שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo24.gif

שלשום עברתי ליד גלידה אנדרי בסחרוב בשתיים וחצי לפנות בוקר חבר שלי חנה כדי להוציא כסף מהכספומט לא התכוונו לקנות..אבל לאחר שהוא הוציא את הכסף וחזר ,ביקשתי ממנו לא להתניע והתבוננתי רבע שעה במה שמתרחש בגלידריה הפועלים העייפים רצו לסגור,סידרו את הכל וכיבו את האורות והנה שתי צעירות עם מוזיקה רועשת באוטו מגיעות. הן רואות שהם סוגרים ומכבים אורות. אך לא מתרגשות מזה, יוצאות מהאוטו ומבקשות מהם לפתוח הם קנו פרוזן וקרפ צרפתי ועיכבו אותם יותר מרבע שעה ואז הגיעו שלושה צעירים ,נכנסו וקנו גלידות ועיכבו אותם שוב. אז לא יכולתי לחכות יותר וביקשתי מחברי לנסוע. מה דעתכם על זה? ממש חוצפה..מאד כאב לי אני יודעת שגם הבעלים אשמים שהם לא סוגרים קופה מוקדם ואפילו אם כ הם מקבלים כל אחד אבל מה עם הפועלים שקורעים את התחת מהבוקר במיוחד בשבתות בכל זאת קצת רגישות?

BaSTArD077

New member
קוקו לוקו היקרה,

אני לא יודע מי יותר אשם במקרה הזה. מצד אחד העובדים שכן מסכימים לתת שירות או הקונים כשהם מבקשים שיפתחו ומתעקשים. את לא צריכה לרחם על כל אחד,תאמיני לי שיש יותר שפל מזה בחברה הישראלית ואני יותר ויותר נוכח לדעת ליקויים במערכת הזאת שנקראת החיים שלנו. הבעלים כן אשמים לדעתי שהם לא סוגרים מיד,ברשתות מוסמכות זה לא היה קורה,וכל אלה שקורעים את התחת בשביל הקונים,הם מקבלים על זה כסף,אין מה לרחם פה!. קחי הכל באיזי :|

באותו רגע שראיתי לא לקחתי

את זה באיזי.. אבל עכשיו כן..בכל זאת, חבל שלא כל הרשתות בראשון מוסמכות ולא כל התושבים רגישים תודה על התגובה

למעלה