שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!

dror2009

New member
שלום לכולם!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

אהלן חבר'ה מה המצב?!?!? אצל הכל טוב!!!!! אתמול עשו לנו הפתעה והוציאו אותנו הביתה, היום חזרתי, אף אחד לא רצה ללכת הביתה, כי ממש טוב וכיף לנו בקיבוץ, אנחנו ממש ממש נהנים!!! תאמינו או לא, אני עובד ברפת יכלותי או לעבוד במטע או בלולי הודו, או ברפת , ואני בחרתי רפת!!!!! וממש סבבה שם, ואני נהנה בטרוף!!!! אריאל דיברתץי עם האחראים עלי, הם עובדים על ייצור חלב קפוצ'ינו לחיילים כמוך!!! (מת עליך...) אז מה חדש עם יוסי? מה חדש בכלל? מה שלומכם? מה שלום נטלי? קראין? ניר? מה קורה עם אריאל? עידן חזר מפולין? תעשו טובה ותעדכנו אותי...

זה כבר לא קפוצ'ינו זה

סטייק סלמון מוגש ברוטב חרדל דיז'ון עם לימון על מצע מלטף של חסה וירקות גינה חתוכים, ורביולי בטטה עם קרם פרש מוגש עם פטריות ו... שאני אמשיך? צא מזה. אין יותר קפוצ'ינו. אני לא כבר לא בבית קפה. ואתה תמשיך לעשות נעים לפרות, אנימ קווה שלפחות אתה נהנה מהריח... לא פלא שבחרת להיות ברפת.. :) בקשר לעידן הסנוב, הוא חזר מפולין, אבל אולי הוא הפסיק לאהוב את יוסי, הוא כבר לא נכנס אלינו יותר... זהו, תהנה לך התגעגענו

moranush86

New member
וואי אריאל התקדמת בחיים...

מקפוצ'ינו לבטטה... פששששש אריאלי אני גאה בך!!! דרור אני שמחה שאתה נהנה לך אי שם... שבת שלווום!!!!! kisses

ניר86

New member
כפרה על הרפתן שלנו !!

מה קורה אח שלי ?? אני שמח שטוב לך שם ואתה נהנה ,וואלה אחי אתה חסר פה בטירוף ואני מקווה שיצא לנו לדבר במוצ"ש ואם לא אז תבלה אחי ושיהיה לך שבוע טוב...

יולי 17

New member
מי אתה? ../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

אני יולי וחדשה כאן!

9מורוששש

New member
פנאןןןןןן!!!

מה קורה דרורי?? כיף לשמוע שאתה נהנה!! ואריאלו'ש אתה צריך להחליף עבודה לשף מזה המנות המגרות האלה???? חחחח

dror2009

New member
תודה אנשים!

גם אני התגעגעתי, והייתם חסרים לי!!!!!!!! ואריאל שקרן!

dror2009

New member
הכל מצויין ב"ה נטלי!

אני לא בקשר כי אני לא בבית מן הסתם! מקווה שהכל טוב אצלך!?!?

למעלה