שלום לכולם

• פותח הנושא ga_la
  • פורסם בתאריך

ga_la

New member
שלום לכולם ../images/Emo25.gif

היי לכולם ! שמי גלינה ואני לא בין האנשים הרזים ! לא היתי אומרת שזה כל כך מפריע לי , אבל אופנה ולחץ חברתי עושים את שלה ! כל יום אני שומעת ברחובות ביקורות של אנשים ( לא עליי ) על השמנה ודיאטה !והדבר עושה את שלו ...החלתתי לרדת ! עכשיו אני מחפסת דיאטה טובה ! האם אתם יכולים להמליץ לי על דיאטה איזה שהיא ? דבר שני : האם קיימים איזה שהם חומרים או מאכלים "שלא נותנים " לחזה להקטין את המידה ? תודה גלינה

ארינה

New member
היי גלינה

כל הכבוד שהגעת אליי גם לכאן. דיאטה טובה יכולה להינתן על ידי דיאטן או מישהו מוסמך ולא כך באוויר נכון שכולנו יכולים לתת לך דיאטות שעשינו אך לכל אחד צריכה להיות דיאטה שמותאמת לו לגילו ולמשקלו. בכל אופן לגבי החזה אם הוא מכיל רקמת שומן רבה אז היא יקטן אז אין ממש מה לעשות רק לקנות פוש אפ. בהצלחה ארינה

ga_la

New member
../images/Emo16.gif היי לכולם

על הדיאטן אני יודעת , איך הוא אמר לי דברים כללים ולא דיאטה מסודרת ת לכן רציתי משהו מסודר ... דבר שני : שמעתי שפעילות ספורטיבית מגבירה את התאבון ת לכן בהתחלה צריך לרדת במשקל ורק אחרכך להתעסק בספורט ! האם זה נכון ? מה אתן חושבות על דיאטה בעזרת תרופות ?

mikloi

New member
ספורט מאזן את הגוף

כך שאם את אוכלת יותר, זה בגלל שהגוף צריך את זה. יש כאלו שדווקא אוכלים פחות. מה שכן, אם את רעבה אחרי אימון, פשוט תאכלי סלט...

mikloi

New member
קודם כל ברוכה הבאה!

דבר שני, בשביל לרזות בלי לפגוע בחזה, צריך לרדת בדיאטה מאוזנת, כזו של 2 גג 3 ק"ג בשבוע, ולעשות ספורט. במיוחד שרירי חזה

shelly_30m

New member
ברוכה הבאה

דבר ראשון המון הצלחה מחזיקה לך אצבעות תדפדפי קצת בפורום תמצאי כל מיני רעיונות ואם כלום לא מתאים לך הדרך הטובה היא לפנות לדיאטן מוסמך שם גם עולים על המשקל וזו מסגרת תומכת ועוזרת מקצועית בינתיים אנחנו איתך כולנו להגיע למטרה להרגיש יותר טוב עם מה שאנחנו ומי שאנחנו שלי

ארינה

New member
לא אצלי בפורום !!!!!!!!

אתה לא תעשה כסף בטענה שאתה רוצה לעזור לאנשים כי אתה מחפש להרוויח כסף. תפסיק או שאני אחסום אותך. ארינה

ארינה!ברצוני לאמר לך משהו...

מתוקף תפקידי בתור דיאטן חובתי לעזור לאנשים המעוניינים להפחית ממשקלם.לפיכך אני ממליץ לאנשים על דיאטות שמבחינתי מאוד עוזרות לאנשים להפחית ממשקלם בין אם זה גובל בתשלום כלשהו או לא.

ארינה

New member
אז ככה, אני בכלל בספק שאתה דיאטן

כוון שאתה מייצג את הרבלייף ומנסיוני הרבלייף הם סתם חברה שמוכרת כדורים שכביכול עוזרים לדיאטות. אני הייתי מאד חולה וסבלתי מאד מהכדורים הללו ואני לא מעוניינת שתבוא ותפרסם את השטויות האלה בפורום הזה. אם אתה מחפש להרוויח כסף תעשה את זה במקום אחר ולא אצלי. אם היית באמת דיאטן שיודע על מה הוא מדבר בכלל לא היית ממליץ על כדורים אלא על דיאטה שהיא מבוססת על הרגלי אכילה נכונים ואכילה מסודרת של כל אבות המזון ללא כל "תוספי מזון" שאלוהים יודע מה הם מכילים. איפה יש לי הערבון שהם באמת טבעיים? אני הייתי מאד חולה בגללם וכמעט איבדתי את ההכרה מספר פעמים בגלל השטויות האלה, אז לא כאן בפורום. אם זה הדבר היחידי שיש לך להציע כאן לאנשים, אני אומר לך בצורה מאד בוטה שאתה לא מוזמן לפורום הזה.זה פורום שמבוסס על תמיכה אמיתית ולא על עבודה בעיניים. קח זאת לתשומת לבך כי אם לא אני אנקוט באמצעים שלא תוכל יותר לפרסם את עצמך כאן!!! ארינה

ארינה...

קודם כל זה לא עבודה בעיניים.דבר שני אני לא מייצג כאן שום חברה.ואני רוצה להגיד לך שאם אני מייעץ לאנשים אחרים מה לקחת,אני לא מתכוון רק אליך שהרי היה לך נסיון מר אם המוצרים.את כנראה לא פעלת לפי ההוראות שעל קופסאות הטבליות,ולכן היית חולה.תאמיני לי ארינה,שאם לא היית בטוח שהדיאטה הזאת מפחיתה ממשקלם של אנשים,לא הייתי מציע זאת. אני גם מציע לך לתת קצת יותר הזדמנות לאנשים שיש להם בעיות משקל לנסות מוצרים אלו. וגם קצת כבוד למי שהמציא את המוצרים האלה.

בחיייייאת אח שלי

צ´מע... שמעתי המון על הרבלייף. ואני יודעת שדיאטן- לא היה ממליץ על זה. יודע למה? כי זה לא מאוזן. וברגע שתפסיק עם הרבלייף- תשמין שוב. אז מה נתן לך? לא הרבה. חוץ מהרבה הוצאות של כספים, וגם זה במקרה שבו הצלחת באמת להמשיך לשתות את תוספי המזון האלה. ואז יש בעיה- אתה לא רוצה להשמין, אבל זה עולה ממש הרבה!! אז מה עושים? מחפשים עוד אנשים, שיקנו ממך את ההרבלייף. ואז ככה השרשרת הנפלאה הזאת ממשיכה לה עד אין סוף. אז הנקודה היא- עזוב. אסור לפרסם פה. אז אתה מוזמן להפסיק כבר עכשיו. סבבה? יש מבין?
אז יאללה, בוא ניפרד כידידים. ס.ש.

השאלה היא ממי שמעת

זו דיאטה מאוזנת כמו שצריך.אך אם לא ניסית את הדיאטה,את לא תוכלי לדעת כמה שהיא מאוזנת.

אוווווף אתה

לא רוצה להיפרד כידידים? חשבתי נוכל לגמור את זה יפה... עזוב. תשמע. בוא אני אסביר לך. אבא שלי ניסה את זה. קנה את זה בכמה מאות שקלים, והאמת היא- שעד עכשיו יש לנו את זה בבית, יושב כאבן שאין לה הופכין (תראו איזה מילים אני לומדת בקורס פסיכומטרי
). הקיצור, אבא שלי ניסה את זה, זה היה מגעיל. גם אני ניסיתי פעם אחת- ואז ביליתי את כל הלילה בשירותים, מקיאה.. זה היה לא טעים בלשון המעטה. קיצקוץ- לא עזר. אתה דיאטן? תיתן עצות מועילות לאנשים. תגיד להם שיעשו ספורט, שבריא לגוף בלי שום קשר לכלום. תגיד להם להפחית בממתקים, ולאכול אוכל בריא. תעזוב אותנו מהרבלייף, ותפסיק עם הפרסומת. נמאס.

ארינה

New member
תירוץ יפה שלא פעלתי נכון.

אבל ברגע שיושבת נציגה ומסבירה לי שכך צריכים לקחת את הכדורים וכך צריכים לאכול אז לא נראה לי שאני אחרוג כי על מי אני עובדת פה?? בכל אופן אם זה מה שיש לך להציע לנו כאן בפורום, אז אתה לא מוזמן מבחינתי. ומי שהמציא את המוצרים האלה, יכול מצידי לצאת לפנסיה כי הוא עשה שגיאה גדולה. ביי ארינה

ELY

New member
שמעו....

מרזי-מוריד סתם מחפש פרנסה, צריך להעיף את ההודעות שלו! בגלל זה הוא קרא לעצמו ככה, רק בגלל לתת את הפרסום הזה בכל פורום של דיאטה, ולהרוויח כסף כי אם הוא זו לא הייתה המטרה שלו היה בשם אחר, והיה משוחח איתנו ELY

ארינה

New member
אני יודעת את זה

ולכן נתתי לו אולטימטום. עוד פעם כזו ואני מוחקת לו הודעות. אני שמחה שיש עוד כאלה שחושבים כמוני וזה יעזור אם תעירו גם לו. תודה על התמיכה

למעלה