שלום לכולם

• פותח הנושא adba
  • פורסם בתאריך

adba

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

היי אני חדשה פה, טוב לראות שיש אנשים טובים במדינה הזאת שאיכפת להם מחיות ולא אוכלים אותן! מנגו, איפה יש מקדונלנד צמחוני?? לא ראיתי עדיין בארץ... מישהו יודע?

ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

את מוזמנת לכתוב בפורום ולבלבל לנו את השכל כמה שאת רוצה! לגבי הM אין לי מושג ואני בכלל לא מתקרבת לשם

gali1984

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo6.gif

בכלליות רובנו (אני מקווה) לא אוכלים במקדונלדס *אם תרצי הסבר רק תגידי* אבל לפי מה שידוע לי יש למקדונלדס ארוחה צמחונית (אבל באמת שהם לא שווים את זה עם כל הסבל שהם גורמים לאחרים) המלצה שלי- וותרי על זה האוכל שם גם ככה לא משהו ומאד לא בריא. ביי ביי גלי

כן..

אני גלי ילדת אור הירח בניק הקודם רק החלפתי ניק. ובאמת אנשים תתרחקו מהM המגעיל הזה.. שיעלמו כל הM גלי שונאת מקדונלדס

Weird Eyal 21

New member
אגב

גם לבורגראנץ´ יש צימחוני אבל זה שטויות....זה לאכול צימחוני אצל מישהו שהורג חיות ואגב עד כמה שאני יודע מקדונלד´ס הפסיקו מזמן עם הצימחוני כי זה ממש לא הלך...כך אמר לי חבר שעובד שם שנתיים....

Lily1

New member
הגישה הזאת נראית לי מוזרה,

אם נשים בצד את הנימוקים נגד מקדונלדס ושות´ שלא קשורים להתעללות בבעלי חיים. אחרי הכל אני מניחה שגם במכולת שבה אתה קונה את האוכל שלך מוכרים גם בשר. אם הולכים לפי השיטה הזאת אסור לך לקנות שם. כנ"ל לגבי מסעדות. בכלליות זו גישה נכונה, אבל היא פשוט לא מציאותית. תראה לי מקום אחד שמוכר רק מזון צמחוני, או טבעוני, שזה כבר בכלל לא אפשרי (ואני לא מדברת על חנויות טבע, כי אי אפשר לחיות רק על מה שמוכרים שם).

Weird Eyal 21

New member
צודקת אבל לפחות אני משתדל

כמה שפחות לקנות איפה שיש בשר מול העינים שלי.....

סולדד

New member
אני מסכימה

כי אם נחרים את הצימחוני של מקדונלדס אז נצטרך להחרים כל מקום שמוכר בשר או קשור לתעשייה (ביצים, חלב...) ואז לא יהיה לנו מה לאכול!!! אוהבת סולדד

זה משהו שונה..

אני קודם כל קונה את רוב האוכל בחנויות טבע וכן אפשר לחיות על זה עובדה.. ואם אני קונה משהו במכולת שמוכרת בשר היא רק קונה אותו לא כמו מקדונלדס שאחראית לרצח החיות האלו! חוץ מזה מקדונלדס הוא סמל לקפיטליזם בקיצור אני לא נכנסת לשם כבר מעל ל3 שנים ואני עדיין חיה. גלי

Talia E

New member
אני עושה את ההפרדה

בין מסעדות שבאופן מובהק המזון העיקרי שהן מוכרות הוא בשר, לבין מסעדות או מקומות שבין היתר מוכרים בשר; ההכנסה של "מסעדות בשר" נובעת כמעט רק מזה (מי שהולך למסעדות האלה, ברור לו שהוא הולך לקנות בשר), והמשך הקיום שלהן משמעו רכישת כמויות גדולות של בשר בהמשך – לפיכך אני לא ארצה בהמשך קיומן ולא אתרום להן מכספי, כמו שלא אתרום לחברות העורכות ניסויים בבעלי חיים. זאת, בעוד שאם קונים במקומות שמוכרים בין היתר בשר (ולא באופן מובהק), אנו מעודדים קניית כמות גדולה יותר של מזון צמחוני, ומי יודע, אולי אפילו שינוי התפריט בטווח הארוך. כלומר, לדעתי תמיכה במקדונלדס תורמת (בקטנטן) לשגשוג תאגיד שגורם להרבה יותר רצח ונזק מאשר בית קפה או מכולת שמוכר בין היתר בשר. זו ההפרדה שאני עושה, ולדעתי חבל לעשות החלטה שכלית של "הכל או לא כלום" (למרות שאני לא מנסה לשכנע אותך לנהוג אחרת מכפי שאת נוהגת); "אם אני לא אקנה במקדונלדס, אז מבחינת עקביות מוסרית אני לא אוכל לקנות בשום מקום אחר, ואז מה ישאר לי לאכול?" – זה לא נראה לך קצת מצחיק
... הרי כל אחד מאיתנו עושה מה שהוא יכול... במציאות ולא בשכל או בעקרונות המוסריים שלו...

למעלה