך הבא../images/Emo9.gif

ההתקף שתיארתי פרץ פתאום והוא התיש את גופי הייתי מרותק למיטה כמיעט שבוע הניורולוג נתן לי לוריוון וזה חולל פלאים בשנתי ובמצב רוחי כעבור שבוע חזרתי לעצמי קיבלתי גם בשורה משמחת כך שזה עודד אותי אני חייב לציין כי יש לי תחושות בראש כלומר אני מרגיש מעין תחושה מוזרה כמו אחרי בכי האם התקף חרדה יכול להמשך זמן רב כלומר בהפוגות אם אין טיפול נאות? נמצאתי במתח רב ואף בבדידות רבה למרות שיש לי חברה אך היא משרתת בצבא וזה בהחלט הקשה אוסיף ואומר שהייתי במכינה לשיפור בגרויות מה שהוסיף המון לחץ ועוד לימוד לפסיכומטרי. תודה רבה על תשומת הלב
תודה מקרב

למעלה