שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo24.gif

אפשר לקבל המלצות על סירטי אימה טובים? אני לא רוצה סתם סרט עם רציחות... משהו שבנוי טוב... תודה מראש

niranbd

New member
אמממ... פה

הצילצול אם לא ראית יעד סופי(אין ממש רוצח, אבל בעיקרון מראים בסרט הזה דרכים למות) פרוייקט המכשפה מבלייר אמרו לי שזה יפה... אם בא לך סרט מתח מקפיץ תיראי סלולר-סרט שעשוי ממש טוב, בלי דיבורים משעממים וחסרי תוכן-מהשניות הראשונות עד לאחרונות רק מתח, מתח, מתח, הוא גם מצחיק מאוד בהרבה מקומות!

את..

פרויקט המכשפה מבלייר ראיתי.. את שניהם.. הם חמודים דווקא.. חיבבתי מאוד! =) זה היה מלאא בסינמות בהוט.. כל לילה כמעט..

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

והפורום פשוט מלא בהמלצות

1בלובלו

New member
דווקא את פרוייקט המכשפה מבלייר

לא אהבתי בכלל....זה בכלל לא מפחיד...דיי צחקתי כל הסרט על מי הטיפש שצילם את זה.... (בלי לפגוע באף אחד...כמובן...) וגם כל הרעידות של המצלמה שנועדו להפחיד את הקהל... עשו לי כאב ראש רציני.... (אתם זוכרים שאמרו שהיו אנשים שיצאו עם בחילה והקיאו אחרי הסרט הז? לפי דעתי זה לא היה הפחד או הגועל .. אלא איכות הסרט הגרועה...) אמממ... אולי תראה "ג'יפרס קריפרס"? דיי מפחיד... למרות שגם קצת מעלה גיחוך...
(אולי זו רק אני ?)

avshalomariel

New member
מממ...

פסיכו, למרות שזה עם רציחות, זה לא נוסח "הצעקה" מגרש השדים הצלצול הניצוץ (rules)

scoobysnax

New member
הממ..

הרבה זמן לא ראיתי סרט אימה טוב.. ראיתי הצלצול (הרבה מאוד)- סרט טוב, אבל לא הפחיד אותי בשיט (חוצמזה שקצת קפצתי כשהתקשרו אליי אחרי הסרט) ראיתי פרוייקט המכשפה מבלייר- את שניהם. את הראשון לא אהבתי כלכך, אבל השני היה חמדמד.. גם לא מפחיד משו.. ג'יפרס קריפרס באמת מעלה גיחוך.. די טפשי כזה אל תשחקו עם זרים ראיתי לא מזמן. חביב מינוס תאמת, ממש לא היה סרט אימה טוב הרבההה זמן.. Come On! הוליווד! תבדרו אותי!

yamity1

New member
אממ..

כבר הרבה זמן לא ראית סרט אימה טוב בגלל הוליווד

scoobysnax

New member
YOU'VE GOT A POINT

אבל לצערנו, לא יוצאים הרבה מידי סרטי אימה לא מהוליווד, אלא אם כן מישהו מחשיב סרטים הודיים בתור סרטי אימה.. והסרטים הבריטיים טובים, אבל לא איימתיים.. וכו'..

yamity1

New member
מה? הפוך

לא יוצאים הרבה טובים מהוליווד יותר נכון זה נדיר שמע אין לי מושג מאיפה הגיעו סרטים כמו EVIL DEAD וכאלה אבל אם הם מהוליווד - אז כנראה שיש מאז הידרדרות ענקית כי היום נ-ד-י-ר למצוא כאלה.. אבל סין, יפן ואפילו קוריאה עושות סרטי אימה מ-צ-ו-י-י-נ-י-ם בנוסף יש גם כמה סרטי אימה איטלקים טובים, גם צרפתים, ועוד ארצות שאני לא זוכר.. לפי דעתי אין בכלל מה להשוות אותם להוליווד..

netushit

New member
madhouse!

בית משוגעים - כמו שבטוח הבנת מהשם... עם עלילה והכל! סרט מעולה...בחיים לא תנחשו מה יקרה בסוף.. זה מה שאני אוהבת בסרטי אימה...

למעלה