שלום לכולם

בקלות../images/Emo13.gif

כל מה שאת/ה צריכ/ה הוא שיהיו לך ספרים שאת/ה רוצה להשאיל/להחליף וליצור קשר איתי או עם אחד מחברי הקבוצה האחרים בהצלחה גלית

שלום לכולם../images/Emo3.gif

אני קוראת אדוקה של רומן רומנטי וברשותי יותר מאלף ספרים שמחתי לראות שיש עוד אנשים שנהנים לקרוא מה דעתכם להצטרף למועדון החלפות והמלצות שמוקם בימים אלה על ידי ועל ידי עוד כמה משוגעים לעינין ולמי שלא קרא עדיין הנוכל הוא אחד הרומן היפים בז'אנר הרומן רומטי-היסטורי מומלץ בחום גלית

מיה אחת

New member
שלום וברוכה הבאה, אשת הנחש ../images/Emo142.gif

מקווה שתיהני משהותך בפורום. הבנתי מהודעה אחרת שלך כי "הנוכל" הוא ספר של אייריס ג'והנסון. האם תוכלי להרחיב מעט אודות עלילת הספר והסופרת?

אני יכולה לנסות

הנוכל הוא ספר חצי רומן היסטורי חצי רומן רומנטי העלילה מספרת על בחורה שיודעת ליצור חלונות משכית ועל לורד דרייקן שמנסה לשכנע אותה לייצר עבורו חלון משכית שבו טמונה מפה שתוביל למפלתו של נפוליאון בדרכו לכיבוש רוסיה ואת סיפור האהבה שמתפתח ביניהם ומעלה שאלות של אימון עד כמה אתם באמת מכירים את האנשים סביבכם ואיפה עובר הגבול בין אימון מוחלט לשיעבוד לרצון האחר והשימוש במין ככלי לשיעבוד אדם אחד במקרה זה הגיבורה לרצון אדם אחר והאם הכל מותר באהבה ובמלחמה בקשר לסופרת היא כתבה די הרבה ספרים ככה שקשה לומר משהו ספציפי עליה פרט לכך שסגנון הכתיבה שלה פשוט מרתק ואם את רוצה אמליץ לך על ספרים נוספים שלה ששווים קריאה גם אן מאטר פשוט נהדרת

khrui

New member
יש לך מושג..

אני מחפשת ספר שפעם לפני הרבה זמן קראתי וחשבתי שאולי תדעי איפה אני יכולה לחפש אותו לגבי השם של הספר אני לא בטוחה אם הוא "שאלה של זמן " או "שאלה של עיתוי" אני חושבת שהכותבת היא סנדרה בראון , יכול להיות שאני טועה. אם משהו אחר יודע על מה אני מדברת אשמח לקבל תגובות תודה לירון

תשובה

אני כמעט בטוחה שהספר שאת מחפשת קוראים שאלה של עיתוי, והוא של סנדרה בראון. אני קראתי אותו זה פשוט היה לפני די הרבה זמן ומאז קראתי כ כך הרבה ספרים שאני לא כך כך זוכרת במדוייק את השמות של כל הספרים.

יש לי מושג

היי לירון הספר נקרא שאלה של עיתוי הוא אחד משלושה ספרים של סנדרה בראון יש לי אותם בבית אבל את יכולה למצוא בכל ספריה שמכבדת את עצמה את הספרים השני הוא אם אני זוכרת נכון זמן לאהבה ואת השלישי אני לא זוכרת כרגע אבל אבדוק תהני גלית

khrui

New member
היי

יש ספריה איפה שאני גרה אבל יש ספרים שאני פשוט לא מוצאת. את הספר הזה חיפשתי בכל מקום ופשוט לא מצאתי, חיפשתי אפילו בסיפריית חדרה ולא מצאתי. יש מצב שנוכל לעשות טרייד אין? לירון

היי

בכיף אבל אני צריכה למצוא איפה שמתי אותו וגם אם לא אני יכולה לנסות להשיג לך אותו גלית

khrui

New member
אחלה!

אני אשמח אם אוכל להשיג את הספר הזה לבסוף ,תודה לירון

למעלה