ומזל טוב. אני עדיין לא אם, אבל הגעת למקום הנכון ביותר. אנא ספרי לנו על עצמך: איך היתה הלידה, ההריון, כיצד נכנסת להריון והכי חשוב - איך ההרגשה עכשיו כשאת כבר אם. את גם מוזמנת להשתתף בשיח הכללי, תוכלי לדפדף למטה בהודעות ולראות אם ישנם נושאים שהיית רוצה להוסיף עליהם את דעתך.
../images/Emo49.gif ו-../images/Emo24.gif ברוכה הבאה
לא ציינת מהיכן את בארץ, , , כיום לא בכל מקום יש קבוצות תמיכה לשכמותינו, יש איזורים שכן ויש שלא, יש לפני לידה ויש אחרי, יש קבוצות השייכות לקופת החולים ויש פרטיות - לכן חשוב לדעת מהיכן את בדיוק.
ההריון היה מאד קשה, סבלתי מהרבה תופעות שונות ומשונות אבל זה עבר. והלידה הייתה יחסית קלה. נכנסתי להריון בדרך הרגילה, פשוט לא התחתנתי. ואני לא מצטערת לרגע!!
במועדון יולדות שיבא יש סדנא לאמהות חד הוריות. ניתן לקבל פרטים באגף נשים ויולדות - 03-5303000 (52621), זו סדנא של 6 מפגשים שבהם מקבלים את הכלים הבאים: *מיצוי זכויות *דמות האב במשפחה *קריירה ואמהות *ועוד,,, הסדנא מעוברת ע"י צוות פסיכולוגיות משפחתיות
אני מניחה שלא לזה התכוונת, אבל זה מה שמצאתי ב"איזור שלך" (לא כל כך קרוב אני יודעת). את יכולה לחפש במקומונים שלכם או לשאול בעיריה אם יש להם אינפורמציה. או במחלקת הרווחה שלכם, אליהם מתנקזת כל האינפורמציה בנושאים האלו. ובנתיים תהני לך מהקסם ותני לו