שלום לכולם

fruty

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

יש לי לבטים מאוד קשים בקשר למקצוע העתידי של ולכן קשה לי מאוד להחליט במה לעשות תואר ראשוןי: כלומר יש לי משיכה ויכולות ב-3 תחומים שונים שהם: 1)מסלול פסיכולוגיה וקרמינולוגיה - יש לי משיכה עזה להבין את נסתרי הנפש וגם אוזן קשבת ורצון לעזור. 2)הנדסה כימית - בתיכון הייתי ריאלית ולמדתי מדעים ברמות גבוהות ואני מאוד אוהבת כימיה (גם מעבדה) 3) עיצוב גרפי בהתמחות איור - אני חולה על צבעים, ציור, רישום ועיצוב וזה נותן לי סיפוק רב. בדקתי את ציוני ול-3 התחומים הללו יש לי אפשרות להתקבל. וההתלבטות הזאת בין התחומים כבר ממש מציקה לי, כי הייתי כבר רוצה להיות סגורה על משהו ולהתחיל ללמוד אותו ולהשקיע את האנרגיה בו. בעבר לקחתי הרבה קורסים בפתוחה, בתחומים הללו ואהבתי את שלושתם. (נאמר לי שאפשר להכיר לי את הקורסים הללו במוסדות הלימוד של ההתמחויות שצייני לעי"ל) אני גם נורא לחוצה עם הגיל שלי וכבר רוצה להתמקד במשהו, כי כבר אין לי זמן לשחק ולהתבכבך בכמה תחומים. עשיתי מבחני התאמות ויכולות אחרי הצבא, ואמרו לי בדיוק את אותו הדבר: שאני מתאימה לשלושת התחומים הללו, ושאני אשב בספרייה ואקרא עליהם מידע ואז אחליט. לצערי, ככל שנכנסתי לעומק הדברים, ככה נשארתי יותר מבולבלת, כי אני אוהבת את שלושת התחומים. ! Help Please אודה על כל יעוץ חכם

sivan120

New member
היתה לי בעיה דומה.....

נראה לי שמה שחשוב לך זה לקבל חוות דעת אבל לא לעבור שוב את כל הבחינות. אני יכולה להמליץ לך על אתר באינטרנט-www.kivon.co.il-יש את הקישור בחתימה למטה- הוא יעזור לך לבחור כיוון.

למעלה