שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo24.gif

מקווה שאתן עוד זוכרות אותי. אז כמו שחלק מכן זוכרות התגייסתי לפני כמעט חודש והיום בשעה טובה סיימתי טירונות. שבועיים אחרונים הייתי בבסיס ככה שלא ידעתי על כל ההתפתחויות ברגע ששמעתי שהייתה לו הופעה בחיפה כל כך שמחתי בשבילו,ושמעתי שכמה בנות מכאן הלכו ואני בטוחה שנהנתן. יש לי המון להתעדכן שמעתי שהוא גם כתב הודעה
ממש התגעגעתי לכולן

נילית2

New member
../images/Emo25.gifהיי עדידושש

זה ניראה כאילו רק אתמול ברכנו אותך לכבוד הגיוס.מה נישמע מתוקה?מקווה שהטירונות עברה בשלום.

../images/Emo24.gif

אני שמחה מאד שזה נגמר,לא נהנתי שם במיוחד ועכשיו מתחיל לי קורס אני מקווה ששם יהיה יותר טוב למרות שגם שם אני עדיין לא כל יום בבית וזה דיי מבאס. לא האמנתי שזה יגיע הזמן שם לא עובר בכלל,אבל זהו העיקר שזה באמת נגמר.

אה ומישהי זוכרת אולי באיזה יום

הוא כתב את ההודעה? שאני אדע איפה לחפש בארכיון...

Karina85

New member
מתוקה!

שיהיה בשעה טובה על סיום הטירונות. ותהני מהקורס, בקורסים צוברים חוויות כיפיות !!!

מגושקה

New member
היי עדידוש

כמה הגעגענו...
מה שלומך? אני מבינה שלא היה משהו...
אני מקווה שבקורס זה ישתפר, וגם תכירי אנשים מעניינים. בכל אופן ברוכה השבה, ומקווה שנראה אותך פה עוד הרבה.

תודה../images/Emo25.gif

ואני אהיה פה כמה שאני אוכל כל פעם שאני מגיעה הבייתה למחשב תהיו בטוחות שזה מה שאני עושה

עדי, מותק!../images/Emo140.gif

הנה קארין מסיימת ואת רק בהתחלה, אחרי הטירונות. האם אנחנו זוכרות? אין לך מצפון, ילדה... בטח שזוכרות וסופרות יחד איתך את הימים... עוד תעשי להו קמפיין : "חיילות למען ג'קו"

Karina85

New member
../images/Emo8.gif גם קצינות בעד ג'קו! וגם קצינות

משוחררות בקרוב בעזרת השם!!! ועדי נשמה תניחי לי לנפשי אני עשיתי שנתיים ועשר... תשרתי את השירות שלך תהני ממנו אל תחשבי כל הזמן על השיחרור אחרת הזמן יעבור לאט!!! ואם את צריכה עזרה במשהו, כל דבר תגידי לי ואני אנסה לעזור למרות שאני לא ממש הרמטכ"ל! חחח

talytal

New member
עדי, ברוכה השבה! ../images/Emo140.gif

אני שמחה לראות אותך כאן! זה פשוט נפלא כמה דברים השתפרו והתפתחו בחודש האחרון. עכשיו כשאת יוצאת לחופש מהצבא, את יכולה ללכת להופעות של ג'קו. יותר טוב מזה?
אני מקווה שככל שתצברי יותר נסיון, תהני יותר בצבא. בטירונות כמעט כולם סובלים, אבל מה שהרבה יותר חשוב זה איך תעבירי את הכמעט שנתיים הנותרות. מחזיקה לך אצבעות!

אממ אין לי ממש חופשה

הלוואי היה לי. אני אצא שישי שבת ושבת אחת אני אסגור במשך שלושת השבועות הקרובים,אבל ברגע שייצא לי אני אלך להופעה אני כל כך מחכה לזה!

shongold

New member
היי עדידוש טוב ל'ראות' אותך שוב

כאן אתנו.! ואיך היה בטירונות? אני זוכרת את חששותיך. אני בטוחה שעבר לך כמו כלום..!

תודה ../images/Emo24.gif

כיף להיות פה! ועבר לי מאד לאט ולא נהניתי או משהו כזה אבל מקווה שבהמשך יהיה טוב יותר.

למעלה