שלום לכולם!!!

ורד.ג

New member
שלום לכולם!!!../images/Emo24.gif

שמי ורד, ואני עומדת לעבור בקרוב את הניתוח קיצור קיבה עם טבעת מתכווננת. הניתוח יעשה אצל ד"ר רובין והייתי רוצה לדעת אם יש פה עוד משהוא שעבר אצלו את הניתוח הזה... הייתי מעוניינת לקבל המלצות על לפני ואחרי הניתוח. אנא ענו לי מהר כי הניתוח יעשה בקרוב. שלכם ורד.

ורד...../images/Emo50.gif

אני מאוד ממליצה לך לדבר פה עם נלי/לילך יש לה הרבה דברים להגיד על ד"ר רובין... כדאי לך לתפוס איתה שיחה בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

מירי,

New member
אני ´דווקא´ לא הייתי ממליצה....

שתדברי איתה , לילך הייתה מאוד מאוד מרוצה מד"ר רובין וכשדברים היסתבכו היא עברה לקיצוניות השניה, לכל רופא יש את ההצלחות שלו ואת הכישלונות שלו!

נלי.

New member
מירי שלום

חבל שאת אומרת דברים שאינם נכונים ואת לא יודעת במדיוק. את השינוי כבר הרגשתי בכניסתי לניתוח שכאשר אני בכיתי מפחד מהניתוח הוא אמר לרופא המרדים "תרדים אותה כבר נו קדימה תראה מה השעה". אחרי כן בבוקר שהוא לא התייחס אלי שהוא בא לביקור אחרי ניתוח. וזה המשיך בביקור במרפאה שקיבלתי כאפה "ידידותית" כי התלוננתי על כאבים עזים בפורט. (שלצערי הביאו אותי לניתוח שני בדחיפות כי גרם לקוצר נשימה מרוב לחץ). והמשיך בתשובות של את מפונקת וסתם מקטרת. אז השינוי לא בא אחרי הסיבוכים הם הגיעו כבר הרבה לפני אבל שאת כבר על השולחן חצי ישנה את לא יכולה לקום וללכת ותאמיני לי אם היה אפשר כן הייתי קמה כי לי יותר חשוב מהכל יחס ואנושיות. אולי זה רדוד אבל זו אני. לילך

gal33

New member
בורכה הבאה. אין לי מושג לגבי הד"ר

הספציפי. לגבי הניתוח, תקראי את המאמרים למעלה ודפדפי קצת הרבה אחורה בפורום, יש המון מידע בדפיו, ואז תשאלי מה שבא לך ונשמח לענות. בהצלחה! גל

רוייקו

New member
היי ורד.. שלום לך וברוכה הבאה

ברכות להצטרפותך ל"מועדון". ראשית, הרשי לי לתקן אותך: את לא עוברת נתוח לקיצור קיבה אלא ניתוח להגבלת הקיבה. ניתוחי קיצור קיבה הם ניתוחים שבהם מחלקים את הקיבה לשניים(כן כן.. חותכים אותה) אני מניח שרובין המליץ לך על הטבעת הצרפתית ?!

סיסה

New member
תשובה לורד.ג

בוקר טוב ורד אשמח לעזור לך בנושא הייכן את עוברת את הניתוח. אני עובדת בבית חולים בת"א ועברתי את הניתוח לפני 40 יום אצל ד"ר אבינוח. סיסה.

ורד.ג

New member
זקוקה לנסיונך סיסה

אני עוברת את הניתוח ב מדיקל סנטר ב הרצליה אצל ד"ר רובין, מאד מעונינת שתספרי לי קצת מה ההרגשה אחריי הניתוח האם רעבים כל הזמן? האם יש הרבה כאבים? איך התמודדת עם נושא האוכל הנוזלי? כי לי למשל אסור מאכלי חלב מה שיוצר בעיה נוספת... תודה ורד

ורד *

New member
היי שוב ורד

בשבועיים הראשונים אחרי הניתוח בכלל לא הרגשתי הרגשת רעב, אולי בגלל שכל כולי הייתי קשובה לשידורים של גופי בכל מה שנוגע לניתוח עצמו. זוהי תקופה בה הגוף מסתגל למצבו החדש, תקופה שבה הבצקת שנגרמה מהניתוח נספגת, ולכן אולי בגלל זה לא הרגשתי תחושות של רעב. בימים הראשונים ניזונתי ממיצי פירות דיאטטים לא מוגזים, ממרקים צחים, ולאט לאט עברתי לאוכל מרוסק ויותר מאוחר לאוכל מוצק שעובר מעיכה וטחינה ארוכה בפה לפני הבליעה, לגבי הכאבים הופתעתי ממש לטובה, ממשתתפי הפורום הבנתי שיהיו לי כאבים בימים הראשונים וכפי שהמליצו לי הצטיידתי באופטלגין נוזלי, אולם לא השתמשתי בו אפילו לא פעם אחת, הכאבים היו ממש נסבלים והסתדרתי בלי משככים. גם לי אסור לאכול מוצרי חלב, וכל חיי התנזרתי מהם מפני שאני חסרה את האינזים שמעכל אותם, עליך להתייעץ בדיאטנית, והיא תמליץ בפנייך על כל המזונות שמהווים תחליפים למוצרי חלב. אם יש עוד שאלות בבקשה ורד

ורד.ג

New member
סוף סוף מישהו עונה לי לענין

באמת המון תודה חיזקת אותי מאד הסבר מאד ממצה אדאג להצטייד בהתאם... שימי לב לצרוף המקרים שנינו ורד ולשנינו אסור מוצרי חלב ... (הלקטוז הזה....) האם שמעת על כך שמוצרי חלב מסוג ביו אכן לא מכילים כמעט לקטוז? והאם שמעת על טבליות לקטזין? בכל אופן תודה על המידע החשוב אכן עזר לי מאד. האם את יודעת משהו על ד"ר רובין שמנתח בהרצליה? שלך ורד ג

ורד *

New member
היי ורד ג.

אני חסרה את הלקטאז (שמפרק את הלקטוז) מאז ומעולם, גדלתי עם סלידה מהלבן הלבן הזה, לכן מעולם לא ניסיתי שום מוצר חלבי לא ביו ולא אחר ולכן גם לא התעניינתי מעולם בטבליות הלאקטזין כך שלא אוכל לענות לך על שום שאלה בנושא זה. אינני מכירה אישית את דר. רובין, אבל אני מכירה בן של חברה שעבר אצלו את הניתוח בבלינסון, היה הר אדם והיום חתיך אמיתי בן 23. הוא בערך שנתיים אחרי וכמו שאמרתי חתיך. לדעתי כל רופא כירורג מנוסה בעל ניסיון, יבצע את הניתוח טוב. ולדעתי, שוב לדעתי בלבד, חשוב מאוד שהקשר בין הרופא למנותח יהיה טוב, אני למשל לא אהבתי את הציניות של דר. חרוזי כפי שבאה לידי בטוי בסרטו של ירין קימור. קשה לי לתאר קשר רופא=פציינט, טוב עם אימרות שפר כפי שיצאו מפיו של דר. חרוזי. אבל שוב, הקשר תלוי מאוד גם באופיו של המטופל. אני בטוחה שעשית בחירה טובה. העיקר שיהיה בהצלחה. ורד

באיה

New member
ורד.ג שלום

אני עברתי ניתוח LAP BAND לפני חמישה חודשים בוולפסון. לשאלה שאם תמיד ראבים, זה לא. לשם זה קושרים את הקיבה שתוכלי מעט.אני עונה לך בעיקר בעית מוצרי חלב שהזכרת.קודם כל מאיזו סיבה יש לך בעיות. זה אלרגיה או רגישות בקיבה? אני סבלתי הרבה שנים לפני הניתוח בGASTRITIS . זו רגישות של המעים לסוגי אוכל מסוימים, שגרמו לי לכאבי בטן ולגזים. בין היתר סבלתי ממוצרי חלב. בגלל הפחד לסבול אחרי הניתוח, שאלתי את הדיאטנית מה לעשות, והיא הציעה לי להשתמש בחלב סויה ומוצריה. ניסיתי בכל זאת גם גבינות של חלב פרה, ולחמרבה הפלא אחרי הניתוח הפסקתי מזה לסבול. גם לקפה היום אני משתמשת עם חלב רגיל, וזה כבר לא עושה לי כלום. אין לך מה לחשוש. תמיד יש מוצא לכל דבר, דיאטנית טובה תפתור לך את הבעיות.בענין הבאבים, תוך שבועים תשכחי מהניתוח. שיהיה לך בהצלחה מאחלת מכל הלב באיה

ורד.ג

New member
הי באיה

הסיבות לאיסור במוצרי חלב נובע מחוסר אנזים מפרק "לקטוז" בכל אופן אני מתחזקת מכן מרגע לרגע גם ממך וגם מורד שעניתם לי וחיזקתן את רוחי לפני ניתוח אתן בטח מבינות את הדאגה ואת כל השאלות שמתרוצצות במוח הקודח..... אז יאללה לניתוח ונכתוב לכן אחרי איך היה... תודה ורד ג

batl

New member
היי ורד

ניסית טופו במקום חלב? לא רעבים בכלל אחרי הנתוח והכי משביע זה המקרים הנמסים!!! זכרי! הראש רעב- הקיבה לא! בהצלחה

ורד *

New member
מתה על טופו

יודעת לעשות ממנו מטעמים אותם למדתי מסיני אחד אמיתי עם עינים כאלה...... משתעשעת אפילו ברעיון לכתוב פעם ספר על מטעמי טופו. אם מישהו מתעניין אשמח לספק מתכונים.ורד.

ורד, בבקשה מתכונים.........

קראתי גם על היתרונות הבריאותיים של הטופו (=סויה). אבל אין לי שום מושג איך אפשר לעשות אותו שיהיה טעים. רוב תודות.... דליה.

star22.

New member
היי ורד, אני לא מכירה את ד"ר רובין

בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה ומהר מאוד את תגלי שזו היתה ההחלטה הכי נכונה

ורד *

New member
היי ורד קודם כל ברוכה הבאה

גם לי קוראים ורד, עברתי את אותו ניתוח של הכנסת טבעת מתכווננת לפני 3.5 חודשים בבית חולים אסותא. הBMI שלי אז היה 44 והיום כבר עומד על 37.5, פחדתי נורא לפני הניתוח אבל כגודל הפחדים כך גודל הנחת היום. הטבעת הזו מזכירה לך כל פעם שאת לא מצליחה לעמוד בפתוי. תשאלי ואשמח לענות לך על כל שאלה מניסיוני האישי. בהצלחה ורד

ורד.ג

New member
הי ורד אכן זקוקה לנסיונך

הסתכלי בבקשה מה כתבתי לסיסה ונסי לענות לי גם את בנושא המון תודה ורד ג

למעלה