שלום לכולם

amnon_p

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

זמן רב לא השתתפתי בפורום וזאת עקב עומס עבודה רב שלא אפשר לי להכנס. יקח לי לא מעט זמן לקרוא ולהתעדכן. בגדול חברים, אני חושב שכל חברי הפורום הזה ראויים לציון לשבח על היחס, התמיכה, הסיוע וכל הרצון הטוב שנובע מכולם. ממש מאור גדול בחשכה הכללית שאופפת אותנו בעולם וכמדינה. אעשה מאמצים להשתתף באופן קבוע ורצוף, לפחות ברמת קריאה. בהצלחה לכל אלו שיונתחו בקרוב וכמובן למנותחים לשעבר שנאבקים, כמוני, בכל קילוגרם מיותר. כולכם נהדרים!!!

mikie

New member
בוקר מצויין גם לך אמנון../images/Emo8.gif

אני יחסית חדשה בפורום (כ-4 חודשים) ואשמח לשמוע קצת פרטים עליך, מתי עברת את הניתוח? איזה סוג של ניתוח? והכי חשוב איך הולך? שמחה שחזרת ומקווה שתמשיך לבקרנו בתכיפות גבוהה יותר. מיקי

amnon_p

New member
מיקי

את הניתוח הנוכחי עברתי בחודש יולי (LAP BAND) אצל חרוזי בוולפסון. ניתוח קודם, לפני כ - 12 שנים (SRVG) גם אצל חרוזי אבל אז זה היה בסורוקה. היה צורך בניתוח נוסף בגלל תזוזה של הטבעת והגדלת הכיס שלוו בהקאות ודימומים. עדיין לא ניפחתי את הטבעת. בסך הכל הירידה במשקל סבירה (מעל 20 קג´) בלי בעיות מיוחדות (פרט לימים קשים ברמת יכולת ההתמודדות פה ושם). כרגע אני בבית עם גב תפוס, כך שיש לי יותר זמן לקרוא ואף לכתוב בפרורום.

שלגיה**

New member
הי אמנון גם אני עברתי ביולי

ביולי האחרון אצל פרופ´ קייזר בוולפסון (12/07/01) ומאז 19 ק"ג. מתמודדת עם קשיים פה ושם בדיוק כמוך.

amnon_p

New member
שילגיה,

אני עברתי את הניתוח ב - 9 ליולי, נדמה לי שב - 12 כבר שוחררתי הביתה. אני מאמין שהיה לנו אשפוז חופף של לפחות יום אחד. כפי שכבר כתבתי, בסה"כ תהליך ההחלמה והירידה במשקל תקינים. מאחר ואני לא גר באיזור המרכז, אני בהשגחה של דיאטנית באיזור מגורי. בשלב זה, מאחר ואני ממשיך לרדת במשקל (למרות שהקצב נמוך יותר) איני שוקל עדיין ניפוח הטבעת. אני מניח שזה יגיע מתישהו.

רוייקו

New member
אמנון, הניתוח הראשון שעברת היה

VBG.. סביר להניח שאחוז לא קטן מאותם מנותחי VBG יגידו להוצאת הטבעת או ניתוח חוזר בגלל נדידת הטבעת אל תוך הקיבה. הסיבוך גורם לדמם באיזור בו חובקת הטבעת (תהליך שניקרא "ארוזיה") והפאוצ´, מן הסתם, גדל עם הזמן... מה זה גדל... שלא תדע... אפשר להכניס לשם ארנב שלם. אצל מנותחים ותיקים נימצא שהכיס גדל אפילו למימדים של ליטר אחד שלם. היית מאמין ?? מי ניתח אותך אז והיום ??

amnon_p

New member
רוייקו ידידי,

גם בפעם הראשונה וגם כעת, ניתח אותי פרופ´ חרוזי. הניתוח הראשון נקרא SRVG למרות המועד שעברתי אותו. אני חושב שהוא היה בין הפרוצדורות הראשונות האלו בארץ.

רוייקו

New member
איך יכול להיות ?? לפני 12 שנה מדובר

ב 1989... אז היה מקובל עדיין ה VBG .. יש לך צילום אחרי הניתוח הקודם ?? מעניין לראות בצילום את האיזור של הטבעת... לפי רוחב הטבעת אפשר לראות..

amnon_p

New member
רוייקו,

לא נשארו ברשותי צילומים מאז, אבל, גם נאמר לי אז ע"י פרופ´ חרוזי שבוצע SRVG, הציור שהוא צייר לי תואם תמונות של פרוצדורת SRVG באתרים שונים. אני לא ממש מבין את ההבדל בין VBG ו - SRVG אך אני משוכנע ב - 99% שבוצע SRVG.

שלגיה**

New member
מה זה "לפחות ברמת הקריאה"

הרי אנחנו יודעים שיש כאן "סמויים" מכל מיני פורומים ומקומות ש"קוראים " אותנו...(תרתי משמע....) ולא משתתפים. תראה לנו שאתה כאן ! שנדע מה קורה איתך וגם שתוכל לתרום ולתמוך באחרים שנמצאים לפני קצת אחרי והרבה אחרי הניתוח. שיהיה לך רק טוב ! ואל תעבוד קשה מדיי ! שלגיה

היי שלגיה

מה שלומך? ואיך המצב רוח? באתי להתחמם קצת ליד המדורה שלכם. שלך, דליה.

gal33

New member
יאללה אמנון תתאמץ יותר. בטח יש לך

מה לתרום לנו.

RomiVais

New member
ברוך השב אמנון!! ../images/Emo13.gif

גם אני עברתי את הניתוח ביולי האחרון. אבל כמה ימים לפניך. ההתמודדות היא יומיומית ולפעמים קל יותר ולפעמים קל פחות. הפורום משמש כעזרה מדהימה. אני ירדתי במשך 3 חודשים 19 קילו ואז חודש שלם לא ירדתי גרם (לא שמרתי מספיק ועליתי 2.5 ק"ג). ביום רביעי עברתי ניפוח ראשון וכבר נפתרתי מהפולשים המיותרים.......
תרגיש טוב (גב תפוס) והמון המון בהצלחה להמשך הדרך!! מקווה לראות אותך כותב לעיתים קרובות יותר. לפחות תנסה - זה בטוח לא יזיק!! כל טוב ושיהיה לך סוף שבוע נפלא, רומי

amnon_p

New member
רומי

קראתי שחווית הניפוח לא נוראה כל כך. זה משמח אותי מאוד כי כאשר יומי יגיע לנפח, אז יהיו פחות חששות ופחדים. חזרתי רק לפני רבע שעה מהעבודה וכפי שהתחייבתי לעצמי נכנסתי לפורום לקרוא ולהגיב. בהצלחה לך לאחר הניפוח והמשך ירידה מוצלחת במשקל.

RomiVais

New member
תודה רבה אמנון!!! ../images/Emo13.gif

וגם לך המון המון בהצלחה, גם ללא הניפוח!!

למעלה