שלום לכולם....

שלום לכולם....../images/Emo24.gif

אני נמצאת ביוק לפני סיום קורס 60 במד"א ממש לקראת המבחן הסופי - ומה לעשות אני לחוצה, אני ממש מקווה ורוצה לעבור את המבחן ולהתחיל להתנדב- רציתי לשאול אם יש לכם עצות כאלה ואחרת במיוחד לגבי המבחן. אני באמת אעריך את זה!!

Lilo9

New member
"עצות"...

פשוט תנסי להיות רגועה..זה סך הכל עוד מבחן (למרות שלפעמים זה נראה הרבה יותר...). תדעי שלא מנסים להכשיל אותך אלא פשוט לראות שאת יודעת את החומר ואם את יודעת את החומר, לא צריכה להיות לך שום בעיה לעבור את המבחן-אין בו שום חידוש..סך הכל מבקשים ממך לעשות מה שכבר תירגלת פעמים רבות בקורס! בהצלחה, הילה, מדריכה.

עמיחי נ

New member
...

תלמדי טוב, זה גם יעזור לך לעבור את הבחינה ויעזור מאוד בזמן ההתנדבות... למרות שהמון דברים אפשר לעשות באמבולנס בלי ללמוד יום אחד בקורס זה עוזר מאוד לדעת. תגדילי ראש ותנסי להבין בגדול את התהליכים שאתם לומדים,זה עוזר מאוד(כדאי אבל שיהיה קצת רקע עם ביולוגיה ברמה של תיכון כיתה י'). ולסיכום, המבחן מאוד קל(למרות שאני מהחכמים שהצליחו לטעות בדברים הטיפשיים....וכנ"ל בבחינה בפיזיקה שלי מאתמול....מסתבר שלא כל חלקיק שנגמר ב'ון' זה אלקטרון.... יש גם פרוטון :-\ ) אל תלחצי....אם הגעת עד לסוף הקורס ועשית את כל הבחנים טוב אז את תעברי.

חחחחח

נחמד נחמד -- מה קורה נבו --- אתה מגיע לקורס מחר הבנתי שיש עוד תירגולים לעשות בחבישות והחייאות....

Rockamora

New member
כן ../images/Emo7.gif

הו, האימה.
[רוצה להיות הבובת חבישות שלי?
]

יש לי ברירה?../images/Emo8.gif

כבר מינתם אותי לבובבת החבישות הראשית.... חבשתם לי את החיים החוצה!!
מה שבטוח ח"ע אתם לא עושים לי יותר!! אני כבר לא מרגישה את זרימת הדם ברגל יותר!! חחחחח

Rockamora

New member
עכשיו כשאני מסתכל, באמת חסרה לי...

על הח"ע רוסי.......................... סתם נו. אני חושב שסיימו חבישות, את יכולה לישון בשקט.

למעלה